GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
smoldo: no ja mam presne opacny nazor - predchadzajuce diely isli skor vtipnou cestou, nedavno som dohral SA a dej je tam len tak aby bol, k tomu dal obcas CJ nejaku hlasku a bolo. Navyse tam bolo casto vsetko az prilis jednoduche, ziadna psychologia, v 4ke si Nico postupne buduje doveru ostatnych a cely svet posobi omnoho realnejsie ako v predchadzajucich dieloch. Tiez mi viac vyhovuje vaznejsi ton deja, Nico obcas prehodi nejaku hlasku, ale je to primerane. No a samozrejme radia, tie to cele trosku odlahcuju.
Pre mnaje proste 4ka najlepsim dielom, posobi na mna viac premyslenejsie a doveryhodnejsie ako SA.
Pre mnaje proste 4ka najlepsim dielom, posobi na mna viac premyslenejsie a doveryhodnejsie ako SA.
toto ja v gta neznášam, rozmýšľať v GTA nad príbehom ?GothaR napísal:smoldo: no ja mam presne opacny nazor - predchadzajuce diely isli skor vtipnou cestou, nedavno som dohral SA a dej je tam len tak aby bol, k tomu dal obcas CJ nejaku hlasku a bolo. Navyse tam bolo casto vsetko az prilis jednoduche, ziadna psychologia, v 4ke si Nico postupne buduje doveru ostatnych a cely svet posobi omnoho realnejsie ako v predchadzajucich dieloch. Tiez mi viac vyhovuje vaznejsi ton deja, Nico obcas prehodi nejaku hlasku, ale je to primerane. No a samozrejme radia, tie to cele trosku odlahcuju.
No keď niekto povie GTA tak sa mi asociuje voľnosť pohybu a nie nejaký príbeh, viem že tam je ale myslím že nehrá nejakú podstatnú rolu. Príbeh dohráte ale môžete sa hrať donekonečna v mestách. Je to proste ultimátny sandbox kde si môžete robiť čo chcete. San Andreas mi príde také arkádové, dobre hrateľné, multiplayer ho trochu oživí, najmä ak máte nejakých kamarátov. No zasa Gta IV mi príde ako taký skok do reality, aj príbeh je už viac cítiť ale je to dobre vyvážené. Osobne Gta 1,2,3 nejako nemusím ale nepohrádam nimi 
-
Scorpion90
King
uplny suhlas, az na ten zaver. Mne sa pacia vsetky diely GTA..Rioon napísal:No keď niekto povie GTA tak sa mi asociuje voľnosť pohybu a nie nejaký príbeh, viem že tam je ale myslím že nehrá nejakú podstatnú rolu. Príbeh dohráte ale môžete sa hrať donekonečna v mestách. Je to proste ultimátny sandbox kde si môžete robiť čo chcete. San Andreas mi príde také arkádové, dobre hrateľné, multiplayer ho trochu oživí, najmä ak máte nejakých kamarátov. No zasa Gta IV mi príde ako taký skok do reality, aj príbeh je už viac cítiť ale je to dobre vyvážené. Osobne Gta 1,2,3 nejako nemusím ale nepohrádam nimi
A paradoxne najviac sa mi pacilo v SA zbieranie tych veci (musle, sprejovanie, podkovy a co ja viem co). Som sadol pekne do auta a zacalo sa "patranie"
Co mi v Sa vekmi vadilo, je premavka. Clovek ma pred sebou prazdnu cestu, "pozrie" sa dozadu a ked sa vrati, tak nadrbe do nejakeho auta pred nim, kt. tam vobec nebolo
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://games.tiscali.cz/tema/gta-v-se-z ... tavy-55139
že by ? Ja už len dúfam že to bude konečne oznámene na E3ke ..
že by ? Ja už len dúfam že to bude konečne oznámene na E3ke ..
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak,to by potešilo aj mna.
Gta IV zabavilo len na chvílu,San Andreas som hrával vkuse
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2011, 13:42)
Gamestop naznačil vydanie GTA V na rok 2012
Žeby sme sa konečne na tohtoročnej E3ke dočkali oficiálneho ohlásenia ? - Silno dúfam .
Minulý rok sa tiež silno rozprávalo že na e3ke bude ohlásenie a nič z toho
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 1:01)
http://www.gta-forum.cz/viewtopic.php?f=77&t=4388
Take2 a Rockstar games budú na Gamescon 2011.
Že by konečne officialne oznamenie/odhalenie?
Gta IV zabavilo len na chvílu,San Andreas som hrával vkuse
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2011, 13:42)
Gamestop naznačil vydanie GTA V na rok 2012
ponúka predobjednávky na Xbox360 a PS3 platformy s dátumom vydania na január. Uvidíme čo na tom bude pravdy, oficiálne ohlásenie hry čakáme na E3.
http://www.gamestop.de/core/common/defa ... ch=GTA%205
Žeby sme sa konečne na tohtoročnej E3ke dočkali oficiálneho ohlásenia ? - Silno dúfam .
Minulý rok sa tiež silno rozprávalo že na e3ke bude ohlásenie a nič z toho
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 1:01)
http://www.gta-forum.cz/viewtopic.php?f=77&t=4388
Take2 a Rockstar games budú na Gamescon 2011.
Že by konečne officialne oznamenie/odhalenie?
-
JeffHardyy
Light Professional
mapka kus bugnutá,nehýbe sa 
ja si myslim ze ta hra je fakt super , sranda ale aj važne misie
.... pred dvoma rokmi mi ju brat kupil ako darček na vianoce
som to hral vkuse ale uz na to nemam PC ..momentalne mam slabsi .. 
Mne sa najviac páčilo GTA SA... najlepšie bolo to keď som len tak jazdil na štvorkolke alebo motorke po lese púšti horách.. To by mohlo byť aj v GTA V ale pochybujem o tom.. v SA mi vadila akurát tak grafika a ten "gangsta style" mi nejak nesedel ale ináč pre mňa legendárna hra. Ale IV bolo tiež v pohode GTA..