Samsung vs LG
Re: Samsung vs LG
Nastavil som podla www.flatpanelshd.com no a to bolo katastrofalne. Ved obraz bol neostri, bez farieb a ledva svietil.
Cakal som o vela viac od telky za 1000€ . Najviac ma stvu tie ciarky, ktore sa neda prehliadnut. S HD nie je az taky velky problem, to je v pohode, len niekedy sa obraz stmavnie a neviem preco.
Telku nechcem vracat, aby moja manzelka nemala pravdu ( ona chcela Samsung ) a ja zas lepsieu telku jak a svokor. No podla toho co sa da docitat na nete aj mam lepsiu, len ten rozdiel, ked u nich kukam a ked doma. To je proste obrovsky rozdiel. A obidvaja mame UPC (sat), a rovnaky setopbox...
Cakal som o vela viac od telky za 1000€ . Najviac ma stvu tie ciarky, ktore sa neda prehliadnut. S HD nie je az taky velky problem, to je v pohode, len niekedy sa obraz stmavnie a neviem preco.
Telku nechcem vracat, aby moja manzelka nemala pravdu ( ona chcela Samsung ) a ja zas lepsieu telku jak a svokor. No podla toho co sa da docitat na nete aj mam lepsiu, len ten rozdiel, ked u nich kukam a ked doma. To je proste obrovsky rozdiel. A obidvaja mame UPC (sat), a rovnaky setopbox...
-
RobertHammer
Expert
Romeo - nastavil si to podla tohoto? - http://flatpanelshd.com/review.php?suba ... 1272872392
Pretoze podla obrazkou obraz vypada dost dobre hlavne pri HD - btw skus sa stym viac pohrat s nastavenim , je tam toho kopa co sa da vytweakovat
Pretoze podla obrazkou obraz vypada dost dobre hlavne pri HD - btw skus sa stym viac pohrat s nastavenim , je tam toho kopa co sa da vytweakovat
No ale ved som podla toho nastavil, len som nevypisal celeRobertHammer napísal:Romeo - nastavil si to podla tohoto? - http://flatpanelshd.com/review.php?suba ... 1272872392
-
Michaelo105
Light Professional
Skús odfotiť tie čiarky a sa ti dá...lebo by ma zaujímalo čo presne myslíš.Romeo2006 napísal: No ale ved som podla toho nastavil, len som nevypisal cele. S HD nie je ziadny problem, mne hlavne vadi SD vysielanie, tie ciarky...
-
Ryan Giggs
VIP
Žeby svetelny senzor?Romeo2006 napísal:len niekedy sa obraz stmavnie a neviem preco.
Asi tazko, kedze vsetky senzori su vypnute...Ryan Giggs napísal: Žeby svetelny senzor?
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2010, 17:06)
Odfotit sa bohuzial neda, ale uz je to vyriesene, kedze som zistil, ze je to v sertopboxe :-/ .Michaelo105 napísal:
Skús odfotiť tie čiarky a sa ti dá...lebo by ma zaujímalo čo presne myslíš.
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2010, 19:57)
Ďakujem Vam vsetkym, ktory ste ,ma chceli presvedcit, ze som si vybral spravne. Teraz Vam uz verim, kedze som zistil, ze preto je na Samsungu krajsi obraz, lebo HD filmy prehravaju cez USB vstup cez TV a nie jak ja cez domace kino. Prvykrat som vyskusal aj ja strcit do USB vstupu na TV HDD s filmami a bol som straaaaasne milo prekvapeny, aky nadherny obraz vznikol. Je to ovela krajsie, ostrejsie a hlavne zivsie, jak u Samsungu
Teraz uz len zistit, ako prepojim TV s domacim kinom, aby som mohol kukat cez USB v TV a zvuk nech ide cez domace kino LG HB905PA
-
Michaelo105
Light Professional
Cez optický kábel.
Vyskusal som a nicMichaelo105 napísal:Cez optický kábel.
-
RobertHammer
Expert
Hmm - v tv nieje nieco take ze to musis nejak zapnut v nastaveniach priamo v tv? - btw co skusit nove HDMI 1.4 zevraj vedia preniest lepsie zvuk ci co
btw v manuale tvojho domaceho kind pisu, ze z HDMI presene ten zvuk tiez a mas tam nieco prehodit > http://www.lg.com/uk/support/product/su ... ct-profile
btw v manuale tvojho domaceho kind pisu, ze z HDMI presene ten zvuk tiez a mas tam nieco prehodit > http://www.lg.com/uk/support/product/su ... ct-profile
Uz je to vyriesene, musel som vypnut reproduktory na TV a je to
Som very happy
Som very happy
-
RobertHammer
Expert
lol ja som vedel ze tam nieco musi byt 
-
Ryan Giggs
VIP
Vidiš, že to chce najprv veľa špekulovať než začne človek nadavať. Nie zo srandy alebo z nejakeho rozmaru sme ti radili uprednostniť LG pred Samsungom.Romeo2006 napísal: Ďakujem Vam vsetkym, ktory ste ,ma chceli presvedcit, ze som si vybral spravne. Teraz Vam uz verim, kedze som zistil, ze preto je na Samsungu krajsi obraz, lebo HD filmy prehravaju cez USB vstup cez TV a nie jak ja cez domace kino. Prvykrat som vyskusal aj ja strcit do USB vstupu na TV HDD s filmami a bol som straaaaasne milo prekvapeny, aky nadherny obraz vznikol. Je to ovela krajsie, ostrejsie a hlavne zivsie, jak u Samsungu.