ďakujem darcovi za K
TRANCE/DANCE/TECHNO songy a vsetko okolo
Re: TRANCE/DANCE/TECHNO songy a vsetko okolo
chalani čeknite si toto. Je to viacmenej elektro ale ten klip stojí za pozretie a aj ten song je príjemný na počúvanie.
ďakujem darcovi za K
, som rád že sa páčilo 
ďakujem darcovi za K
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ze zly osudseth82 napísal:Hehe, tak to aspoň nie som sám, koho postihol zlý osud (nie žeby som sa vysmieval, ale proste cítim sa lepšie)
-
Soviet
Darca
Gothar: Veru aj ja tam budem niekde s bandou 7 Slovakov 
Ejha, tak konecne nejaka zmena
Nas bude tiez dost, ale bude to ceskoslovenska zmes 
-
seth82
Darca
Neber mi detskú radosťt0m4s3 napísal: Ze zly osudMusel som sa rozhodnut medzi Transmission a zavodmi, zvolil som si zavody, predsalen uz TM nie je take lakadlo ako 2 roky dozadu.
-
Betarik
Professional
akurat pocuvam trancemission live ... bude niekde zverejneny tracklist ? sander van dorn hra uplne uzasne ani spat sa mi nechce
-
t0m4s3
Admin
Ak nebude oficialny tracklist, tak urcite jeden najdes na fore trance.cz kde ho daju dohromady ludia. Daj tomu par dni.
No Sander to tam sekal riadne, vyzeralo to ze sa snazi za kazdu cenu zburat halu
Pre mna bol sklamanim Patterson, prvu hodinu hral uplne divne, s castymi pomalymi pasazami, potom to zachranoval uz klasickymi energickymi trackmi. W&W mam rad, ale 1.5 hodiny ich zvuku ma uz velmi nebavilo, ale potesili so Stranger to stability. Moor prekvapil pozitivne a Schulz ma velmi potesil ked dal na zaver setu toto:
//edit: tracklisty uz su napriklad aj na techmusic.org
//edit: tracklisty uz su napriklad aj na techmusic.org
-
seth82
Darca
Čiastočný tracklist je tu http://www.tranceaddict.com/forums/show ... genumber=1 Teda aspoň z toho, čo bolo prenášané live na Europe 2. A aby som sa vyjadril, z toho čo som počul, keďže som počul iba 4 DJov - Andy Moor super set, keďže ja preferujem vocal trance, veľmi by som sa natešoval, ak by som tam bol osobne. Markus Shulz totálny FAIL, mal som sto chutí to v niektorých momentoch vypnúť, ten hnusný zvuk z jeho New World (z originálnej verzie) skoro v kazdom tracku, ktorý hral a úplne to posral v závere s Kernkraft 400. Otrasné. Idem na neho o 4 týždne, dúfam, že pre tunajšie publikum si vyberie niečo iné. Sander kvalitka na rozbitie, od neho sa to dá čakať pravidelne, nemám výhrady, Find Yourself na záver pecka. No a Patterson síce nejako neexceloval, ale taktiež sa to dalo. Ten bude tiež tu v Leeds so Schulzom, takže uvidíme, ako sa budú realizovať. Počul som, že bol zasa bordel so šatňami, som zvedavý, či je to pravda
Na záver dúfam, že Schulz už nebude rezidentom akcie, pretože už začína byť trápny. Chce to novú krv, nie každý rok Van Doorna a Schulza.
No so satnami v podstate bordel, ja som si pocital s polhodinovym cakanim a tolko sme aj cakali, takze z mojho pohladu ok. A na konci stacilo klasicky 15 minut pred koncom vybehnut pre veci a vratit sa do haly a bolo to takmer bez cakania. Ked ti pride na jedno miesto 10000 ludi za 2 hodiny tak sa to tazko zvlada.
-
Soviet
Darca
Ej bistu..kvalitne bolo na TM..So satnami bol kus bordel ale ovela lepsie ako na svk..takze pohodicka..
Bohuzial o dakej 3-4tej ma odpalilo a nevladal som uz stat na nohach a zabavat sa, tak som vysedaval a nechal hudbu hrat
Ale akciu samozrejme hodnotim pozitivne..co sa tyka organizacie, tak zvladnuta dost dobre..
Bohuzial o dakej 3-4tej ma odpalilo a nevladal som uz stat na nohach a zabavat sa, tak som vysedaval a nechal hudbu hrat
-
seth82
Darca
http://www.24hod.sk/armin-van-buuren-sa ... 39244.html VIP za kilo, celkom vhodný dátum, to aby som začal uvažovať o dovolenke v tom čase 
no 80% trackov bude z jeho noveho albumu tak to sami fakt neoplati ani davat tych 40€, kedze miráž je podla mna slaby..hadam privedie este nejakeho dja kvoli ktoremu sa tam oplati ist
-
t0m4s3
Admin
Tazko sa dala prekonat minulorocna TM a tak sa aj stalo - zostalo neprekonana. 20.2.2011 bude v Sasazu Markus, tak mu dam opat sancu. Co Gothar, Shark - uvidime sa? 
-
seth82
Darca
Ja sa začínam obávať toho tretieho decembra. Ak tam bude dve hodiny hrať hovadiny ako na Transmission, tak to sa asi na tie dve hodky niekam odpracem. Ešte šťastie, že bude otvorené aj OTR poschodie, kde bude Hiddenagenda, Intertek, Dan Stone a v neposlednom rade aj Ferry Tayle. Takže tam môžem porelaxovať, pokiaľ sa Schulz neodsrdiečkuje niekam preč...
K tomu Arminovi v BA: to by som mohol mat po statniciach, cize ako oslava by to nebolo zle, ale uvidime

K SaSaZu - este som nenasiel ako dlho bude hrat, ak to bude tych 5 hodin ako minule, tak by som velmi rad prisiel, len teraz si musim urobit mensi financny audit a aj podla toho sa budem rozhodovat.
Podla mna bola prekonana, ale tak hadat sa nejdem, mne uplne vyhovovalo, ze Markus so Sanderom hrali skor, mohol som si ich poriadne uzit este bez naznakov unavy. A zo vsetkych zverejnenych Sanderovych setov je ten z TM podla mna najlepsi. A taktiez co sa tyka kamosov a vsetkeho okolo, tak to vyslo krasne bez zadrhelov, nie ako minuly rokt0m4s3 napísal:Tazko sa dala prekonat minulorocna TM a tak sa aj stalo - zostalo neprekonana. 20.2.2011 bude v Sasazu Markus, tak mu dam opat sancu. Co Gothar, Shark - uvidime sa?
K SaSaZu - este som nenasiel ako dlho bude hrat, ak to bude tych 5 hodin ako minule, tak by som velmi rad prisiel, len teraz si musim urobit mensi financny audit a aj podla toho sa budem rozhodovat.
-
seth82
Darca
-
Schelmy
Medium Star
nepochopil si ma.. originál skladbu si viem nájsť hocikde, ja by som chcel ten mix čo dával armin.. bez spevu..
-
t0m4s3
Admin
original je ta bez spevu, toto je vocal mix
Original je Tim Berg - Bromance (Avicii's Sexy Arena mix)
Original je Tim Berg - Bromance (Avicii's Sexy Arena mix)