nazdárek
chcem sa opýtať, či mam nejakú možnosť rozbehnúť hru Commandos - Behind enemy lines na svojom noťasi (win 7 ultimate 64bit).
hra je pravdepodobne 16 bit a v položke KOMPATIBILITA som sa už pohral ale nepomohlo.
Ďalej cez DOSBOX to nejde, píše že tento program nemôže bežať v DOS móde.
Skušal som 2 verzie hry, jednu ani nenainštalujem, a druhu nainštalujem ale ak ju pustim, tak mi ide iba zvuk z prveho videa a chyba mi obraz.
ďakujem za pomoc...
aku spustim staru hru vo win 7
Re: aku spustim staru hru vo win 7
mal som istý program, volal sa nejako ako Virtual PC alebo tak nejak, ten keď si spustil tak sa ti v okne akoby znova nabootoval PC a mohol si si do neho nainštalovať napr. Win95 bez zasahovania do momentálneho systému... po skončení práce sa všetko uložilo a celý tento virtuálny PC sa dal potom znova spustiť, opäť nabehol Win95 atď... takže takto by si vedel spustiť aj staré hry.
ale ani za svet si neviem spomenúť na názov programu, myslím že malo v názve niečo ako "Virtual Machine"... použil som ho len raz, potreboval som pracovať so súbormi v jednom starom programe ktorý bežel len pod W95.
ale ani za svet si neviem spomenúť na názov programu, myslím že malo v názve niečo ako "Virtual Machine"... použil som ho len raz, potreboval som pracovať so súbormi v jednom starom programe ktorý bežel len pod W95.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm ak sa nemylim, tak Steamova verzia mi isla v pohode na Win 7 x64 Enterprise ..Ak chces mozem otestovat vecer doma a mozno este aj kupit stihnes za tu malu cenu celu kolekciu..
-
p4ra
Redeemer
Soviet, Steam verzie su optimalizovane vzdy. Aj pre nove operacne systemy. Oni vedia, ze ludia idu dopredu, nemozu si dovolit predavat hry, ktore idu len na niektorych systemoch. Takze predpokladam, ze aj ta tvoja pojde uplne v pohode. Boh vie, aku verziu ma chalan.
p4ra: nemas pravdu. nedavno som si kupil commandos pack na steame a na xp je to nehratelne (jednotka) kedze na novych pc je hra niekolkonasobne rychlejsia. pochybujem ze na win7 to funguje bez problemov.
stare hry odporucam brat z gog.com. prave tam prebieha vianocna akcia a commandos sa tam da zobrat za vyhodnu cenu a spustis to
aj na sedmicke.
stare hry odporucam brat z gog.com. prave tam prebieha vianocna akcia a commandos sa tam da zobrat za vyhodnu cenu a spustis to
aj na sedmicke.
-
Deafboy
Darca
VirtualBox, VMWare, Microsoft Virtual PC... Odporucam virtualboxale ani za svet si neviem spomenúť na názov programu, myslím že malo v názve niečo ako "Virtual Machine"