Chladiaca podlozka pod NB
Re: Chladiaca podlozka pod NB
ja som si kúpil toto, www.chladiacapodlozka.sk mám 17tku a je to by som povedal na 15tky ale uplne super rovnováha a tá cena? xD Majiteľ tej stránky je určite nejaký číňan
hehe Nemajú tam ešte skoro žiadne produkty...iba tie dve ale aspoň sú lacné
tak kupil som si podlozku zalmanac3000. pod moj notebok absolutne nefunguje. ci tam je podlozka ci nie teploty v zatazi su 80 stupnov aj s podlozkou aj bez. zbytocne vyhodene peniaze ta podlozka tak ju mozem predavat

-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Kedze dost casto zvyknem browsovat v posteli, tak som musel hladat riesenie pre moj MacBook Pro Unibody, lebo oni maju chladenie riesenie inak. A kupil som si Logitech Comfort Lapdesk for Notebooks. Som s nim velmi spokojny a mozem odporucit.
Ja mam NC2000,a tiez tej podlozke dost dlho trva kym teploty klesnu...tak som dal dole zadny kryt na NB a teploty idu dole rychlo.. hehcuco0 napísal:tak kupil som si podlozku zalmanac3000. pod moj notebok absolutne nefunguje. ci tam je podlozka ci nie teploty v zatazi su 80 stupnov aj s podlozkou aj bez. zbytocne vyhodene peniaze ta podlozka tak ju mozem predavat![]()
![]()
Je pravda ze NB nepremiestnujem ani ho nikde nenosim takze je stale na podlozke a nemusim nahadzovat kryt hore a potom dole...
Ale ta nc3000 ma fajne velky ventilator,zasa zavysi ako mas vyriesene vetranie na spodnom kryte NB,...
Soviet celkom stylova podlozka,.. tam sa ventilatory daju posuvat a prisposobova kam chces aby to chladilo???
-
Soviet
Darca
jj je to stylove..a dobre to aj chladi..Co sa tyka ventilatorov, tak ano, su prisposobitelne
Hladal som uz nieco, co mne bude vyhovovat a tato mi prisla najprijatelnejsia za cenu a styl chladenia..
Planujem kupit podlozku pod notebook ale neviem ci musim kupit nejaku specialnu na moju znacku alebo je to viacmenej jedno aku kupim? A ked je dolezite to aku kupim tak aku by ste odporucaly? Mam Asus N61D.
Nazdar, ja mám jednu na predaj, som taktiež z BJ, takže ak máš záujem tak napíš SS.
Je to táto.
http://datacomp.sk/chladiaca-podlozka-c ... 21290.html
Je to táto.
http://datacomp.sk/chladiaca-podlozka-c ... 21290.html
Soviet: koľko otáčok majú tie vetráky? (nikde to neviem nájsť) A nešmýka sa ti nb z tade? Zdá sa mi to vzadu až moc vyvýšené.
Inak sa mi to celkom páči.
Inak sa mi to celkom páči.
-
Soviet
Darca
Spixy: Nesmika veru. V pohode tam aj stary aj notebook novy drzi. Jedine musim pozriet vetrak jeden, nakolko sa zazracne z nicoho nic rozhucal trochu, len neni casu. A co sa tyka otacok, tak neviem tiez. Ale akurat na chladenie, takze nepocut to hucat za normalneho stavu.