Gran Turismo 5
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gran Turismo 5
no to ani nespominaj:) ja som bronz dal ale len tak tak, a hlavne treba pohlad nad kapotou, teda aspon mne to velmi pomohlo, a hlavne vypnut vsetky tie elektro veci co by mali pomahat, max nechaj trakcnu kontrolu na 1 a das uvidis:)
-
p4ra
Redeemer
Tak som mu ulahcil nakup na Vianoce.Andr3w napísal:
dobry brat ked ta takto zasobuje hrami:) potom daj vediet ked zahras par pretekov ze co na to vravis, btw nascar v special events je strach a hroza, som rad ze to mam uz za sebou:)
Zahral som par zavodov. Zda sa mi to super. Celkom zabava. Primerane tazke. Nervy som mal na Top Gear Test Track, ked som isiel s VW T1 preteky.
-
Andr3w
Light Professional
presne, TopGear event je celkom sila, aj potom tie dalsie ked pojdes na tom vojenskom vozidle. btw teraz je to uz fakt hard, ale asi za to sa to vola extreme:) fakt netusim kde zoberem tie auta pretoze ani vytuneny veyron s 1200HP nejako na tie specialy s LM nestaci. vykonovo aj hej ale grip maju niekde inde nez ja. a tie specialy stoja tak 4-5mega. no bude to na dlhsie asi:)
-
p4ra
Redeemer
Mam obidve. No .. neviem.
-
Andr3w
Light Professional
nj v GTcku su tvrdsi jazdci 
-
Anubis-artS
Light Expert
AI v gt je strašne zlá, na začiatku to ani tak nevadilo ,ale teraz ked jazdím už tie 21 levelove súťaže tak tam ma to celkom nasere keď do mna od zadu narážajú a ja vďaka tomu klesnem z 2 na posledné miesto.
Inak hru som už ževraj prešiel, ukázalo mi záverečné video, ale podla percent som ešte len v pólke, to je zaujímavé.
Inak hru som už ževraj prešiel, ukázalo mi záverečné video, ale podla percent som ešte len v pólke, to je zaujímavé.
-
Andr3w
Light Professional
mna to zralo hlavne pri nascar pri tom poslednom 10kolovom teste, ked v poslednom narazia a hned posledny a jedine restart..som to presiel asi na 30 pokus ak nie viac. jj ukazalo aj mne ale uz v professional casti co mi prislo celkom skoro. inac s tou polkou sa nedaj zmiast podla mna pocita A-spec a B-spec, a predpokladam ze ako aj ja B-spec nehras a to bude prave tych zvysnych 50%
toto je fake;) aspon podla tohto videa, tie vozidla su uplne inak umiestnene.
ja som momentalne lvl 7 a pride mi to lahsie ako predosle GT co som hraval este na PS2, ale to neberiem ako minus
-
lekoklatik
VIP
Klobuk dolu.
Myslim ze chalan dostatocne podrobne vysvetlil co ako preco.
A potom sme sa celu dobu mali divat na GT5? Tak hovorim, ze nechapem, co je na tom GT5 take graficky skarede.
Ano, asi to boli iby premium cars. Ale bolo ich minimalne dost a kazde jedno ktore popri preslo bolo nadherne.
A tie nocne trate v meste a v dazdi?
kur*a GT5 jednoznacne nesklamalo!
stuka k+ chalan. Trochu si mi zdvihol naladu, i ked mam este cely den prace pred sebou
Myslim ze chalan dostatocne podrobne vysvetlil co ako preco.
A potom sme sa celu dobu mali divat na GT5? Tak hovorim, ze nechapem, co je na tom GT5 take graficky skarede.
Ano, asi to boli iby premium cars. Ale bolo ich minimalne dost a kazde jedno ktore popri preslo bolo nadherne.
A tie nocne trate v meste a v dazdi?
kur*a GT5 jednoznacne nesklamalo!
stuka k+ chalan. Trochu si mi zdvihol naladu, i ked mam este cely den prace pred sebou
-
p4ra
Redeemer
stuka, vdaka za video. Chalan to vyborne porovnal v tom druhom. Dal si s tym dost prace a namahy. Mne sa kazdopadne GT5 paci dost.
