ASUS F5VL

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
mocnak
Novice
Novice

ASUS F5VL

Príspevok od používateľa mocnak »

ahojte,
potreboval by som poradit. mam NB ASUS F5VL AP037. vymenil som si uz HDD zo 160GB 5400 rpm na 320GB 7400rpm,a pracuje mi teraz viditelne rychlejsie a hladsie. chcel by som ale, ak by to teda bolo mozne, vymenit si aj motherboard/procesor. taktiez graficku kartu, je vstavana, preto by som chcel menit celu maticnu. skusal to uz niekto? da sa to? napr, ak by pasovala, tak dat tam maticnu z nejakej vyssej triedy.
procesor mam teraz intel dual-core mobile T2330 1.6 GHz, grafika ati mobility radeon X2330 128 MB
a chcel by som porcesor aspon 2.0 GHz a grafiku min. 256 MB. hm? poradte :idea:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49939
Prílohy
ASUS F5VL service manual.pdf
(5.41 MiB) 29 stiahnutí
Shano
Darca
Darca

Re: ASUS F5VL

Príspevok od používateľa Shano »

jedine co mozes zmenit je procesor a ramku no myslim ze sa ti to neoplati ked chces nieco vykonnejsie kup racej new book...
mocnak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mocnak »

na ramku mam este 2 sloty, vravis ze procesor by s dal vymenit? to pozriem ceny, ze kolko by vysiel novy (ako zistim ci mi tam pojde?/aku su tam rozdiely?) a grafika ze uz tam je anveky ta 1 co mam hej. skoda no, ale diky moc ;)
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

grafika je naveky aj ked su majstri co dokazali zmenit ale to uz chce poriadneho borca co prepise bios atd ... a este k procesoru kukaj kukaj ale kukaj aj na TDP tvoj procesor ma 35W ked to zacnes prekracovat budes mat stoho hriankovac. a procesor vyber pochopitelne podla socketu. http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_D ... 0251M.html

// ako sa pozeram tak na TDP sa pozerat ani nemusis lebo ani jeden procesor na tvoj socket neprekracuje 35W zevraj
daj si tam bud T4200, T4300, T4400 alebo T4500... aj ked zase zopakujem ze sa viac oplati asi new notebook ... vrazat peniaze do stareho kusu HW sa asi neoplati ... Este je otazne co by na 800MHz FSB povedala zakladna doska. To nech ti racej niekto iny povie presne. Ale T2410 ti pojde naisto len uz ten vykon ide dole oproti T4x00
Napísať odpoveď