Kupil som si Netgear Wireless-N 300 ADSL2+ Modem Router DGN2000 a ked to pozapajam tak ako mam vobec mi nesvieti kontrolka dsl a vypisuje mi chybove hlasenia ze dsl nenaslo.. Mame doma Turbo2 od T-Comu, modem Vigor318 DSL som chcel vymenit za tento router aby som sa mohol pripajat bezdrotovo. Myslite, ze je nejaky sposob to rozchodit??
Netgear DGN2000 - problem s DSL
Netgear DGN2000 - problem s DSL
Nazdar majstri!!
Kupil som si Netgear Wireless-N 300 ADSL2+ Modem Router DGN2000 a ked to pozapajam tak ako mam vobec mi nesvieti kontrolka dsl a vypisuje mi chybove hlasenia ze dsl nenaslo.. Mame doma Turbo2 od T-Comu, modem Vigor318 DSL som chcel vymenit za tento router aby som sa mohol pripajat bezdrotovo. Myslite, ze je nejaky sposob to rozchodit??
Bude to sto pro annexom, ten adsl router je nastaveny na annex a, a ked to chces pouzivat na slovensku, tak to musi byt annex b, zda sa mi, ze na webe netgear.com najdes firmware, ktory ti spravi podporu annex b.
toto mas ? http://www.netgear.com/Products/Routers ... N2000.aspx
toto mas ? http://www.netgear.com/Products/Routers ... N2000.aspx
Re: Netgear DGN2000 - problem s DSL
Bigjeffo napísal:Nazdar majstri!!
zdravim...ako dopadlo to zapojenie Netgear Wireless-N 300 ADSL2+ ???? Mam tiez dovezeny modem zo zahranicia a u nas sa neda spojazdnit. Nepomohol ani novy firmware...Je nejaka ina moznost zmenit ten Annex A na Annex B?
Re: Netgear DGN2000 - problem s DSL
Dakujem za namahu a odkaz na stranku, ale zial ten firmware pre rakusko/nemecko s annexom B nejde flashnut. Vypise chybu....Ostatne firmware ide flasnut v pohobe, ale tie zas nepodporuju annex B...