cez vianoce by to malo byt este lacnejsiepalciii napísal:co mysliste oplati sa ist do toho KF? alebo uz pockat na vianocne zlavy a na KF osrat?:)
Steam - akcie
Re: Steam - akcie
tiez si myslim, mam pocit ze minule vianoce bolo Killing floor za 3.74(-75%)..
ja osobne dufam ze bude akcia na Oblivion GOTY(bola asi pred 2 mesiacmi -75% no nemal som na ucte peniaze:() a Unreal Tournament 3 na odreagovanie by som este chcel
..inak neviem co by som si este kupil, tie akciove hry sa tocia dokola stale tie iste a co som chcel, to som si uz kupil..ale mozno sa steam prekona a da nieco z novych vyhodne, nehajme sa prekvapit
ja osobne dufam ze bude akcia na Oblivion GOTY(bola asi pred 2 mesiacmi -75% no nemal som na ucte peniaze:() a Unreal Tournament 3 na odreagovanie by som este chcel
..inak neviem co by som si este kupil, tie akciove hry sa tocia dokola stale tie iste a co som chcel, to som si uz kupil..ale mozno sa steam prekona a da nieco z novych vyhodne, nehajme sa prekvapit
-
Royalflush
Guru wannabe
20. sa blíži a ja mám na účte 1,50€. 
A taktiež by som privítal Oblivion GOTY, Half-life 1, Deus-Ex a podobné staršie drtičky... tie nové hry ma nejak neberú.
A taktiež by som privítal Oblivion GOTY, Half-life 1, Deus-Ex a podobné staršie drtičky... tie nové hry ma nejak neberú.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja čo sa chystám na 100% kúpiť je HL a ak bude, tak aj Team Fortress Classic 
Ale mohli by dať niečo zadarmo ako bol Portal
Ale mohli by dať niečo zadarmo ako bol Portal
-
palciii
=D v idealnom svete budu davat jednu hru z wishlistu ak budes mat complete 10 tych objectivou !=D
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nikdy nevieš
Možno prekvapia 
Ale pre tých, čo majú aspoň 19 hier (toľko mám ja xD ) by mohli dať takto napr. HL1
Ale pre tých, čo majú aspoň 19 hier (toľko mám ja xD ) by mohli dať takto napr. HL1
Nikdy nekupuj hru, ktoru naozaj nechces, lebo ti skonci nehrana v Steam Library ako mne mnoheCorn Flake napísal:Ja mám nejakých 25€ ale pochybujem, že budu akurát akcie na hry, čo ja chcem, takže jak to vidím, tak zase skoro nič nekúpim
KF bude mat 75 percentnu zlavu cez Vianoce, vydrzpalciii napísal:co mysliste oplati sa ist do toho KF? alebo uz pockat na vianocne zlavy a na KF osrat?:)
A potom sa zabudis s rukou v serblipalciii napísal:=D v idealnom svete budu davat jednu hru z wishlistu ak budes mat complete 10 tych objectivou !=D
icefiresr - moj problem je, ze som kupil hru, ktora fakt patrila k tym co chcem.. ale ked je tychto hier viac (a to je najma v case tychto vianocnych akcii vysokopravdepodobne), tak viac kupujes ako sa hras.. A nakoniec mnohe skoncia nedotknute, niektore s odohranymi par minutami...
Ja mám na steame veľa hier a malý disk
Čo môžem spraviť s 200GB diskom, keď stovku mám na download a druhú stovku systém, programy, hry...A z tých väčších mám nainštalované len CS:S, COD4, M2, nové NFS a Cčko je hneď plné. Minulý rok som kúpil hry asi za 20 Eur, no tento rok to vidím biedne. No uvidíme, čo pre nás prichystajú.
Treba kupit vacsi disk
Ja som tiez trpel so 160kou, kupil som 500 a mam na nejaky cas pokoj 
Uz som spravil 3 thready na Steam forach ohladom toho, ze chcem zlavu na HOMAM5, kedze nebola ziadna poriadna, ani len jedna jedina, doteraz. Hadam budu reagovat xD
-
lekoklatik
VIP
reakciou bude tvoja nálepka "spammer" : )icefiresr napísal:Uz som spravil 3 thready na Steam forach ohladom toho, ze chcem zlavu na HOMAM5, kedze nebola ziadna poriadna, ani len jedna jedina, doteraz. Hadam budu reagovat xD
//joke
Tie 3 thready su s odstupom 3 mesiacov kazdy jeden, takze pochybujem 
-
lekoklatik
VIP
Worms:Reloaded - 50% http://store.steampowered.com/app/22600/
9.90 dolarov
9.90 dolarov
-
Corn Flake
Guru wannabe
Myslíte, že na Vianoce bude väčšia akcia na tých wormsov?
-
lekoklatik
VIP
A ty nemyslíš? Ako to môžeme vedieť.
Napíšem ti že áno, bude a keď nebude tak ma prídeš zmlátiť. No ďakujem pekne, radšej sa spoľahnem na seba : )
Napíšem ti že áno, bude a keď nebude tak ma prídeš zmlátiť. No ďakujem pekne, radšej sa spoľahnem na seba : )
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja som len nerozhodný človek 
Podla mna nebude, v poslednom case sa mi nezdalo, ze by sa akcie na jednu hru opakovali v takom kratkom slede 
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja dám na hry v zlavách max 25 - 30 €..
Minulý rok som steam ešte nemal.. Takže sa teším 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no co sa tyka wormsov tak teraz dostanes aj tie veci do tfka
a zlava mozno bude ale taka ista takze jedno kedze wormsov v zlave davaju furt za tuto cenu