Minecraft
Re: Minecraft
tak ma Space5800 ukecal na kúpu
dnes, asi hodinu pred beta verziou
zatiaľ som umrel len dva krát
zas sa prd naučím na skúšky. ale posnažím sa to obmedziť 
-
Royalflush
Guru wannabe
Aký je vlastne rozdiel medzi Beta a alpha?
Ziadny. V bete sa budu snazit sustredit na podporu modifikacii atd. Ale momentalne beta neponuka nic extra.
Curuj: no hej, cez skuskove je to trochu riziko, ale ja som si uz zvykol, teraz minecraft pouzivam iba ako odreagovanie po dlhsom uceni. Ked mam plnu hlavu, tak si postavim nejaku blbost a som spokojny 
PS: server som uz updatol na betu.
PS: server som uz updatol na betu.
-
16darkclone
Novice
Zdravim vas Minecrafteri, funguje ten vas server este ? Lebo doteraz som hral s kamosom na jednom random survivale, ale akosi pri prechode na betu sa na to asi vykaslali alebo co a okrem toho som nemohol najst server ktory by siel poriadne (vacsina stale padala alebo dost krute bugy mali), tak by som sa chcel teda spytat na ten vas, ze ci by sme nemohli zahrat tam. Griefovania sa bat nemusite, mna to akosi neberie, skor opacne, radsej cosi zaujimave postavim. A myslim, ze vacsina ludi bude zrejme SVK, co je dalsie +. Tak teda mi skuste dat vediet ze ako ste na tom s tym serverom.
dnes som sa skúšal pripojiť a nula bodov. Gothar: ako si na tom? 
-
16darkclone
Novice
Mozno to bude tym, ze bol update ? Alebo ho este nezapol? dunno..
Server funguje, ale dnes som od rana v skole, takze notas som vypol, po skole zase ideme na mensiu besiedku, takze neviem kedy pridem, dovtedy musite vydrzat
Tipujem to najneskor na osmu vecer.
Server bude bezat este zajtra, vo stvrtok budem doma a je otazne, ako to na tej linke pobezi. Podla spravcu prostriedkov to zerie iba par KB uploadu, ale uvidime ako to bude v skutocnosti na DSL.
Server bude bezat este zajtra, vo stvrtok budem doma a je otazne, ako to na tej linke pobezi. Podla spravcu prostriedkov to zerie iba par KB uploadu, ale uvidime ako to bude v skutocnosti na DSL.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na dsl s 256kbps uploadom je to nemozne hrat viaceri ako dvaja...
No ja mam 512, ale tiez to asi nebude velka vyhra, uvidime. Aj tak su vacsinou 2-3ja ludia, tak snad to nejako pojde.
//edit: notch nedavno pisal, ze vylepsoval sietovy kod, tak v bete by to mohlo byt lepsie
//edit: notch nedavno pisal, ze vylepsoval sietovy kod, tak v bete by to mohlo byt lepsie
-
Space5800
Medium Professional
ty šmykaj hrať single !Curuj napísal:dnes som sa skúšal pripojiť a nula bodov. Gothar: ako si na tom?
šak hejSpace5800 napísal: ty šmykaj hrať single !
GothaR: omeraj, kolko to zožere MB upload za deň. ak by to bolo pár MB, tak by som to mohol spustiť u mňa na intráku, kde mi beží desktop 24/7 teraz cez sviatky
Nejaký rozdiel medzi alphou a betou je a je podla mna dost rozhodujúci ! Beta laguje, nieje to nič čo by sa nedalo prežit, no oproti alphe sa mi to zdá o moc k horšiemu. Na to že grafika je taká istá a pribudol len akýsi efekt vychádzajúceho a zapadajúceho slnka, všetko sa zasekáva a tým pádom aj kopanie sa o nejaké sekundy predlžuje. Dúfam že to spraví nejaký patch 
-
Space5800
Medium Professional
jj niektorym to laguje, na mac-u to niektorym ani nejde...Notch niečo zbabral no 
btw tie zmeny:
btw tie zmeny:
- * Working server-side inventory! Finally! (And as a result of that, a whole pile of bugs and issues got fixed)
* Made SMP servers save chunks way less often in most cases. Chunks don’t resave if they got saved in the last 30 seconds
* Moving too far away from a container, or having it blow up, closes the inventory screen
* Fixed /kill
* Introduced leaf decay again. It acts differently from before
* You can now throw eggs
* On a whim, added super exclusive clan cloaks for Mojang Employees
* .. and something else, which is even more rare
A inak neviem či je to tým že som si betu stiahol, ale prekvapilo ma, že ničením kamenných kvádrov nič nezískavam (ani tie malé škvrny, ktoré sa používajú na výrobu fakiel) tak teraz neviem kde je chyba ale dost mi to kazí herný zážitok 
tie malé škvrny akože uhlie? 
-
Space5800
Medium Professional
ako by si chcel z čistého kameňa ziskať uhlie (tvoja škvrna) ? uhlie ziskaš len z "kameňov" ktore maju na sebe čierne škvrny http://www.minecraftwiki.net/wiki/Coal_%28Ore%29 a volajú sa uhlie ! 
Ved samozrejme že nemyslím normálny "čistý" kameň ale ten "škrnený" ale aj tak mi nič neostáva.Space5800 napísal:ako by si chcel z čistého kameňa ziskať uhlie (tvoja škvrna) ? uhlie ziskaš len z "kameňov" ktore maju na sebe čierne škvrny http://www.minecraftwiki.net/wiki/Coal_%28Ore%29 a volajú sa uhlie !
-
Space5800
Medium Professional
Máš aspoň kamenný krompáč? Nie som si istý či sa da niečo vydlabať aj s drevenym.... ak ti stále nič nepada skus dať nový svet 
Aj vam to tak seka po update na betu ?