USB Disk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bladeboy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

USB Disk

Príspevok od používateľa bladeboy »

Ahojte, mám taky problém, sestra mi dala USB s tým že keď ho chcem otvoriť tak mi píše: "Disketa v jednotke G nieje naformátovaná. Chcete ju naformátovať teraz?" Áno - Nie
Chcem sa spýtať, ked dám áno, tak mi ho akože celé zformátuje? to zn. že vymaže všetky súbory? lebo ak áno, tak to je problém :D .
Vraj tam má plno dôležitých údajov a nehce o ne príjsť, neviete náhodou čo by sa s tým dalo robiť? Nejak tie súbory dostať von a zkopírovat na HDD alebo neviem...
Vopred vďaka
brm
Darca
Darca

Re: USB Disk

Príspevok od používateľa brm »

V každom jednom počítači je táto hláška? Áno, keď ho sformátuješ, prídeš o dáta.

Ak máš túto hlášku v každom počítači (rôzne OS), asi Ti nič iné neostane. Ja by som ho skúsil sformátovať (rýchlo, nie úplne) a potom obnoviť dáta cez nejaký program odtiaľto: http://www.hojko.com/vymazanie-filmov-v ... 49670.html

Alebo ešte je myslím nejaký soft Get Data Back from USB alebo niečo podobné...... skús pohľadať.

:)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

niekedy takúto hlášku spôsobuje vírus na USB, skús otvoriť ten USB niekde v linuxe ak máš možnosť alebo ak nie tak ho skús ešte otvoriť v programe Total commander
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

brm napísal:V každom jednom počítači je táto hláška? Áno, keď ho sformátuješ, prídeš o dáta.

Ak máš túto hlášku v každom počítači (rôzne OS), asi Ti nič iné neostane. Ja by som ho skúsil sformátovať (rýchlo, nie úplne) a potom obnoviť dáta cez nejaký program odtiaľto: http://www.hojko.com/vymazanie-filmov-v ... 49670.html

Alebo ešte je myslím nejaký soft Get Data Back from USB alebo niečo podobné...... skús pohľadať.

:)
Áno, v každom počítači jej to hlási, tak to zkúsim zformátovať keď to nepôjde cez ten total commander, každopádne vďaka za rady k+
Napísať odpoveď