Blue screan
Blue screan
Caute chalani!
Pomozte mi prosim Vas, lebo ma uz slak trafi. Denne aj viackrat sa mi nahodi Bluescrean a ja fakt neviem preco. PC ma asi rok.
Vypisuje mi toto za chybu, ale ja z toho nic nechapem.
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: BlueScreen
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie o probléme:
BCCode: a
BCP1: AE55A8B5
BCP2: 00000002
BCP3: 00000000
BCP4: 82EA96D5
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Súbory, ktoré pomáhajú popísať problém:
C:\Windows\Minidump\111810-18595-01.dmp
C:\Users\Romeo\AppData\Local\Temp\WER-35568-0.sysdata.xml
Prečítajte si prehlásenie o používaní osobných údajov online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x041b
Ak prehlásenie o používaní osobných údajov nie je dostupné v režime online, prečítajte si ho v režime offline:
C:\Windows\system32\sk-SK\erofflps.txt
Vopred Vam dakujem.
Pomozte mi prosim Vas, lebo ma uz slak trafi. Denne aj viackrat sa mi nahodi Bluescrean a ja fakt neviem preco. PC ma asi rok.
Vypisuje mi toto za chybu, ale ja z toho nic nechapem.
Popis problému:
BCCode: a
BCP1: AE55A8B5
BCP2: 00000002
BCP3: 00000000
BCP4: 82EA96D5
C:\Windows\Minidump\111810-18595-01.dmp
C:\Users\Romeo\AppData\Local\Temp\WER-35568-0.sysdata.xml
Ak prehlásenie o používaní osobných údajov nie je dostupné v režime online, prečítajte si ho v režime offline:
Vopred Vam dakujem.
Re: Blue screan
Skus stiahnut program MemTest86 a otestovat pamate. Ak budu OK, tak treba hladat chybu niekde inde, skusil by som testovat disk cez HD Tune a ak nepomoze, tak hladat skusit postahovat najnovsie ovladace. Problemom by mohol byt kludne aj zdroj, doska alebo graficka karta, tam to vsak uz asi tazko pojde otestovat.
Pri akej prilezitosti ti to robi a kedy sa problem prejavuje? Robi to pri hrani ci sledovani filmov alebo napriklad len tak pri surfovani? Od kedy ti to robi?
Pri akej prilezitosti ti to robi a kedy sa problem prejavuje? Robi to pri hrani ci sledovani filmov alebo napriklad len tak pri surfovani? Od kedy ti to robi?
Pri hrani nemam problem, len pri surfovani hlavne. No robi mi to uz cca 2 mesiace. Uz nejake ovladace som updatol, ziadna zmena.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Romeo2006, toto je problem s driverom pre nejaky HW komponent v tvojom PC. Hovoris, ze dany problem mas cca. 2 mesiace. Je to sice dlha doba, ale dokazes si spomenut, ktory driver si updatoval/menil naposledy? Ak ano, tak ho skus odinstalovat. Dat tam novsi, pripadne starsi, ktory problem nerobil.
Pripadne este skus F8 vyvolat menu pred bootingom OS a dat Last Known Good Configuration. Toto by malo mat zaznamenane data pre obnovu, kedy bol na tom system najlepsie, cize pred prvym BSOD.
Daj vediet potom, ako si dopadol.
Pripadne este skus F8 vyvolat menu pred bootingom OS a dat Last Known Good Configuration. Toto by malo mat zaznamenane data pre obnovu, kedy bol na tom system najlepsie, cize pred prvym BSOD.
Daj vediet potom, ako si dopadol.
ja mam ten isty problem, ale len pri update Grafickej karty, stiahol som najnovsie aktualizacie ATIny zo stranky a ked ju chcem aktualizovat tak mi po chvilke instalacie nabehne nieco take podobne tiez s BlueScreenom a vyhodi mi chyby s modrou obrazovkou a restartne mi ho, no a potom mi nič ine neostava len to znova odinstalovat vsetko a nanovo nainstalovat z CD co mi pribalili ku grafike, aby som mohol dalej fungovat a tiez neviem co stym.
