Nenabehne Win

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
trend
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Nenabehne Win

Príspevok od používateľa trend »

Zdravim, dnes vecer ked som zapol moj notebook Acer Travelmate 6592 (win7 ultimate) tak normalne sice torska dlhsie nacitavalo system a ked nacitavalo a uz malo zobrazit plochu tak cele pozadie ( plocha) bola cierna nic nebolo vidno okrem mysi ktora reaguje. Nudzovy rezim funguje normalne. Mam Intel core duo 2.2 GHz, Ati Radeon HD 2400XT, 2GB ram. Pre viac info alebo radu piste pls. Dík.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nenabehne Win

Príspevok od používateľa uplink »

Skús recovernúť systém z tej Aceráckej skrytej partície. Neviem to naspamäť, pre viac nfo Google a tieto termíny:

"Acer Travelmate 6592 system recover"

Good luck.

P.S.: Použi nedeštruktívnu recovery, t.j. nenaformátuj si všetky dáta. Vždy sú na výber dva spôsoby obnovy a keby si si mal všetko vymazať, tak by Ťa na to mal upozorniť.

Ako tak pozerám na tom Acery je Win 7 Ultimate, čiže asi nie je legálny. V tom prípade vlož CD/DVD s Win 7 Ultimate do mechaniky [snáď nemáš multiinstall] a nechaj obnoviť [opät nedeštruktívne] systémové súbory.

Poprípade skús či nefunguje v safe mode command:

"sfc /scannow" napíš to do cmd.
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

No takže. Skusal som ten prikaz v safe mode to swf /scannow .. zoskenovalo vypisalo ze vsetko je ok. Len tak som skusil restartnut a pustit v normalnom mode a normalne ide vyzera že všetko az na to ze je stale farebna schema z toho nudzoveho rezimu (detail-zmenim). Zatial diki moc ak nebude znova dačo frčat napišem. :) :plus:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

sfc /scannow fixuje errory v systéme, nenapíše Ti či ich fixol. Snáď to pojde :)
Napísať odpoveď