Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa brm »

Mávam naozaj dosť pevné nervy a chápem kdejakých týpkov, čo si myslia, že sú králi, ale minule ma zaskočilo chovanie jedného prešediveného pána.

V KE pri NBS na semaforoch smerom od Jumba na Mier som zastavil na červenú v ľavom pruhu s úmyslom ísť rovno, pričom vedľa mňa v pravom pruhu stálo Poršátko s prešediveným pánom. Pomyslel som si, že to hádam bude nejakú normálny týpek, takže ma úplne zaskočila jeho reakcia po naskočení zelenej. Chlapík sa jednoducho rozhodol odbočiť zo svojho pravého pruhu doľava, takže mi prefrnkol popred auto. Pritom ani nejak extra na to nedupol, čiže ak by som mal v úmysle čo najskôr vyštartovať (zvyčajne tak svojou fabijkou dráždim rôznych tuzerov), určite by sme skončili v sebe......

A ešte chcem pochváliť trpezlivosť pražských vodičov pri mojom blbnutí v pražských uličkách minulý týždeň, boli naozaj chápaví... ;)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

som spravne pochopil ze z praveho pruhu tam odbocil smerom na Komenskeho? tak to musel byt teda riadny kus vola, to uz normalne sa nechat trafit, nech mi aspon zaplati nove plechy :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. odbočil do tej uličky smerom na Komenského.... no bol som z toho taký šokovaný, že som sa nezmohol ani na obyčajné zatrúbenie.. a nie to ešte sa trafiť..

:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To poznam, ja si obcas zatrubim, ale skor pri mensich precinoch, ked ma niekto takto prekvapi svojou blbostou/aroganciou, tak v prvej chvili ani neviem ako reagovat, taky som prekvapeny :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

plusminus napísal:Header: len v ktorej pozicii :D
v pozicií ukazujúceho :)

inak nedavno....idem na parkovisko pred jeden obchodny dom a nebolo tam ziadne oznacenie....dalo sa tam dostat iba jednou malou ulickou.... tak normalne odbacam smerom doprava a v momente mi odtial vyletelo auto.....tak sme obaja zabrzdili.... bol som vsak dochvilny a hned som zaradil spiatocku a cuvol na znak ze mu uvolnujem cestu..on bol vsak mierne s kopca a tak sa zaten cas mierne posunul dozadu asi pol metra a tvaril sa akoze mi uvolnil on.... bol tam asi meter aj nieco piestor tak samozrejme som cakal pretoze logicky by som tadial nepresiel.... dotycny sa vsak hned nato zacal rozculovat a mavat rukami s vyrazom ze co za kkta to ma predsebou.... v tom momente sa mi uvolnilo do krvi vecsie mnozstvo adrenalinu a tlak mi zacal dramaticky stupat... potom mu asi nieco doplo a cuvol cca o 2m dozadu....ked sme okolo seba prechadzali stiahol som oknicko a s nepeknym vyrazom tvare mu povedal ci sa mam s neho posrat...dupol som na plyn a odisiel..... cca 10 sekund stal na mieste a potom sa pozvolna rozbehol

niekedy to situacia ani mozno nevyzaduje ale ked vidim mnohokrat ten tupy ksicht ktory namna cumi tak to proste nejde zostat chladnym....samozrejme ja niesom bezchybny ale aspon si to dokazem priznat a ospravedlnit sa a nie sa tvarit akoze ja som pozral secku mudrost sveta... a ano priznavam som cholerik
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

header: to si teda fakt frajer....

neviem no, ja zasadne netrubim, neblikam, nekricim ani nic neukazujem... a to tiez nezvyknem byvat moc kludny, ale lekar mi zakazal rozculovat sa...

a taketo situacie sa mi stavaju denne, tak sa nehnevajte, ze neprispejem takouto prihodou do diskusie :)
Header
Professional
Professional

RATZINGER666 napísal:header: to si teda fakt frajer....

neviem no, ja zasadne netrubim, neblikam, nekricim ani nic neukazujem... a to tiez nezvyknem byt moc casto uplne kludny, ale lekar mi zakazal rozculovat sa...
ja neblikam, netrubim, nekricim vobec..... obcas sa vsak dostanem do situacie kedy sa stane ze ukazem niejake gesto..... neviem co je natom frajerske
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

precitaj si po sebe este raz ten prispevok a pochopis...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

niekedy to vsak moze byt aj na skodu, ze nedas dotycnemu nijak najavo, ze spravil volovinu - mozno si to ani neuvedomil a spravi to zas ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... bavime sa tu o krizovych situaciach, kedy je jasne, ze jeden z nas tu chybu spravil a trubenim a pokrikovanim to ziadnym sposobom nevyriesime... pokial vsak napr. idem po dialnici medzi blavou a trnavou a niekto si to bezdovodne prasi v strednom pruhu, kludne mu pri striedani pruhov bliknem, ale len za ucelom upozornenia... v tom ziadny spor nie je...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

