PS3 vs Xbox360
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PS3 vs Xbox360
Ja som si učet prehodil na česko [Neviem prečo som to vôbec robil,velká chyba:D] a zmizlo mi odtial polovica obsahu .
Nemám tam ani Xbox Inside,Music a video marketplace a polovica diem mi zmizla ...
Nemám tam ani Xbox Inside,Music a video marketplace a polovica diem mi zmizla ...
veru veru kto ma live konto na UK nech pekne zostane tam !
-
blitzkrieg
Professional
takže kúpim si gold membership kartu a to je jednorázové (keď chcem hrať len online hry) ?
-
DeJF
Addict
Ako jednorázové ? - Jeden kód použiješ len raz .
PS3 vs Xbox360
Dostanes karticku ako keby si si dobijal kredit na mobile. Vpises kod a karticku mozes vyhodit.
-
blitzkrieg
Professional
neviem ako to mám napísať tak ako by tomu dalo porozumieť ...DeJF napísal:Ako jednorázové ? - Jeden kód použiješ len raz .
myslel som to takto ...kúpim si kartičku ..hej ? takú ktorá mi umožní hrať hry cez multiplayer ...
moja otázka smeruje ...
Ak si kúpim tú kartičku ktorá mi umožnuje hrať multiplayer hry po nete ako dlho mi to vydrží ..je to niečo ako game time kupón ? alebo si kúpim kartičku a môžem hrať bez toho aby mi tam trval nejaký čas kedy mi to uplynie ...
-
DeJF
Addict
Ano,je to dačo ako game time kupón .
Predávaju sa na rok,tri mesiace a mesiac..
Predávaju sa na rok,tri mesiace a mesiac..
PS3 vs Xbox360
Ze ty si ten link na alzu ani nepozrel? Mas to na mesiac 3 mesiace alebo 12 mesiacov
-
p4ra
Redeemer
Cital som, ze LIVE ide aj na Slovensko. Mozno este trosicku vydrzat? 
-
Tailor
Medium Star
Aj keby bol na SVK , furt budem na UK uctep4ra napísal:Cital som, ze LIVE ide aj na Slovensko. Mozno este trosicku vydrzat?
PS3 vs Xbox360
Kebyze je na slovensku tak kupujem nove sko a hram sa s par originalmi...
Kebyze je xlive na slovensku tak ostat v uk je hotovy nonsens, hotovy nonsena
Kebyze je xlive na slovensku tak ostat v uk je hotovy nonsens, hotovy nonsena
-
DeJF
Addict
Prečo nonsens ? Bude to fail ako aj Český LIVE . Možno po roku to už bude na ako takej úrovni že by sa možno aj oplatilo migrovať.Hneď určite nie..
hneď určite áno, ku*va som Slovák, nemusím sa hrať na angličana aby som si zahral MP! tak ten rok si toľko počkám, ale viem že som na slovenskom live a keď sa niečo stane tak sa hneď obrátim na SLOVENSKÝ support, anglický by ťa tak poslal do kačej pi..
-
DeJF
Addict
Radšej sa hrať na angličana [ako si to nazval ^^] ako mat Live kde mi chýba polovica obsahu...
-
blitzkrieg
Professional
hej hej čítal som to ale nedočítal som sa tam odpoveď na moju konkrétnu otázkuFilipito napísal:Ze ty si ten link na alzu ani nepozrel? Mas to na mesiac 3 mesiace alebo 12 mesiacov
Cesky live je novy a totalne na *uja, zatial nedotiahnuty. Nejak podobne to bude asi vyzerat aj zo SVK live-kom. Treba cas kym sa to vychyta. Preco by som mal sediet na cz, alebo sk live-ku ked mi tam bude viac ako polovica obsahu chybat? Kym sa za live plati budem tam kde mam full service. Nema to nic spolocne s anglicanmi, ani nic podobne
-
Andr3w
Light Professional
ja hlasujem pre PS3, najprv som mal a mam Xbox ale casom som zacal coraz viac hrat PSko, paci sa mi tam ze je tam blu-ray mechanika ktoru vyuzivam coraz castejsie na filmy, taktiez wifi ktora sa mi velmi hodi, taktiez hry, je ich sice menej nez na Xko ale uz vsadzam skor na kvalitu ako kvantitu...tituly ako Heavy Rain ci GT5 ma dostali
kupuješ Blue-ray filmy? totiž na PS3 sa mi páči len tá mechanika 
Andr3w: Práve o týchto tituloch je celá otázka kúpy. Nemyslím, že tá blu-ray mechanika zohrá tak veľké percento. Zaujímalo by ma však ako je to s Playstation Move, či je to reálna konkurencia Kinectu, aj podľa toho by som sa zrejme rozhodoval ak by som mal v pláne kúpiť si podobný time killer.
osobne si myslím že move sa na kinect nechytá 
predsa je pohodlnejšie hrať s rukami ako neakou blikajucou žiarovkou
predsa je pohodlnejšie hrať s rukami ako neakou blikajucou žiarovkou