XP extrem pri nacitavani,pls

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

XP extrem pri nacitavani,pls

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim, nejak mi blbne ine PC.. Je tam novo nainstalovane XPcko.. a Nejak vobec nejde nabehnut ani 5 krat po sebe.. vsetko sa ide spustit, ako ma, len ako mate tu uvodnu animaciu naskakovania XP, ze sa nacitava, tie tri policka behajuce dookola.. tak oni nabehuju doslova ciarka po ciarke.. pixel po pixeli.. ze sa jedna kocka prehodi tak za jednu minutu..proste uplne kruto pomaly, ze win prakticky ani nenabehne... Pocitac je to novsi, kupovany pred dvoma rokmi.. Skusil som na to nahodit sedmicku, ale ta isla bez problemov.. tam nerobilo nic take, tak som tam naspet nahodil XP, a toto sa deje..:/ jedine co pomohlo pri nabiehani bolo, ze som ho vytiahol zo zasuvky, vybil zdroj, a potom zase win nabehol normalne..ale absolutne nechapem, aky to moze mat s tym suvis..:/ Neviete co s tym..? vdaka za vsetky rady;)
h.olub
King
King

Re: XP extrem pri nacitavani,pls

Príspevok od používateľa h.olub »

ak nieje win XP original tak moze byt problem v nom, skus nejake ine Xp-cko aka mas moznost
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: XP extrem pri nacitavani,pls

Príspevok od používateľa cinges »

h.olub napísal:ak nieje win XP original tak moze byt problem v nom, skus nejake ine Xp-cko aka mas moznost
ako, nechapem ziaden racionalny suvis s tym, ci je to original, alebo nie.. :shock: ale hej, je to original.. a skusal som rozne win..
Napísať odpoveď