Pätnásťročný chlapec a jeho otec vstúpili prvý krát do obchodného domu. Boli ohromení všetkým čo videli, keď zrazu zbadali 2 lesklé strieborné steny, ktoré sa otvárali a zatvárali. Chlapec sa pýta: "Otec, čo je to?" Otec, ktorý nikdy nevidel výťah odpovedá: "Synu môj, nikdy som nič také nevidel. Neviem čo je to." Kým chlapec s otcom s údivom pozerali, prišla stará dáma k výťahu na vozíku, stlačila tlačidlo, steny sa otvorili, vošla dnu a steny sa zatvorili. Potom sledovali ako sa čísla nad lesklými stenami rozsvietili a postupne rástli. Hneď ako zasvietilo posledné číslo, začali čísla klesať. Vystúpila krásna 24 ročná blondína. Otec z nej nespustil oči, no potichu hovorí svojmu synovi: "Choď pre matku."
-------------------------------
Akú vetu zo slovenčiny ťažko preložíte do angličtiny? - Ľaľa ho, papľuha, ovracal mi krpce! - Možný preklad: Oh shit, look at the fucker, he puked all over my folk costume shoes! - Následný preklad do slovenčiny: Ku*va, pozri ho vyje*anca, vytyčkoval sa mi na folklórne papuče! - Z čoho vyplýva, aký sme my boli slušný národ a čo z nás spravila Amerika.
Američan hovorí: "Moja manželka, keď si sadne na koňa, tak ho nohami obtiahne. Nie že by ten kôň bol taký chudý, ale ona má také dlhé pekné nohy." - Francúz: "Keď moju ženu chytím za pás, prsty sa mi dotknú. Nie že by som mal také veľké ruky, ale moja žena má taký tenký pás." A cigán hovorí: "Keď moju ženu plesknem po riti, tak sa jej prdel trase ešte keď prídem z roboty. Nie že by mala takú veľkú prdel, ale ja tak skoro prídem z roboty."
Uteká slimák z lesa a stretne líšku: - Čo je slimák, kam utekáš? - Ani sa nepýtaj, je tu daňová kontrola. - No a? - No vieš, ja mám dom, žena má dom, aj deti majú svoje domy, tak si vieš predstaviť... Líška sa zamyslí a začne utekať aj ona. Zrazu stretnú bociana. - Líška, kam tak utekáš? - Nepočul si? Je tu daňová kontrola. - No a, čo má byť? - No ja mám drahý kožuch, žena má drahý kožuch a aj deti majú, tak si vieš predstaviť... Bocian sa veľmi čuduje, zamyslí sa a hovorí: - No pozrite, my nemáme okrem toho škaredého hniezda nič. A aj to je vždy osraté, škaredé a teda aj lacné - nestojí vôbec za nič... Na to sa ozve slimák: - No, no, bocian. Pol roka doma, pol roka v zahraničí... Z čoho?!
Policajt sa pozerá na nočnú oblohu. Druhý sa ho po chvíli pýta: "Prečo sa tam stále pozeráš?" - "Vieš, mám ísť na mesiac na školenie, ale neviem, neviem..."
Chlapík sa plazí o tretej ráno domov, totálne ožratý ako eskimák. Žena otvorí dvere a hovorí: "Hovado hnusné" Vypadni tam, kde si sa tak zrúbal!"... a tresne dverami. Chlapík poležiačky horko-ťažko vyťahuje mobil a volá: "Feri? Tam si? Prídite po mňa. Už som sa vypýtal."
Rok 1944. Poľsko. Nemecký koncentračný tábor. Esesák reve na väzňa: - Nowak! Aké máš číslo? - 45. - Prečo nemáš 54? Zastreliť! - Polička! Ty máš aké číslo? - 27. - Prečo nemáš 72? Zastreliť! - Filovič! Aké máš číslo? - 33. - Koho chces od*bať?! Zastreliť!
Horí panelák a ľudia čakajú na hasičov. V tom z davu vybehne nabúchaný týpek a reve na tých hore: "Skáčte dole! Kým prídu hasiči, ja vás tu pochytám a zachránite sa!" Tak ľudia skáču, on ich vždy chytí a zdravých postaví na zem. Jeden, druhý, tretí...desiaty až zrazu skočí cigán. Ako cigán letí, tak chlap sa uhne a cigán sa rozpleskne na zem. Chlap pozrie hore a hovorí: "Šibe vám? Tých ohorených mi sem nehádžte!"
