Nokia N97 - Problém alebo planý poplach ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hegi
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Nokia N97 - Problém alebo planý poplach ?

Príspevok od používateľa Hegi »

Určite všetci poznáte to "pípííip" ,ktoré vydáva váš phone keď mu dôjde šťava. Takýmto tónom ma upozornila aj moja N97-ka včera. Nie je to nič zvláštne keby som nepostrehol pri tom pár faktorov, ktoré sa mi ale vôbec nepozdávajú. So what´s the point ? Keď som phone chytil do rúk bol nejako neobvyklé teplý, ako keby ho 2 hodky držím v rukách pripojený na wifi a veselo ťukám do klávesnice na nemenovanej chatovacej stránke :D :D .. Ďalší faktor, ktorý sa mi nepáčil bol ten, že mobil som ho nabíjal asi deň predtým a už prázdna baterka? Tak som ho znova nahodil nabíjať a nechal som ho "plugged in" celú noc. Ráno znova pozerám naň a tá istá teplota a indikátor nabíjania veselo behá hore dole (inokedy je nabitý za 2-3 hodiny neviem presne teraz som si čas vymyslel ale isto to nie je celú noc). Spravil som to, že som vybral baterku a nechám ho troška vychladnúť a potom ho znova dám do kopy .. dúfam, že to prestane. Podotýkam len, že som nebol na wifine, žiadne GPS a nerobil veci ,ktoré vám žerú baterku. Mobil bol v len "stand by" režime a asi 2 krat som si zavolal. Takže mám nejaký dôvod na obavu alebo ma len chytá moja paranoja ? :D :D Za odpovede vopred ďakujem. :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nokia N97 - Problém alebo planý poplach ?

Príspevok od používateľa nosooo »

telefon pri nabijani je vzdy teply,to je normalna vec.je dost mozne ze si mal pustene nejake aplikacie v pozadi a zabudol si ich vypnut alebo ti zacala strajkovat baterka,inak si to nvm vysvetlit
Napísať odpoveď