Zubár
Re: Zubár
spoluziacka bola, hovorila, ze to pekelne bolelo a aj po dvoch dnoch na PNke, ked prisla do skoly vyzerala ako skrecok, ako mala napuchnute lica, takze nic moc...
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 18:16)
samozrejme, zakrok je v anestezii, ale bolelo to potom, aby sme si rozumeli
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 18:16)
samozrejme, zakrok je v anestezii, ale bolelo to potom, aby sme si rozumeli
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj zubarka vravela ze po zakroku sa ide hned domov a pokial viem tak po celkovej anesteze ta len tak domov nepustia, preto sa mi to nezdalo. Pytal som sa aj ci to nemoze robit aj ona a ze stomatochirurga treba len kvoli sterilnej sale.
Syfon: Len tak zo zaujimavosti, kto respektive kde ti to robil?
Syfon: Len tak zo zaujimavosti, kto respektive kde ti to robil?
-
viper1993
Medium Professional
Zubár
No ale uz ma ten zub zacina stvat, aby mi na druhy den co pridem od zubarky vypadla ta vlozka... Si tam uz mozem rozlozit stan pred ordinaciou.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 14:46)
Tak mi dala dalsiu vlozku, nie tu bielu ale taku doruzova, vraj silnejsiu ked mi ta biela stale vypadne. Nevie niekto ako by sa ten material mohol odborne volat? Chcel by som niekde pozriet co to vlastne je. Nazov to bol taky co clovek zabudne hned ked vyjde z ordinacie
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 14:46)
Tak mi dala dalsiu vlozku, nie tu bielu ale taku doruzova, vraj silnejsiu ked mi ta biela stale vypadne. Nevie niekto ako by sa ten material mohol odborne volat? Chcel by som niekde pozriet co to vlastne je. Nazov to bol taky co clovek zabudne hned ked vyjde z ordinacie
-
Grim
Darca
...k tomu vyťahovaniu osmičky...ja som to absolvoval na ľavej strane, a teraz by som mal na pravej...domysli si, prečo to tak dlho odkladám...ak by si si nevedel domyslieť, tak je to masaker, lokálna anestézia, najskôr mi pchal do huby vŕtačku, potom prsty a potom, možno tomu nebudete veriť, ale šrobovák...dva dni som nemohol poriadne otvoriť ústa, čo som to mal také opuchnuté, takže ani jesť som nemohol...samozrejme, som to mal zašité, lebo tam bola diera obrovská...myslím, že týždeň som to mal zašité a potom mi tie štichy vytiahol...stálo ma to 100€ a predpísal mi na rýchle uzdravenie takú vodičku CURASEPT...popýtaj sa na to, rýchlejšie sa ti to zahojí a ten roztok ničí baktérie, takže sa ti to ani nezapáli...je to také mentolové, ale neštípe to jak mentolová žuvačka, také príjemné to je...
Jedine co neznasam tak ked mi skrabe zubny kamen.. lol ten spicak mi zaryje medzi zuby a dobre ze mi ich rovno nevytiahne
a pritom doma ked sa pohram zo sparadlom tak ich aj ja ocistim (aspon ciastocne)
No tak po pravde ked nemusim urcite k zubarke nejdem hned ked ma boli zub. Ale musim uznat ze mam dobru zubarku. Uz cez 11 roky snou dobre vychazdam. je pravda ze ked vam vrta zub a ten zapach teho kazu vam ide do nosa je neprijemny. A aj ked uz vidite ako nastavuje nastavce na vrtacku
a iba povie: Otvor velku pusu: AAA... hej a inak je to moja susedka. Raz sa mi stalo ze som mal kaz ale neposiel som k zubarke. Fuh,v lete vecer o 18:00 ma zacal boliet strasne zub. Mal som ho zapaleny a v zube-v krcku som mal nahromadeny hnis. len malilinko som sa dotkol zuba a bolelo to ako keby ste si daly na zamblombovane miesto alobal. Kto nevie co sa stane ked si date alobal na blombu tak ani to neskusajte,neuveritelna bolest boze... No ale ked som mal ten zapal,tak v tich najvetsich horucavach som sa metal po posteli od tej bolesti,cely spoteni a predstavte si ze ten zub ma bolel od 18:00 do 04:00 rana... Ja som isiel zosaliet. Cez 10 panadoly som pojedol,studeny obklad proste mi nic nepomahalo,dokonca zo zufalstva som si zacal na ten zub davat zubnu pastu,papriku
a take blbosti no proste neuveritelna bolest... Tak na druhy den som siel do mesta k zubarke no a vtedy sa ma pitala ktory zub ma boli. Ta som jej ukazal ze ten v predu. A ona stim zelezom mi ponom buchla. No vtedy ste mali vidiet tu reakciu jak som donej nechtiac kopol... len s palcom som sa dotkol tak to bolelo jak hrom a ona mi este stim zelezom ponom buchla... No nic tak mi dala injekciu. Prvy krat v zivote som dostaval do ust injekciu. Dokonca az dve mi dala. A potom mi napuchli usta ako ked vam meraju tlak... Strasny den to bol premna. neuveritelne teplo,nedostatocny spanok. Ale ked to vsetko urobila,tak som si s jazykom vicucal hnis dala mi tam vlozku a isiel som domov. neuveritelne sa mi ulavilo a ten pocit bez bolesti bol naozaj vinikajuci. A konecne som mal pokoj. A od vtedy si dam spravit kazdy kaz ktory mi najde... Asi moc dlhe... Mal niekto podobnu situaciu? 
xmatkoo: svina skodoradostna..
mna zacal opat boliet jeden zub za ktory som uz vycaloval pomaly 150€ co mi ho len vlozkuje stale..ta pasta co drzi vlozku je uz vydrata a ona ma objedna az na 18 februara..tomu sa povie zubarka na urovni
mna zacal opat boliet jeden zub za ktory som uz vycaloval pomaly 150€ co mi ho len vlozkuje stale..ta pasta co drzi vlozku je uz vydrata a ona ma objedna az na 18 februara..tomu sa povie zubarka na urovni