HDD
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
HDD
Zdravim, odisiel mi HDD opravar mi povedal ze sa daju zachranit nejake subory ktore boli na nom ,..tak som kupil novy aa newiem ci s tym nieco robil alebo nie ale treba ho naformatovat ked ho dam formatovat tak vlastne vsetko zmazem nie? tak tam nic nebude
-
Grim
Darca
Re: HDD
rados915 - mal si HDD v DATARECOVERY? Ja áno a nikomu neodporúčam zverovať HDD práve im...o ich nekorektných a drzých praktikách som sa už napísal, a nechce sa mi to písať znova, takže ak by to niekoho zaujímalo, tak SS...takisto ani DATAREC...ako jediná normálna firma sa zdá byť MACROOFER...nemal som u nich HDD, lebo po tom, čo sa dostal do rúk predošlým dvom firmám z neho nezostalo absolútne nič...o dáta som samozrejme prišiel...
Nemal, len som mu sem hodil link na prvú firmu, čo mi G vyhodil za 3 sekundy. Od toho sú tu ostatní useri, aby sa prípadne vyjadrili ak už majú nejaké skúsenosti (ako ty teraz).Grim napísal:rados915 - mal si HDD v DATARECOVERY? Ja áno a nikomu neodporúčam zverovať HDD práve im...o ich nekorektných a drzých praktikách som sa už napísal, a nechce sa mi to písať znova, takže ak by to niekoho zaujímalo, tak SS...takisto ani DATAREC...ako jediná normálna firma sa zdá byť MACROOFER...nemal som u nich HDD, lebo po tom, čo sa dostal do rúk predošlým dvom firmám z neho nezostalo absolútne nič...o dáta som samozrejme prišiel...
-
mihalswk
Medium Professional
je to SATA ,.,.,.ja sa v tom az tak dobre nevyznam tak by som trosku potreboval poradit
chcel by som ten HDD pripojit na stary PC ,.,.dalo by sa to ? aj ked ten HDD nejde tak zapnem PC ?
chcel by som ten HDD pripojit na stary PC ,.,.dalo by sa to ? aj ked ten HDD nejde tak zapnem PC ?