Call of Duty 7: Black Ops
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Mam PS3, hram MP od vydania a žiadne lagy 
Mám problém pri spúštaní hry. Vypisuje mi The program can´t start d3dx9_43.dll is missing from zour computer.Try reinstalling the program to fix this problem. Mám W7.Pri inštalačke pri potvrdení o nainštalovaní DX mi ho nenainštalovalo. Stiahol som si dll súbor , ale neviem kde si ho vo wind. mám dať. Poradí niekto?
-
Sphinx
Addict
neviem naco to pises ked to sa tyka len PC verzieGeogomeogo napísal:Mam PS3, hram MP od vydania a žiadne lagy
-
DeJF
Addict
Žeby to pisal preto, že gangy napisal to čo napísal ? : o)
-
MiNkOnErrr
Amateur
Ten istý problém mám aj ja a stiahol som si to viac krát a od iných zdrojov a stále to isté takže tiež by som uvítal riešeniecocobella napísal:Mám problém pri spúštaní hry. Vypisuje mi The program can´t start d3dx9_43.dll is missing from zour computer.Try reinstalling the program to fix this problem. Mám W7.Pri inštalačke pri potvrdení o nainštalovaní DX mi ho nenainštalovalo. Stiahol som si dll súbor , ale neviem kde si ho vo wind. mám dať. Poradí niekto?
-
Drdek
Expert
skús toto http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 6652cd92a3cocobella napísal:Mám problém pri spúštaní hry. Vypisuje mi The program can´t start d3dx9_43.dll is missing from zour computer.Try reinstalling the program to fix this problem. Mám W7.Pri inštalačke pri potvrdení o nainštalovaní DX mi ho nenainštalovalo. Stiahol som si dll súbor , ale neviem kde si ho vo wind. mám dať. Poradí niekto?
-
manager666
Star
MiNkOnErrr,cocobella:
Staci si nainstalovat DirectX 9.0c najnovsej verzie
Staci si nainstalovat DirectX 9.0c najnovsej verzie
Ten update co vydali mi ako tak pomohol, cca o 5-10 FPS viac mam, ale stale to v dynamickych scenach nie je hratelne. V scene kde je klud a prakticky nic sa nedeje to ide plynulo. Takze cakam na dalsi update.
-
qwerty-xyz
cocobella napísal:Mám problém pri spúštaní hry. Vypisuje mi The program can´t start d3dx9_43.dll is missing from zour computer.Try reinstalling the program to fix this problem. Mám W7.Pri inštalačke pri potvrdení o nainštalovaní DX mi ho nenainštalovalo. Stiahol som si dll súbor , ale neviem kde si ho vo wind. mám dať. Poradí niekto?
a este raz mi niekto zmaze prispevok, napcham mu ohnostrojovu raketu do zadku a s usmevom na tvari zapalim . . .
Prejdené za cca 6-7hod.
Dej to má dobrý aj leveli sú zaujímavé. Hlavne ten útek s uránovej bane
Dej to má dobrý aj leveli sú zaujímavé. Hlavne ten útek s uránovej bane
Ty si nejaky husty, nemyslis?qwerty-xyz napísal:direkt X, ten co mas pri instalacke, nainstaluj !!!
a este raz mi niekto zmaze prispevok, napcham mu ohnostrojovu raketu do zadku a s usmevom na tvari zapalim . . .![]()
![]()
prosím Vás mohol by my niekto do správy napísať príbeh , akože chápem ho celý jedine s REZNOVOM som to nepochopil to jakože iba ja som si myslel že tam je, inak tam nebol?alebo ako to bolo?
-
xH4wK
Nie, hral som zo zaciatku na veteran, potom znizil na hard a nakoniec presiel na mediumDeJF napísal:To si všetký videa preskakoval,hral na recruit ,nestrielal a len utekal nie ?
Mimochodom kto chce zahrat MP atd... tak moj steam http://steamcommunity.com/id/H4wk
ako prejst tu misiu kde sedim v stihacke a mam riadit nejaky tim 4 vojakov..prvy usek sa mi podaril..dostat ich do nejakeho domu..tam som potom pozabijal sa to preplo na pohlad vojakov..a potom znova stihacka..a vidim dvoch nepriatelov pri ohniku asi a mam sa dostat asi za ich chrbty..ale ako..vzdy ked dam rozkaz idu im oproti a oni ich odpalia..
Musis kliknut na nepriatelov. Tym ze na nich kliknes tak davas prikaz svojim vojakom aby ich zlikvidovali.
-
jamesiq
Medium Star
Tusim je to strasne divne optimalizovana hra. Sice nemam najnovsi pc ale vyzera to ovela horsie ako cod4 ale ajtak to dost seka. Nvm coto...
edit: berem to asi spat nebude to zlou optimalizaciou
edit: berem to asi spat nebude to zlou optimalizaciou
znova som sa zasekol...som na nejakej lodi a mam sa infiltrovat na nejaku rusku somarinu asi laborku..prveho tipka zabijem..potom mam kolegu nasledovat ..za rohom domu ci co to je stoji a stojia nic nerobi..ja tam pri nom ale vzdy ma odhalia a zastrelia..palia jak divy po mne ale po nom vobec..je to bug hry ze tam stoji ako stlp alebo ja robim nieco zle..
-
2janci2
Medium Professional
prestan s tymi spoilermi!!! daj to bielym pismom a jasne napis, ze ide o spoiler a nekaz nam pozitok z hry
-
JeffHardyy
Light Professional
zo sectoru:
vyzerá, že Treyarch má s PC servermi veľké problémy, aktuálne znovu nešli 8 hodín, hráči postrácali XP, custom sloty a všetky ďalšie customizácie.
to vážne sa tak kazí ten black ops?
vyzerá, že Treyarch má s PC servermi veľké problémy, aktuálne znovu nešli 8 hodín, hráči postrácali XP, custom sloty a všetky ďalšie customizácie.
to vážne sa tak kazí ten black ops?
Hej, vcera to neslo cely den.