mi-chau
pozri tento http://www.alza.sk/acer-emachines-e442- ... 188145.htm na tie základné veci stačí.
acid
vďaka za odpoveď ale na nete som našiel pár sťažností... Trošku ma to zaráža, že chcú najprv peniaze a až na druhý deň dodajú produkta niekedy je ževraj poškodený... Zdá sa mi to čudné, lebo taký dobrý ntb za tak málo. dakujem za odpoved
no veď hej cením si to len zase alza mi príde taká viac dôveryhodná aj keď som nich nič nekupoval ale vraj im to dobre funguje ale neviem no ... ale malo by to ťahať mafiu 2 na medium nie ?
ber radšej z alzy, možno je cena vyššia ale lepšie ako hej, to je banda podvodníkov, a reklamačku tam ani radšej nerieš....
v alze seriózne jednanie vyreklamuješ takmer čokoľvek (možno keby aj drbneš kladivom po NB tak to vyreklamuješ)
hrban napísal:ber radšej z alzy, možno je cena vyššia ale lepšie ako hej, to je banda podvodníkov, a reklamačku tam ani radšej nerieš....
v alze seriózne jednanie vyreklamuješ takmer čokoľvek (možno keby aj drbneš kladivom po NB tak to vyreklamuješ)
no neviem, ja som na ten shop nepocul nic zle. chcel som mu poradit pccko ale ten nb je u nich nedostupny teraz. A zas s tou zarukou neprehanaj.