MS v HOKEJI 2005
DObre ze vyhrali. My by sme na nich nemali, utok nemame lepsi a hlavne nikdy nebudeme mat na tych lepsich s takymi ubohymi brankarmi ako Lasak, Stana,... Keby sme mali aspon ceskeho ich nahradneho brankara mohli by sme uhravat dobre zapasy s lespimi tymami, ..teraz je to len o stasti nasho brankara.
Cesi gratulujem, zasluzite si titul !!
Cesi gratulujem, zasluzite si titul !!
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To si nemyslim. Nepatrim mezi lidi u kterych je problem ocenit cizi tym a myslim si, ze jste hrali vic nez dobre. Mne osobne mrzi, ze jsme se nepotkali v boji o medaile.masterrr napísal:DObre ze vyhrali. My by sme na nich nemali, utok nemame lepsi a hlavne nikdy nebudeme mat na tych lepsich s takymi ubohymi brankarmi ako Lasak, Stana,... Keby sme mali aspon ceskeho ich nahradneho brankara mohli by sme uhravat dobre zapasy s lespimi tymami, ..teraz je to len o stasti nasho brankara.
no mali ste vypadnut uz predty, doriti a tie pozapasove oslavy traparina kuvi ceske prdele tam hajzli doriti aky som vytocen anichjonathan.davis.com napísal: To si nemyslim. Nepatrim mezi lidi u kterych je problem ocenit cizi tym a myslim si, ze jste hrali vic nez dobre. Mne osobne mrzi, ze jsme se nepotkali v boji o medaile.
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
jonathan.davis.com
Light Professional
A kolko ludi sa na neho tesilo a ...jonathan.davis.com napísal:Ja ho videl taky, neboj. Myslim, ze tenhle zapas si nechal ujit malokdo
Pristi rok mate sanci zase, stejne jako mi.
Pepo, ja vim, to urcite vyhrajete ...
no nevadiiiiii, nevadiiiiiii
Vy ste boli majstri minule, teraz a traz bude rad na nas
Ja tiez uz vidim pepa ako vam nadava ....
no jasneze budem im nadavat staledrakeman napísal: A kolko ludi sa na neho tesilo a ...
no nevadiiiiii, nevadiiiiiii
Vy ste boli majstri minule, teraz a traz bude rad na nasTo bude podivanicko.
Ja tiez uz vidim pepa ako vam nadava ....
masterrr napísal:Jo hrali dobre ale nemozme vyhrat s brankarom ktory dokaze chytit len co ho trafi a aj to vyrazi pred seba k superovi..
nj, keby piskal inac. Ale nemozeme povedat ze mame super brankara, zato dostal par lacnych golov, napr. na 5:4 proti Canade, to mohol chytit.hojko napísal:Tak to zase neber, Lasak chytil co sa dalo, keby rozhodca piskal ako sa ma spravne piskat, tak ten zapas s Kanadou sa hra uplne inak.
-
mastermind
VIP
no to mam velmi rad ked zacne niekto rozpravat o brankaroch aky su slabi... uz ste sa niekedy skusali postavit do branky a chytat?? ked nie, tak vam poviem rovno ze to nieje az take lahke ako to vyzera. a ten gol na 5:4, si myslim ze nebol az tak lasakov... pozrite si replay ako ten puk dostal vzduch a zmenil smer... a pri takej delovke na to nieje take lahke zareagovat... takze tolko k nasim slabim brankaromlama2d napísal: nj, keby piskal inac. Ale nemozeme povedat ze mame super brankara, zato dostal par lacnych golov, napr. na 5:4 proti Canade, to mohol chytit.
-
mastermind
VIP
-
q-parser
Professional
A to mas z kade? Nepamatas takeho Hartamanna? To bol brankar kua. A dnes mame Stanu, ktory je podla mna lepsi nez Jano. Ten sa mi zda nejaky divny, ako keby mu slava stupla do hlavy ci co.masterrr napísal:co to meles ze postavit do brany..To ma byt obhajoba ze je to tazke? Proste nasi brankari nemaju na tych ceskych a nikdy nemali.