EDIT:
teraz som to skusal znova a zrazu sa mi aktualizacie nainstalovali v poriadku vypytalo raštart, tak som restartoval a po restarte sa mi zase zjavilo toto a vobec to nefrčalo tak ako by malo, ani v pravom dolnom rohu som nemal ikonku ATI, mam graficku kartu ATI PowerColor Radeon HD 5770 512 MB, použivam Windows 7 (64bit) a ovladače som stiahol stadeto, myslim si ze som spravne stiahol, tak už neviem kde by mohol byt problem:
EDIT:
teraz som to skusal znova a zrazu sa mi aktualizacie nainstalovali v poriadku vypytalo raštart, tak som restartoval a po restarte sa mi zase zjavilo toto a vobec to nefrčalo tak ako by malo, ani v pravom dolnom rohu som nemal ikonku ATI, mam graficku kartu ATI PowerColor Radeon HD 5770 512 MB, použivam Windows 7 (64bit) a ovladače som stiahol stadeto, myslim si ze som spravne stiahol, tak už neviem kde by mohol byt problem:
Kód: Vybrať všetko
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx-
p4ra
Redeemer
Ja moc do ATi kariet nevidim uz, tak mozno treskenm, ale od ktoreho vyrobcu tu kartu mas? Niektori vyrobcovia maju funkcne karty len s ich dodanymi drivermi.
aha, no ja mam od vyrobcu co som ti napisal do prispevku hore vyšie teda ATI PowerColor Radeon HD 5770 512 MB, mysliš si že na tohto vyrobcu nebude mozna aktualizacia ?
-
p4ra
Redeemer
Jaj to je vyrobca. Nepoznam. 
Pozeral som ich web. Tebe by mali pasovat tieto.
ftp://driver1.cptech.com.tw/Driver/Hydra/Hydra64.zip
Pozeral som ich web. Tebe by mali pasovat tieto.
ftp://driver1.cptech.com.tw/Driver/Hydra/Hydra64.zip
Už som aj ja na to troška prišiel, tiež som hned pozrel stranku powercoloru noa stiahol som ovladace. tento co si mi ty poslal, tak som tiez stiahol a skusal, noa nejde nainstalovat ked dam next, next dam install tak mi napise failed, no ale ten by ani tak dolezity nebol ako dalsi ovladac ktory je tam, ten som stiahol nainstaloval, instalacia prebehla vcelku dobre, no ale nastal zase taky problem, ze isiel som spusti hru, teda konkretne som vyskusal NFS: Hot Pursuit, ked sa mi hra spustila tak mi preblikovala obrazovka raz za asi 8 sekund, take podskocenie obrazu, hru sice nevyplo ani neukazalo chyby, ale myslim si že chyba urcte v tom bude, lebo so zakladnymi ovladačmi s CD mi to ide bez problemov. Ešte taky dotaz, nemoze to byt Monitorom, ktory mam este stale stary a to Hansol CRT 19", nemoze to byt tym ze mam silnu grafiku, ktoru nezvlada monitor ?
-
p4ra
Redeemer
O takom pripade, ze by monitor nezvladal grafiku som osobne nepocul. Ale, ze by bol pokazeny alebo chybna grafika ano. Ale ak je take nieco mozne o nezvladani, prosim, opravte ma.
U mna zatial vsetko funguje
. Nainstaloval som nove ovladace a slape to...
Ďakujem Vam.
Ďakujem Vam.
-
p4ra
Redeemer
OK, tak jedneho mame z krku. Este druheho. 
no čo chalani, nevedeli by ste mi poradiť ?
-
p4ra
Redeemer
Ved sme/som ti. Kde je problem teraz?