Miestny rozhlas kdesi na Záhorí: - Pozór, pozór. Mimorádné huásení. Našéu sa občanský prúkaz, kdo ho straciu, nech si proň dojde na obecní úrad. Počkajte, podzívám sa, čí to je....ebénci, šak to je múj. Konec mimorádného huásení.
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2010, 10:03)
Muž krížom-krážom brázdi púšť na somárovi. Nie je hladný, nie je ani smädný, pretože má bezodnú misu s ovocím. Keď tak blúdi asi týždeň, už je dosť nadržaný. Už to nevydrží a tak sa rozhodne vyskúšať sex so somárom. Dá si dole nohavice, postaví sa zozadu k somárovi, no ten zrazu podíde ďalej. Mierne znechutený muž skúša znova. Príde tesne za somára, nastaví sa, ale somár znova odíde. Už nahnevaný muž sa chystá na tretí pokus, keď v tom zbadá prízrak. Krásna, nahá žena sa objaví z ničoho nič. Muž je prekvapený, pretože veril, že on je jediný človek široko-ďaleko. Žena sa k nemu blíži, usmeje sa a hovorí:
- "Urobím čokoľvek za misku s ovocím čo máš."
- "Čokoľvek?" hovorí muž, pomerne nadšený.
- "Áno, čokoľvek," odpovie žena.
- "Dobre, podržíš mi somára?"
Žena sa miluje doma s milencom, keď zrazu príde domov manžel. Žena tak schová rýchlo milenca za televízor. Manžel si sadne, zapne televízor, popíja pivo a pozerá futbal. Žena ho chcela vylákať a tak hovorí:
- "Miláčik, stal sa zázrak! Spadol mi tanier a opäť mi skočil do rúk!"
- "To je nič! Pred chvíľou vylúčili hráča a on prešiel okolo mňa."
Stretne jeleň ježka a jeleň hovorí:
- "Jež, jež, hovno zješ!"
Jeleň, aj ja ti poviem básničku:
- "Jeleň, jeleň, si ty ale ko*ot!"
Jeleň: "Ale to sa nerýmuje!"
Jež: "Ale je to pravda!"
Prídu dvaja opití do bordelu, no bordelmama má len jednu pracovníčku. Rozmýšľa: "Tomu menej opitému dám živú a tomu druhému nafukovaciu." Keď už je po všetkom a opití sa zídu, tak ten čo mal nafukovaciu hovorí tomu druhému:
- "Počúvaj Jano, ja som sa asi miloval s ježibabou. Keď som ju kusol do riti, tak vyletela von oknom."
Malá loď nabúrala do veľkej ruskej lode. Ruský kapitán vytiahne stroskotancov na palubu a hovorí kapitánovi malej lode:
- "Pačimu ty najebál do majevó karabľá?
Kapitán len pokrčí plecami. Tak Rus pokračuje:
- "Sprechen Sie Deutsch?"
Kapitán znova nereaguje.
- "Parlez-vous francais?"
No kapitán nič.
- "Do you speak english?"
- "Yes Sir!"
- "Yes? Tak pačimu ty najebál do majevó karabľá?"
Kohút sa tak prechádza po trhovisku, keď tu zbadá stánok s grilom, kde sa smažia kurčatá. Nasratý podíde bližšie a hovorí:
- "No jasné! Sauny, solárka, kolotoče...a na dvore neni čo poje*ať!"
Mladá žena sa kúpe vo vani, keď v tom zrazu zazvoní zvonček. Nemôže nájsť žiadne šaty, tak si rýchlo medzi nohy strčí ponožku. Otvorí dvere, tam stojí zízajúci chlap. Ona sa na neho pozrie a rozčúlene sa ho pýta:
- "Vy ste ešte nikdy nevideli nahú ženu?"
On jej odpovedá:
- "Nahú áno, ale chlapa tak hlboko ešte nikdy."
Majitelia troch pivovarov Zlatý bažant, Corgoň a Šariš si sadnú spolu v krčme. Majiteľ Zlatého bažantu si objedná Zlatý bažant, majiteľ Corgoňa si objedná Corgoň, no majiteľ Šariša si dá sódu. To majiteľom Zlatého bažantu a Corgoňa nedá a tak sa ho pýtajú:
- "Počuj a ty si si prečo dal sodu?"