Header: ty si este nezazil takychto jazdcov? minule som zaviezol kamarata, slepa ulicka, na konci som sa ledva otocil, kedze som mal zahmlene zadne okna, tak som nechcel riskovat a chlapik mi zablokoval cestu a vyblikoval mi, nech idem... Nechal mi miesto na 3/4 sirky mojho auta a ja som sa mal prestrcit... Vyblikoval, vytruboval, ukazoval si.. tak som dosiel tam, zacal som tiez vytrubovat, chlapik sa spamatal... Problem solved :) Netreba sa rozculovat (aj ked vodu kazem, tak vino pijem :D )
A pred polrokom, ked som parkoval pri panelaku, tak jeden pizzista ma poslal do pizze :D, kedze cesta na sirku 2 aut, medzera na parkovanie uzka, tak som sa tam sukal, v druhom "pruhu" (rozumej na druhej strane cesty) bol niekto odparkovany. Ked som zaparkoval, tak ma pekne poslal ved vies kam... Kedze sa ukazal na druhy den a bol som si vedomy, ze si ma pamata, tak som ho do tej pizze poslal aj ja, kedze bol odparkovany riadne debilne, aj ked neprekazal :smt080 Odvtedy so mnou nemal problem :)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

vcera zase, ale toto uz bol extrem, to ze sa ludia pchaju do krizovatky aj ked ju nemozu prejs(rozumej zastavia uprostred krizovatky) uz som akosi prekusol a viem ze moj rad sa posunie asi o 5 sekund neskor ako zasvieti zelena, ale vcera sa takto vopchal do krizovatky kamion s dvoma navesmi, zablokoval 2 pruhy a este aj elektricku

potom ze ludia nadavaju na kamionistov na tyto 'profesionalov'
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

markus - ja som tak skoro zramoval jednu pipinu v Nitre, ked stala v strede krizovatky. Este mi aj fakera ukazala. No :censored1: proste. Niekedy mam pocit, ze niektore zeny si tie vodicaky vysulozili alebo co
Header
Professional
Professional

adameeec napísal:markus - ja som tak skoro zramoval jednu pipinu v Nitre, ked stala v strede krizovatky. Este mi aj fakera ukazala. No :censored1: proste. Niekedy mam pocit, ze niektore zeny si tie vodicaky vysulozili alebo co
v NR stretnens vela pipiek v drahych velkych autach...... takze neda sa s tebou nesuhlasit
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

tato bola v nejakom grande punto alebo brave.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Neda mi to, vcera som mal jazdu v autoskole tuto v KE, isli sme pekne v meste, potom instruktor, ze si ideme vyskusat rozjazdy do kopca tak sme odbocili ako je rastislavka tak zhruba v polovicke hore medzi domy kde su dost serpentinove zakruty do kopca. Prisli sme na celkom rovny kopec, zastal som, rucna, normalne som sa rozbehol a instruktor ze este raz lebo sme boli len v polke kopca. Tak som vyhodil este raz pravy blinker lebo som stal pri okraji vozovky, rucna brzda, zrazu vidim ako nejaky chlap (cca 40 rocny) na oktavke sa ku mne blizi zo zadu. Vedla mna by preslo este jeden a pol auta, ja som cakal ze ma obehne...nie on zastavil zamnou a zacal trubit pocas toho ako som stal na rucnej a chcel som hodit rychlost. Potom mu doplo, ze tam ma este miesto tak ma obisiel, zastavil pri mne stiahol okno a povedal mi nieco v tom zmysle ze co tu stojim, ze tu nemam co hladat (samozrejme som vynechal vulgarizmy). No ja som take nervy chytil, instruktor ho poslal do teplych krajin, ja som bol ticho a samozrejme jak zacal trubit tak mi to zhaslo ale stal som cely cas na rucnej. To uz kde sme ked ludia trubia na autoskolu... :x Potom uz cela jazda asi dvadsat minut bola uplne nanic, spravil som asi styri kixy, aj ked nic vazne. Ale strasne ma to nastvalo, ved kde inde sa to mam naucit...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

header: asi mame rovnake povahy ale sprav toto: :D

idem z arealu von a cakam ze otvoria rampu. Oproti dojde spedicka, velka skrina a postavi sa presne pred rampu do stredu.. teda niet sance odist..

kedze sa rampa neotvarala, skusil som prejst vedla rampy, presne sa tam zmesti osobak... tipek sedi v aute, cumi jak keby mal v ustach prirodzenie a caka. Keby cuvol, uhol nabok (mal kam, no problem). Kedze niekto tu rampu nechcel zvyhnut a ja som nemohol odist, vycuval som, postavil som sa spet do stredu pred rampu, vystupil, zamkol auto a odisiel. Tipek stale sedi v aute ako keby a nic. Dokonca som mu zamaval a vratil sa do firmy odkial som odchadzal. Za 5min ked sa rampa otvorila zacal trubit :D jaaak som si ho vychutnaval :D za dalsich 5min uz dosiel do firmy ci mu neuhnem... a ja ze este neodchadzam... zasomral, pockal som kym roznosi postu/baliky, a ked cuval prec, sadol som do auta.
Chcelo to pevne nervy, ale snad pochopil, ze je arogantny vodic.. ak nepochopil, mysli si to o mne :)

este ze som mal kam ist a kopec casu... milujem taketo situacie :)

//autoeditácia príspevku (27 Okt 2010, 14:10)
Eras: inak ked ta vytoci "firemne" auto, daj si namahu a zavolaj im ze maju s SPZ tam a tam dost debilneho vodica a poloz :D
Pizzamajstra si si mohol objednat s 5x pizza na neexistujuce tel. cislo :D aspon ake take pohladkanie na srdci :D
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

http://natankuj.sme.sk/c/5621060/napome ... elbou.html

Agresivny jedinec to urcite necakal a este si moznoaj posedi. A ta pipka si snad aj cvrkla.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Asi chcel pipke ukázať aký je borec a že má na to gule..... dobre mu tak....
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Od Kramarov dole kopcom si pixla jedna poondena riskuje zivot zaradenim (z autobusoveho pruhu), na ktoru podla zadneho okna cakaju doma TRI decka !!!
BA-728FG (modra octavia combi).. trubim, obijdem vedla, ona kamenna tvar smerom dopredu. Aj toto su arogantny vodici na cestach.. (keby som bol v aute sam, tak ju asi zablokujem, vystupim a asi si vypocuje par vulgarnych slov..)
Napísať odpoveď