Stary PC
-
demovic_svk
Medium Star
Stary PC
Zdravim mam stary PC ,..asi 32MB ramku mozno viac 2GB HDD a tak by som vam napisal viac INFo potom keby bolo treba ,. je tam windows 98 a chcel by som tam dat XP ,.,.lenze nemam od nicoho instalacne CD akoze grafika zakladna doska.,,.,ci to tam netreba ??? pls o rady
Re: Stary PC
na tak malu ramku xp nenainstalujes minimum je 128 ale aj to je malo
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
gm4n: minimum pre XP je 64MB
(co sa mi podarilo rozbehať)
demovic_svk: Jedine Windows 98 alebo Windows ME (čo je vlastne to isté ako 98 len je to milenium edition). 32Mb ramka ti bude stačiť a tak isto aj 2GB HDD.. čistá inštalácia windows 98 zaberie cca 300-400MB s tuti-fruti nastaveniami. Stiahni si ale bootovacie CD WIN98, lebo neviem či niekde zoženieš Bootovaciu Disketu s podporou CD-ROM (WIN98), aj keď ja doma jednu mám. Čo sa týka driverov, tak nemyslím, že budeš mať problém. Keby niečo, oživ túto tému a poradíme. Windows 98 stále aktívne používam na záložnom PC.
demovic_svk: Jedine Windows 98 alebo Windows ME (čo je vlastne to isté ako 98 len je to milenium edition). 32Mb ramka ti bude stačiť a tak isto aj 2GB HDD.. čistá inštalácia windows 98 zaberie cca 300-400MB s tuti-fruti nastaveniami. Stiahni si ale bootovacie CD WIN98, lebo neviem či niekde zoženieš Bootovaciu Disketu s podporou CD-ROM (WIN98), aj keď ja doma jednu mám. Čo sa týka driverov, tak nemyslím, že budeš mať problém. Keby niečo, oživ túto tému a poradíme. Windows 98 stále aktívne používam na záložnom PC.
-
typek61
Darca
kolko volnych miest mas na slotoch???ja mam dve 32 MB ramky ak chces ti ich darujem 
-
demovic_svk
Medium Star
jaj dpc skoda:D ,.,.vymenim HDD teda
a ramky zozeniem:D este 1 miesto tam je ,.,.dokopy su 3
-
weroro
Flash coder
No, veď ak vezmeš tie ramky od typek61, tak budeš mať 32+32+16 = 80MB RAM a na tom ti pobeží (síce horko ťažko) XP. Ešte je, ale otázne aké ramky ti tam idú. DDR1?
btw: aký je tam procesor? XP ti pomalšom ako 233MHz nepôjde (aspoň moje pokusy zlyhali).. a samozrejme sa tu bavíme o Windows XP service Pack 1, nie že tam šľahneš Service Pack 2 alebo 3
btw: aký je tam procesor? XP ti pomalšom ako 233MHz nepôjde (aspoň moje pokusy zlyhali).. a samozrejme sa tu bavíme o Windows XP service Pack 1, nie že tam šľahneš Service Pack 2 alebo 3
-
uplink
VIP
Windows XP Fundamental edition stačí aj 32 MB ram, ale neodporúčam na tom PC rozbehávať už nič.
-
demovic_svk
Medium Star
no ja by som to len na net chcel mat ,.,.teraz je tam windows 98 ako som pisal lenze dal som tam sietovku a ked hlada hardware tak pyta disketu/cd windows 98 
este som sa chcel spytat kebyze tam dam wi-fi kluc? to by slo??:D
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2010, 19:16)
pls o radu

este som sa chcel spytat kebyze tam dam wi-fi kluc? to by slo??:D
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2010, 19:16)
pls o radu
-
hrban
Addict
ako rozbehaj ho maximálne smerom dole z balkóna... neoplatí sa ti na ňom nič robiť, vbazári zoženieš za 50€ už PC na ktoom by si bez problémov rozbehal XP a môžeš to mať na net
alebo si zožeň starý NB a budeš to mať aj menšie
alebo si zožeň starý NB a budeš to mať aj menšie