Daewoo Kalos 1.2 S LPG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Daewoo Kalos 1.2 S LPG

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

no Kalos sme zamietli nakolko malo vela odporcov (ako odporcov znacky daewoo, tak odporcov plynu)...
Dnes sme sa viezli v novom "kandidatovi". vcelku silne auto, nie tak stare...
viezlo sa v nom paradne. jedine co bolo divne, bola "tuha" spojka. isla stlacit iba velmi tazko, ale inak s radenim problem nebol. Majitel tvrdil, ze vymena spojky by vysla cca 300 evri a je ochotny z ceny spustit prave tuto cenu. Do konca tyzdna by som chcel s tym zbehnut niekde do servisu, nech sa pozru na zbytok auta. Kazdopadne to bude asi drahsie vozenie, co sa tyka spotreby. Aky je vas nazor?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tuha spojka je hned druha najlepsia vec na mojom aute ( hned po osvetleni popolnika :D ) a neviem si to doteraz vynachvalit... omnoho lepsie sa rozbieha prave s tuhou spojkou, ako s kadejakymi preposilovanymi a elektronizovanymi spojkami, ako vidime v novych autach... vyhovuje mi, ked pedale kladu velky odpor... pri vykonejsich a sportovo ladenejsich autach to vidno dost casto... druhym extremom je su zase ultratuhe spojky, napr. v evo9, pri ktorych sa ti lytko po jazde v kolone a neustalom rozbiehani urcite neodvdaci :) mal som tu cest sa s tym trochu vyblaznit na letisku, ale nohu som citil este dalsie dva dni :)

divne mi je ale, ze by spojka odisla ani nie po 70 tisicoch, ale je mozne, ze ju uz majitel daval dotahovat, kedze sa sam ponukol na spoluucast pri vymene...

a este mi je divne, ze hoci je auto zohriate, motor na volnobehu toci 1000ot....

ale cena urcite vyborna, ber to aj v pripade, ze uplne vsetko nebude v poriadku... ak nerobis velky najazd rocne, o spotrebu sa neboj, ten liter hore dole ta nepolozi :)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Pocet najazdenych km na okukovanych autach nikdy neriesim, nakolko sa na to neda absolutne spolahnut a ani neverim, ze prave toto ma najazdene len 70.000, aj ked mi majitel maval pred ksichtom servisnou knizkou orazenou peciatkami z originalneho servisu. Ak sa mi auto paci zvonku a servis mi povie, ze technicka stranka je vyhovujuca, nech ma aj realnych 150.000km nabehane. Neviem co to za sprosty slovensky syndrom, ze ludia kupuju auta do 120.000 km a pod...potom necakajme nic ine, ako sucasny stav, ze sa na tento udaj v inzeratoch neda spolahnut.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak, tak, spravne :) si moj clovek :)

na slovensku je skoronove auto nad 120k nepredajne, pri starsom aute je ta hranica 200k km... a potom sa vsetci bohovo divia, ze podla statistik je kazde tretie auto, co stoji v bazare, stocene...
Napísať odpoveď