Steam: Treasure Hunt

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Steam: Treasure Hunt

Príspevok od používateľa Danielson »

GothaR napísal:Do BH sa praveze hodia skor dnb a hard trance tracky, pretoze metalove skupiny maju casto v skladbach rozne pauzy "na oddych" a ked na teba idu desiatky lodi, tak to velmi nepotesi :) A prave vo vyssie spomenutych trackoch ide beat stale, takze sa da strielat bez prestavky :D
Ále, pasuje tam aj metal, mne tam najviac sedí ambient metal (niečo ako Burzum ale o úroveň slabšie), často to fakčí stále na maxime :)

Už som skúšal aj Barbie Girl, alebo Kakalin, na nešťastie to nie je veľmi hrateľné :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hehe ja som tam dal guano apes a neviem ktora skladba ale bolo to take ze bordel bordel bordel zrazu ticho :-D v tom asi 10 lodiciek namna nabehlo a uz uz by ma zrusili zrazu to zacalo zasa vsetko zrychlovat a je...t a vsetko som vykosil a efekt bol tkay ze to tam potom fakt sedelo :-D inak to musim drtit drtit a drtit ??? a to skore sa mi scitava ci ???
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To skore tam je pre survival mode, to ti pusta skladby zaradom a musis prezit co najdlhsie, tie 4 miliony das za cca 5 minut, potom to ide rychlo, mas multiplier cez 100, cize bodiky nabuehaju hned :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Inak tie videa nemusite pozerat.
Ja som tahal brink asi 5x a vzdy mi to vyplo v tej istej casti. furt. aj som to zmazal a znovu stiahol ale nikdy sa mi to nepodarilo dopozerat (pi*i a prave ten Brink trailer vyzeral super), no tak som ta tahat vsetky videa naraz a ked som dal znovu ze brink, tak som uz mal napisane komplete a to som nevidel este ais 2 viea (ale sitahnute som ich mal)
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

Pretože to bolo príliš zložité na monitoring tak sa na to STEAM panáčikovia vysrali...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ja som ich musel kukat potahal som a pozrel len red faction bo ten ma zaujimal kedze rf1 je moja srdcovka a ked som siel na TH stranku tak jediny RF bol nepodciarknuty takze som kukol vsetko okrem portal 2 co mal daky error a ostal podciarknuty len on potom som sa s tym bil asi pol hodku stiahlo kukol a bolo ok:) dokonca ti ha.... davali bacha na to ci to kukas cele bo warhamer som pretocil na koniec vyplo a neodpisalo mi ho tka osm ho musel znova pustit :-D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Teraz som prisiel a veru mal som to automaticky dokoncene :) "Turns out this one is kind of hard to track. All eligible Steam accounts are now entered for this objective. Nice work!"
Este, ze sem tam chodim neskoro..
Ale bohuzial 10 muz nenazbieram, aj keby som chcel..chybaju mi tak ci tak 3 :/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja by som chcel dokončiť ten L4D2 ale tento týždeň na to nemám čas :/
Nechcelo by sa to niekomu dokončiť za mňa? : )
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

to L4D2 máš spravené za chvíľu. stačí spustiť konkrétnu kampať v SP na easy a 5 minút tam behať a strieľať čo vidíš :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

leko, ak chces tak mozem ;-) momentalne mam kopu casu takze pohodicka
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Prosím pridajte si ma - Royalflush_svk ... chcem spraviť ten objective (zistil som že sa dá robiť aj tie čo už boli).
Ďakujem ! (Alebo mi napíšte Váš nick sem alebo do PM)
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

tak si ma pridajte kto potrebuje, nemam moc cas na zadavanie vaseho mena a tak, prijat stiham :D
Amhro
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Hej to Brink blbne aj mne, no dopozeral som to na youtube :) asi najlepsi trailer spolu s deux exom
Gothar
Moderátor
Moderátor

Este tip k Beat Hazard: hrajte normalny mod az kym neziskate rank Elite, potom sa vrhnite na survival, hned na uvod tak dostanete vysoky multiplier a najlepsiu zbran :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Toto nechápem... 19 hodín ostáva do konca 14-15 treasure hunting day, pritom už je 16. - wtf?

//Ahááá, dík za vysvetlenie
Gothar
Moderátor
Moderátor

To pocita podla Pacifickeho casu, im 15. december konci o 16.12. o 19:00 nasho casu.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

OMG uz to vzdavam nemate dakto steam trainer na ten bet hazard ja nato asi nemam doma hudbu viac ako 20 000 som v tom survival nedal a to som to skusal hodinu v kuse proste furt sa namna vyruti tolko debilov plus ta velka skareda materska lod ze ma zatlacia do kuta a znicia kamikadze stylom
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som nahral niečo cez 2,500,00 a potom som to doje***. :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Runes: skus napriklad Scot Project @ Godskitchen Ireland Ja som na tom dal nieco cez 15 minut, mas tam takmer nepretrzity prisun streliva :)
Ale ako som pisal vyssie, dolezite je ziskat rank elite (ja som ho mal uz asi po 2ch hodinach hrania), potom mate k dispozicii vela bonusov a je lahsie nahrat vyssie skore.
Tiez treba setrit bomby a pouzivat ich iba v nevyhnutnom pripade, vzdy si treba nechat aspon jednu pre najhorsi pripad a bezprostredne hrozi smrt :)
A ak ti v nejakej pesnicke chodi vela bossov, tak treba skusit inu, ono to nejako pocita na zaklade rytmu(zatial sa mi to zda tak, ze ak je pesnicka rychla a potom pride tichsia pasaz, tak nabehne boss a po opatovnom rozbehnuti zacina strielat), pretoze v nejakej pesnicke nie je boss ani jeden a v inej pride aj 3x.
Neuralizer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Neuralizer »

ved nehrajte hned survival, najprv sa zdokonalujte v normalnom mode, pokial hrate hned survival po zakupeni hry, tak nemate v tom taky skill :D a GothaR vam dobre poradil...vyssi rank odomyka nove vylepsenia, tak je dobre ziskat najvyssi...ja som na treti pokus nahral 4,283,600

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 19:04)
tak a teraz som trochu lamil v survivale...len 12,685,004 a to som mal este 4 atomovky v zasobe :/ ....neva, budem sa snazit, vylepsit to ...ale uz to vyzera trochu ako OT, takze asi vytvorim novu temu....a este ked vypinate hru, tak si vsimnite, ze vyjde akokeby DLC na beat hazard, ze pojde hrat aj multiplayer co-op a novi nepriatelia....atď.
Napísať odpoveď