Battlefield: Bad Company 2
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Battlefield: Bad Company 2
Prečo a aké mapy by mali skončiť.
proste updatnut a sedko bude
@ONdr3j: lepsie je ho kupit na EA Store. Je tam lacnejsi. Neviem ci este je lacnejsi ale ked sa objavil tak cena bola 4.99€
PS: Ak mas otazku ohladom toho ze mas batla na Steame a kit budes kupovat na EA Store tak odpoved je ano bude to fungovat. Samozrejme treba to kupovat na ten login pod ktorym sa prihlasujes do Battla na ktoreho mas vytvoreneho soldiera. Ja to tak mam a funguje to.
PS: Ak mas otazku ohladom toho ze mas batla na Steame a kit budes kupovat na EA Store tak odpoved je ano bude to fungovat. Samozrejme treba to kupovat na ten login pod ktorym sa prihlasujes do Battla na ktoreho mas vytvoreneho soldiera. Ja to tak mam a funguje to.
dedomil neboj, som to kupoval z EA store, mne odcitalo necelych 4,8€ z uctu, dal som sem odkaz pre inych 
a jj pri kupe cez EA store treba pouzit taky isty email ako pouzivate na battlefielde, inak sa to nesparuje
a jj pri kupe cez EA store treba pouzit taky isty email ako pouzivate na battlefielde, inak sa to nesparuje
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
take nase nove promocne video 
a len tak na pripomenutie nase starsie videa:
a len tak na pripomenutie nase starsie videa:
-
Andrew007
Guru wannabe
Norick98 - pekne skromne spracovane videa a hlavne nice gameplay
Dalej mam na Vas jednu otazku ci sa "teraz" oplati este stale kupit hru ohladom na to ze uz vela hracov ma nejaky ten rank. Zacal som s Black Ops ale nejak ma to z taktickej stranky nenadchlo.
Slabi hraci + stupidita teamleaderov je uz niekedy fakt privysoka. Kupovat by som asi kupoval z g2playu presne tento typ : http://www.g2play.net/store/Battlefield ... nager.html
+ este sa chcem spytat na novy datadisk Vietnam (ci bude potrebne mat zaklad hry, resp. origo) Thx.
Dalej mam na Vas jednu otazku ci sa "teraz" oplati este stale kupit hru ohladom na to ze uz vela hracov ma nejaky ten rank. Zacal som s Black Ops ale nejak ma to z taktickej stranky nenadchlo.
+ este sa chcem spytat na novy datadisk Vietnam (ci bude potrebne mat zaklad hry, resp. origo) Thx.
-
Sphinx
Addict
vietnam bude potrebovat aj povodnu hru je to len "mod" do hry prida par map,zbrani a skiny .. a tie ranky nahras ono odomykas len zbrane a par gadgetov ale to extra neovplyvni hru ked si dobry hrac zabijes aj so strkom na zemi 
je super, ze som si to kupil a download manager sa mi nechce prihlasit. grejt!
/uz to ide. pridrbany program, musim si nainstalovat proxifier, aby som mu povedal, ze idem cez proxy -.-
/zas tnejde.. toto bude na dlho
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 18:19)
okz, predavam to a musim kupit na steame :p
/uz to ide. pridrbany program, musim si nainstalovat proxifier, aby som mu povedal, ze idem cez proxy -.-
/zas tnejde.. toto bude na dlho
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 18:19)
okz, predavam to a musim kupit na steame :p
Uz som si nasiel ten vas server 
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 23:15)
skoda ze nemam viac rokou aby so mohol prist do klanu
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 23:15)
skoda ze nemam viac rokou aby so mohol prist do klanu
Zdravim, zase mam otazku ohladom kupy multiplayer hry. Kedze som sa nedavno pytal na CoD BO a doporucili mi ju, uz uz som ju siel kupit ale zistil som ze pri MP to bude s FPS trochu o hubu a tak si hladam nahradu. Rad by som hraval klanovo a nie len tak "zbesilo" kade tade (kvoli primitivnosti teamleaderov). Oplati sa kupit? Aka velka je tu CZE / SVK komunita?
-
Norick98
Medium Star
urcite sa oplati kupovat.. komunita je dost velka ale drviva vacsina klanov je z CZ a potom su pomiesane... Vlastne slovensky poznam len nas, mozno su este dake male nevyrazne
Tu je pestry zoznam http://bad-company2.cz/klany/ , ale podaktore klany su uz neaktivne.
Tu je pestry zoznam http://bad-company2.cz/klany/ , ale podaktore klany su uz neaktivne.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
som tak pozeral, ten PHX, o ňom sa na tom fore už dačo povedalo, a nie vždy v dobrom
Poznáš ten klan?
-
Norick98
Medium Star
hej poznam. su dobri, to je ich jedine plus
inak spravanie typu arogantnych deciek a titul najnenavidenejsi klan v komunite
aj oni sami maju v klane dake konflikty. Raz hracov vyhodia, potom ich znovu naberu atd...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Hovorilo sa tam o prejavoch nacizmu a fašizmu, dokonca. Prečo sú taký nenávidený? Lebo sú aroganntný?
-
Norick98
Medium Star
hej rozdali admin prava na TS a zachvilu tam mali nacisticke kanaly.. teda aspon tak to pisu.. mne je to jedno, ja som s nimi problem nikdy nemal, lebo som s nimi neni v kontakte, viem len co sa pise na forach atd.. takisto ked sa organizuje daky CUP a je tam phx tak ostatne timy sa nemaju chut ani prihlasit.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Aj taký ľudia sú, no čo kúpili ste si niekdo specat kit?
Zdravím, doteraz som nemal potrebu neako útočiť na helikoptéry, skôr som sa pred nimi len ukrýval, ale čo tu máme tú novú velkú mapu, tak mi helikoptéry začínajú poriadne liezť na nervy. Tak som ich teda skúšal zostreliť raketometom, no trafiť sa nieje vôbec ľahké. Prišiel teda na rad tracer, s ním sa mi niekolko krát podarilo označiť helikoptéru, no na moje prekvapenie nemal vôbec účinok a raketu nenavádzal. Pritom na mnohých videách som videl, že hráč označí helikoptéru tracerom, následne vystrelí raketu úplne do blba no tá si pekne nájde ocnačenú helikopléru. Ja som sa snažil aj troho zamieriť, no raketa letela stále rovno a tracer ignorovala. Ako to teda funguje?
-
chlapec10
Addict
rovnako to funguje aj na letiace predmety, aj na ludi
mARILYN mANSON: jasne ze kupil a uz som mal par komlimentov ze dobre vypadam
lubmar: tracer sa da zamerat len RPG7 a CG (carl gustav), tym tretim nie a staci spravit tak ako na tom videu co pridal chlapec10
lubmar: tracer sa da zamerat len RPG7 a CG (carl gustav), tym tretim nie a staci spravit tak ako na tom videu co pridal chlapec10