Cim sa holite?
Re: Cim sa holite?
Pouzivam ziletku.
pinco: radšej by som si nechal poradiť tu, lebo v tej druhej téme som sa nič rozumné nedozvedel
chcem holiaci strojcek a aka znacka je podla vas najlepsia?...a ake funkcie by mal mat??? tak do 50-60euro keby ste mi tu dali nejake linky z eshopou ktore sa vam strojceky pozdavaju 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
fusion aj natvár aj na intímne partie (samozrejme na tvár mám inú hlavicu ako na zvyšok
)
-
maciatko99
Medium Star
Ja som to vyriešila v určitých častiach laserom, na ostátne poslúži v lete Veet, prípadne ženská žiletka Gilette.
Potrebujem si kúpiť kvalitný holiaci strojček, ktorý by ste mi odporučili ? Vďaka..
bud pouzivam braun 9585 (pod tym znacenim sa uz myslim nepredava) - ked sa holim " na hladko" + na cesty pre suche holenie
.
klasicky mach 3 - hladke holenie doma
.
alebo pozivam zastrihavac vlasov remington - ked chcem mat stale 3-dnove strnisko
so vsetkymi max. spokojnost (ak si mam doma vybrat, tak sa radsej holim klasickym strojcekom, lebo je to rychlejsie)
.
klasicky mach 3 - hladke holenie doma
.
alebo pozivam zastrihavac vlasov remington - ked chcem mat stale 3-dnove strnisko
so vsetkymi max. spokojnost (ak si mam doma vybrat, tak sa radsej holim klasickym strojcekom, lebo je to rychlejsie)
-
javatar
Hardcore addict
Gillette Mach3 + gel na holenie. Ale keby sa dalo tak sa neholim vobec.
Pouziva niekto z vas depilacny strojcek (hlavne na hrud) ? ak hej poradte pls aka znacka je najlepsia 
co hovorite na tento holiaci strojcek? a mate niekto skusenosti stym internetovym obchodom? lebo tam ho maju skoro najlacnejsie ale ten obchod ma aj vela recenzii a odporucanie zakaznikov ale este som cez eshop nekupoval http://bit.ly/oDoZLH
-
nejakymarko
Addict
ja sa holim podobne ako hrban, cize fusion aj tam aj tam
(samozrejme v intimnich partiach ina hlavica
), ale chcel by som si zadovazit aj nejaky zastrihavac, kedze sa mi celkom pozdava take troska dlhsie strnisko. viete poradit nejaky konkretny model, s ktorym mate skusenosti?
dik
dik
na nete pisu ze strojcek philips HQ 7330 vazi 2,8 kg
... to je somarina nie? na tpd.sk je to napisane a nikde inde nevidim jeho vahu na inych strankach.... chcem si ho kupit ale 3jkylovy nebudem v ruke drzat potom 
napríklad tu je váha (weight) 560g http://en.smadshop.md/electric-shaver-f ... 19-604.php
To, čo je na stránke TPD je váha s obalom, čiže ti to príde ako 3kg balík, teda je v tom asi aj stojan, adaptér, zastrihávací nástavec, možno k tomu dávajú aj holiacu penu ako darček, kopec manuálov.
To, čo je na stránke TPD je váha s obalom, čiže ti to príde ako 3kg balík, teda je v tom asi aj stojan, adaptér, zastrihávací nástavec, možno k tomu dávajú aj holiacu penu ako darček, kopec manuálov.
aha dakujem... lebo na tpd pisu vaha bez obalu
..tak sa asi pomylili
máš pravdu, je to tam, ale zase hneď nad "alternatívnymi výrobkami" je uvedené "Váha s obalom: 3 kg".
Váha bez obalu sa myslí v tomto prípade ako váha bez prepravného obalu, čiže strojček + príslušenstvo + originál škatuľa = 2,8kg a na originál škatuľu od holiaceho strojčeka ti dajú ešte nejaký obal a to bude mať dokopy tie 3kg.
Váha bez obalu sa myslí v tomto prípade ako váha bez prepravného obalu, čiže strojček + príslušenstvo + originál škatuľa = 2,8kg a na originál škatuľu od holiaceho strojčeka ti dajú ešte nejaký obal a to bude mať dokopy tie 3kg.
aha
... a nematie niekto skusenosti s eshopom http://www.obchodobchodov.sk/ ???
ako sa holíte keď máte na tvári znamienko ?
ako to vlastne je s elektrikami? holia úplne do hladka alebo sa to dá nastaviť na nejaké to strnisko aj? či mám šupnúť do toho prachy, keď aj tak väčšinu času posledného pol roka behám s briadkou alebo strniskom a riešim to zastrihávačom vlasov....
Maki
kup si zatial nejaku lacnu elektriku a zistis ci Ti vyhovuje /v Tescu maju Panasonic za nejakych 20€/
ja osobne by som do ziletky uz nikdy nesiel.
kup si zatial nejaku lacnu elektriku a zistis ci Ti vyhovuje /v Tescu maju Panasonic za nejakych 20€/
ja osobne by som do ziletky uz nikdy nesiel.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
doteraz som mal frezkovy strojcek s 3hlavami philips.. na vianoce som dostal braun planzetovy, za zhruba 80e. na moje prekvapenie proste neholi
. Zhruba 5dnove strnisko neoholil skoro vobec.. niekde som cital, ze je to len na mlade chlpy. lenze tie dlhsie mi nebralo vobec.. je to normalne alebo je to vadny kus? Aj tak sa ho chcem asi pokusit vratit a vybrat si opat frezkovy..