Majiteľ Šariša:
- "A...co budzem sám pic pivo?"
Nastúpia štyri krásne, vysoké blondínky do výťahu, že sa vyvezú na 12-te poschodie, keď v tom za nimi kričí domovník:
- "Dámy, dámy, ten výťah je len pre tri osoby."
- "Ale veď my sme ľahké."
- "Ku*vy neku*vy, jedna musí von."
Motorkár ide do prudkej zákruty veľmi rýchlo, keď mu zrazu ustrelí zadné koleso, celý sa rozbije aj s motorkou, horko-ťažko sa pozviecha, pozerá na tú spúšť. Motorka rozbitá, oblečenie dotrhané, boľavé celé telo...v tom sa zamyslí a hovorí:
- "Aj tak lepšie ako v robote."
Učiteľka sa v škole pýta Dežka:
- "Dežko, povedz nám nejaké slovo na P."
- "Potkan."
- "Dobre, a vieš aj na D?"
- "Dva potkane."
- "Hmm, a povedz nám ešte slovo na Ž."
- "Že by tri potkane?"
Pýta sa mladý cigán starého:
- "More, čo je to demokracia?"
- "To je, keď bieli robia a my dostávame z ich daní prídavky."
- "Aha. A im to nevadí?"
- "Vadí, ale to je už rasizmus."
Idú dvaja Maďari cez husté krovie, zrazu jeden kričí:
- "Kér mi ďere tvár!"
Na to druhý:
- "Miň ten kér!"
Študent si chcel v univerzitnej jedálni sadnúť na voľné miesto vedľa profesora, ale ten mu na to odvrkol:
- "Labuť nemôže byť priateľom svini!"
- "No dobre, tak ja teda odletím," odpovedal študent.
Profesora odpoveď natoľko urazila, že sa rozhodol študenta potopiť na skúške a tak mu dal tie najťažšie otázky. Avšak študent na každú jednu otázku v teste odpovedal výborne, a tak profesor, s túžbou študenta potopiť, položil mu poslednú rozhodujúcu otázku:
- "Idete po ceste a nájdete dve vrecia. Jedno plné zlata a druhé plné rozumu. Ktoré si vyberiete?"
- "Vrece so zlatom predsa," odpovie začudovanie študent.
- "Ha, no ja by som zobral vrece s rozumom," potešene reaguje profesor.
- "No vidíte pán profesor, každý si vyberie to, čo mu chýba," šikovne odpovie študent.
Profesor od zúrivosti schytí študentov test a napíše tam "debil". Študent, bez toho, aby sa pozrel do testu, čo mu tam profesor napísal poďakuje a odíde. O chvíľu sa však vráti aj s testom v ruke a hovorí profesorovi:
- "Nehnevajte sa pán profesor na mňa, podpísali ste sa mi, ale známku ste mi nenapísali."
Mäsiar mal veľmi hlúpeho syna. Nechceli ho vziať na žiadnu školu, tak sa rozhodol, že ho vyučí za mäsiara.
Vraví mu:
- "Toto je najmodernejší stroj. Strčíš doňho vola a von vyjde párok. Vidíš?"
- "Ty, otec," ozval sa syn "a naopak by to nešlo?"
- "Ako naopak?"
- "No, že by si tam strčil párok a vyliezol by vôl."
Mäsiar sa poškriabal na brade a vraví:
- "Chlapče, taká mašina bola na svete len jedna...tvoja mama."
Mravec po fláme leží na tanku, pomaly sa prebúdza z opice, pozrie sa a hovorí:
- "No super. Vždy keď sa takto ožerem, tak prinesem domov nejakú chu****!"
Stretnutie premiérov európskych krajín na lodi. Loď sa potopí a zachránia sa iba premiér Slovenska (ešte myslené na Fica

) a Írska. Vyplávajú na ostrov, kde ich zajmú dve rodiny kanibalov. Losujú, ktorá si ktorého uvarí. Na druhý deň sa stretnú. Prvá rodina, ktorá dostala Íra, hovorí:
- "Samá kosť, šľacha a samé chlpy. Ani sme sa poriadne nenajedli."
Druhá rodina hovorí:
- "Ó, to my sme si pochutnali. Maslo na hlave, bez chrbtovej kosti, a keď sme ho pitvali, v riti sme našli ďalších troch."