Ahojte, na stránke gt5.samorin.org je super návod na tuning pre GT5 a plánujú sa tam aj turnaje pre 2011. Vyzerá že to bude fakt na úrovni, takže sa im hlásim..nájde sa tu este niekto kto by si chcel zasútazit?
-
Anubis-artS
Light Expert
Dobrá správa. Standard autá budu časom upgradenute na premium ! http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5- ... o-premium/ 
-
lekoklatik
VIP
žeby teda urobili takýto krok (standart a premium autá) kvôli tomu že nestíhali a chceli to uź vydať? A tak si povedali že postupne budú dorábať zvyšok. nice
-
Royalflush
Guru wannabe
Ja som vedel že GT nemôže sklamať! Spomínam si na tie časy, keď som s bratrancom drtil celý víkend GT 2. 
-
p4ra
Redeemer
Niekto mi napisal do minusovej karmy toto:
d.
:DD:DD: To čo je? Však nadrbal doňho 130 a kapota nič, realita kvalitna.D:D:
Nejde mi teraz o karmu, ale skor o to, ze to video je zaujate. Pozri si to dalsie o par prispevkov pod tym, chlapik prave tam vysvetluje, resp. ukazuje, ze GT5 vobec nema taku zlu AI.
d.
Nejde mi teraz o karmu, ale skor o to, ze to video je zaujate. Pozri si to dalsie o par prispevkov pod tym, chlapik prave tam vysvetluje, resp. ukazuje, ze GT5 vobec nema taku zlu AI.
-
lekoklatik
VIP
p4ra ale karma koment aj tak nehovorí o AI, ale o poškodení auta (v tomto prípade kapoty).
Mimochodom celkom zaujímavý rýclostný test GT5 Playstation 3 vs. HardDrive
Mimochodom celkom zaujímavý rýclostný test GT5 Playstation 3 vs. HardDrive
-
p4ra
Redeemer
Ja som narazal na tu "kvalitu" najviac, ale tym padom aj na AI.
-
Anubis-artS
Light Expert
na vianoce budú na stiahnutie zadarmo 3 autá ktoré sú v "chrome line" edícii : http://www.gtplanet.net/polyphony-digit ... stmas-eve/
Lamborghini Murcielago LP 640
Jaguar XJ13
BMW M3 Coupe

Lamborghini Murcielago LP 640
Jaguar XJ13
BMW M3 Coupe
-
p4ra
Redeemer
Diki za info. 
-
Andr3w
Light Professional
kus ma GT5 opet sklamalo, ale tak snad casom do bude lepsie, pametam si ze v GT1 a aj myslim GT2 boli tzv. special trate ci skor eventy, 500mil a pod. co ste museli ist asi tak dve hodiny a mozno aj viac, proste taka poriadna vyzva ze vam idu odpadnut ruky:) tu mi to nejako chyba co som nasiel bol posledny z casti pretekov v upravenom nordschliefe s le mans 24hod islo sa to na tri kola myslim a zabralo tak 35-40min cca nic ine som ale nenasiel...taktiez ukazovatel stavu benzinu, je vobec na nieco?
taktiez pitstopy som nenasiel zatial ziadny dovod ich vyuzit, su to sice len drobnosti ale potesili by ak by mali nejaky zmysel...snad casom nieco taketo pridaju.
//
tak to berem spet:)
na 25lvl sa odomkol endurance mod a posledne dva preteky kde je ikona 24hod le mans hovoria za vsetko, tato hra bude na velmi dlho:)
taktiez pitstopy som nenasiel zatial ziadny dovod ich vyuzit, su to sice len drobnosti ale potesili by ak by mali nejaky zmysel...snad casom nieco taketo pridaju.
//
tak to berem spet:)
na 25lvl sa odomkol endurance mod a posledne dva preteky kde je ikona 24hod le mans hovoria za vsetko, tato hra bude na velmi dlho:)