-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
...ty si to predstavuješ asi tak že my máme zázračný program, kde je jedno tlačítko, na ktoré sa klikne a vypľuje to heslo...takto to nefunguje, takže na zisťovanie hesla zabudni...osobne si myslím, že najjednoduchšia cesta, ako zistiť heslo je social engineering...
-
Fabo
Hardcore addict
Grim, myslis ze ona bude schopna vygooglit si co to je social engineering? Ze by to vedela sama od seba ani neuvazujem.
-
Grim
Darca
...to ma nezaujíma...znalosť používania internetu a zvlášť Googlu patrí k základným znalostiam civilizovaného človeka...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak v tomto nemozem nesuhlasit, je nutne si vsak utriedit, ci ide o cloveka plnoleteho.
Pravdupovediac, nehovoril by som pravdu, tvrdiac ze je potrebne to tupritomnej slecne vysvetlit, len upozornujem, ze pravdepodobne sem pride zajtra a nepochopi co sa jej snazis povedat...
Pravdupovediac, nehovoril by som pravdu, tvrdiac ze je potrebne to tupritomnej slecne vysvetlit, len upozornujem, ze pravdepodobne sem pride zajtra a nepochopi co sa jej snazis povedat...
-
Grim
Darca
...ok, rob ako myslíš, ja nemienim svoj čas tráviť vysvetľovaním pojmov a písaním niečoho, čo už mnohí napísali predomnou...
to ze si tu pytam heslo neznamena ze som dementna alebo ze mam 15 
Radsej chod pytat rozky do obchodu...

-
Fabo
Hardcore addict
Obavam sa ze sme sa nepochopili.Grim napísal:...ok, rob ako myslíš, ja nemienim svoj čas tráviť vysvetľovaním pojmov a písaním niečoho, čo už mnohí napísali predomnou...
-
Grim
Darca
...teraz už aj ja...Fabo napísal:
Obavam sa ze sme sa nepochopili.
-
pryja
Darca
5 rocny syn mojej znamej si uz vie vygooglit facebook a autickaFabo napísal:Tak v tomto nemozem nesuhlasit, je nutne si vsak utriedit, ci ide o cloveka plnoleteho.
dostat sa do účtu na facebooku nie je až take tažke nepotrebuješ na to heslo ... + ked je dotycny fakt lama to heslo z neho dokaže vytiahnut človek s fantáziou a menším skillom v programovaní alebo pisani stránok resp. ked maš prístup k PC tak to už neje problém to je len nevyužita šanca...
-
Grim
Darca
...heslo potrebuješ, bez hesla to nepôjde, ale získať ho nieje ťažké...samozrejme základy PHP a HTML/CSS a heslo máš...
dostať sa do účtu vieš aj bez hesla ... narážam na Addon do firefoxu od jedneho bezpečnostného experta ... ale musiš byt na jednej sieti spolu snim ...Grim napísal:...heslo potrebuješ, bez hesla to nepôjde, ale získať ho nieje ťažké...samozrejme základy PHP a HTML/CSS a heslo máš...
-
Grim
Darca
http://techblog.blog.zive.cz/2010/10/ht ... facebooku/ - registroval som to, ale keďže Firefox nepoužívam a v mojom okolí niesú žiadne nezabezpečené siete, bližšie som sa o to nezaujímal...kadopádne si myslím, že Facebook už podnikol kroky na zablokovanie podobných aplikácií...a keď nie, tak myslím, že v blízkej dobe podnikne...aspoň by mal...
-
Jeremy
Medium Professional
Grim nejde o nezabezpecene siete. Ide o akekolvek siete. Bavil som sa o tom so synopsim. Proste akakolvek siet kde je viac ludia ako ty sam je potencionalnou hrozbou. Addon sa vola firesheep
Viac na synopsiho blogu http://blog.synopsi.com/2010-10-25/do-c ... e-firefoxu
Viac na synopsiho blogu http://blog.synopsi.com/2010-10-25/do-c ... e-firefoxu
Momentálne jedinou formou ochrany je využívanie šifrovanej komunikácie (laicky známej ako HTTPS).
Nevedel by mi niekto poradit ako si nadstavim aby som sa mohol tagovat na fotkach jedine ja sam?
-
lekoklatik
VIP
Zdravím.
Písal som si z 2mi ľuďmi a po ukončení našej konverzácie som chcel okno s chatom klasicky "x" zatvoriť.
Avšak okno vôbec nereáguje. Správa sa akoby som chcel chat window rozrolovať a znovu zrolovať.
Stalo sa niekomu niečo podobné? Dosť ma to otravuje.
Používam Operu.
Písal som si z 2mi ľuďmi a po ukončení našej konverzácie som chcel okno s chatom klasicky "x" zatvoriť.
Avšak okno vôbec nereáguje. Správa sa akoby som chcel chat window rozrolovať a znovu zrolovať.
Stalo sa niekomu niečo podobné? Dosť ma to otravuje.
Používam Operu.
-
Grim
Darca
...áno, dnes sa to stalo aj mne a stále to tam je...a tiež používam Operu...
-
kukiak
Addict
robi to asi vsetkym, vo firefoxe to ide ale ok
-
lekoklatik
VIP
Ja som to teda v opera aspoň zatiaľ vyriešil tak, že som sa prihlásil cez mozillu, tam to vypol a už je ok, pokiaľ mi niekto nenapíše 
//tak som dnes skúsil a v opere mi vypnutie okna s chatom už funguje, snáď tomu pomohla tá mozilla, takže kto máte podobný problém, vyskúšajte : )
//tak som dnes skúsil a v opere mi vypnutie okna s chatom už funguje, snáď tomu pomohla tá mozilla, takže kto máte podobný problém, vyskúšajte : )