zdravim chaloši , ja mam úplne rovnaký problém, PC mam nový zhruba 3 týždne , neviem čím to môže byť spôsobené ale blues screen teda modrú smrť mi niekedy vyhodí aj 2x za deň, vobec neviem čím by to mohlo byť, ovládače na grafickú som dal najskôr s cd ktoré som k nej mal, ptm som dal najnovšie , ramky som testoval žiadnu chybu nemali ,
PC zostava ktorú mam
CPU INTEL Core i5-760 BOX (2.80GHz, LGA 1156)
ASUS P7P55D-E, LGA1156,P55,USB3,SATA6G,MB
HDD 640GB WD6400AAKS 16MB SATAII/300 7200rpm 3RZ
ADATA OC Gaming DDR3 1333G 4GB (2x2GB) CL8
GIGABYTE HD5770 1GB (128) aktiv 2xDVI HDMI DDR5
ENERMAX LIBERTY 500W
mohol by byť problém aj s tým že nejake hardwary spolu nespolupracujú ? ale to si nemyslím že by to mohlo tak byť ale fakt neviem čo s tým
po restarte ako mi vyhodi modru smrť tak mi vypíše tento problem
Popis problému:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000041201
BCP2: FFFFF68000028D10
BCP3: AE8000009E46E867
BCP4: FFFFFA80049CC810
C:\Windows\Minidump\112710-12729-01.dmp
C:\Users\Lukko\AppData\Local\Temp\WER-24757-0.sysdata.xml
vedel by niekto čo s tým ? dik
PC zostava ktorú mam
CPU INTEL Core i5-760 BOX (2.80GHz, LGA 1156)
ASUS P7P55D-E, LGA1156,P55,USB3,SATA6G,MB
HDD 640GB WD6400AAKS 16MB SATAII/300 7200rpm 3RZ
ADATA OC Gaming DDR3 1333G 4GB (2x2GB) CL8
GIGABYTE HD5770 1GB (128) aktiv 2xDVI HDMI DDR5
ENERMAX LIBERTY 500W
mohol by byť problém aj s tým že nejake hardwary spolu nespolupracujú ? ale to si nemyslím že by to mohlo tak byť ale fakt neviem čo s tým
po restarte ako mi vyhodi modru smrť tak mi vypíše tento problem
Popis problému:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000041201
BCP2: FFFFF68000028D10
BCP3: AE8000009E46E867
BCP4: FFFFFA80049CC810
C:\Windows\Minidump\112710-12729-01.dmp
C:\Users\Lukko\AppData\Local\Temp\WER-24757-0.sysdata.xml
vedel by niekto čo s tým ? dik
2x som riesiel podobny BSoD, paradoxne pomohol update OS + potom update driver HW... bohuzial v tvojom pripade vidim, ze piratis...
skus nahodit inu (novsiu verziu)
update biosu ? teda flashnut bios ?
nie nie myslel som windows, momentalne tam mas tu prvu verziu (asi aj RC), ktora je nechvalne znama takymito bsod bugmi...
este kukni na akej frekvencii mas nastavene ramky v biose...
alebo mi posli na SS tie dva subory z logmi co mas adresy v tom vypise...
este kukni na akej frekvencii mas nastavene ramky v biose...
alebo mi posli na SS tie dva subory z logmi co mas adresy v tom vypise...
tato Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.1 je stara ? ale pritom mam ULTIMATE verziu..
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2010, 10:52)
ramky mam nastavene v biose na 1333MHz, ja už nwm čim by to mohlo byť , nový pc a čo to robi
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2010, 10:52)
ramky mam nastavene v biose na 1333MHz, ja už nwm čim by to mohlo byť , nový pc a čo to robi
-
vendo
Guru
pokial mas piratenu windiws verziu tak je to celkom mozne bohuzial
vela konfliktov s hw bolo riesenych cez aktualizacie a boh vie ako sa piratska aktualizuje
skus to updatnut na najnovsiu verziu, pripadne reinstal nejakeho novsieho vydania a potom dat najnovsie drivery
a pre sov@ skus nahodit starsie ovladace (ale nemyslim tie od grafiky) len teraz myslim su 10.11 ci 10.10 tak daj 10.7-8-9 vyskusaj
a pred kazdou instalaciou tie stare odinstaluj a vymaz pomocou driver sweepera
vela konfliktov s hw bolo riesenych cez aktualizacie a boh vie ako sa piratska aktualizuje
skus to updatnut na najnovsiu verziu, pripadne reinstal nejakeho novsieho vydania a potom dat najnovsie drivery
a pre sov@ skus nahodit starsie ovladace (ale nemyslim tie od grafiky) len teraz myslim su 10.11 ci 10.10 tak daj 10.7-8-9 vyskusaj
a pred kazdou instalaciou tie stare odinstaluj a vymaz pomocou driver sweepera