Hotfile uploading
-
Dildogripak
Medium Professional
Hotfile uploading
ahojte, neviete mi poradit niejaky upload manager na hotfile?
Mam klasicky acc. (nie premium) a chcem uploadnut vacsie mnozstvo suborov naraz. Da sa to priamo na HF stranke ze dam upload jedneho suboru a pocas jeho nahravania zadam dalsi a dalsi subor? Alebo ako to funguje? Vie niekto poradit? Dakujem vam a prepacte ze písem bez diakritiky ale pisem z mobilu.
Mam klasicky acc. (nie premium) a chcem uploadnut vacsie mnozstvo suborov naraz. Da sa to priamo na HF stranke ze dam upload jedneho suboru a pocas jeho nahravania zadam dalsi a dalsi subor? Alebo ako to funguje? Vie niekto poradit? Dakujem vam a prepacte ze písem bez diakritiky ale pisem z mobilu.
Re: Hotfile uploading
hotfile podporuje upload cez FTP... nie je nič pohodlnejšie...
-
Dildogripak
Medium Professional
Dokázal by som to aj vygoogliť, ale bol som tu cez mobil, mimo domova a len tak som dostal taký nápad že upnem zopár vecí
ĎAKUJEM K

ĎAKUJEM K
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
nie som v týchto veciach zbehlý, prosím o radu, ako uploadovať naraz väčšie množstvo súborov - mám hotfile premium účet a cez browser po 1 súbore je to otravné.. existuje nejaký upload manager, kt. funguje aj na hotfile? cez ftp sa to nastavuje ako?
-
krankenwagen
Professional
Stiahni nejaky FTP program, napriklad Filezilla http://www.zive.cz/programy/filezilla/pr-6732 , v ktorom nastavis udaje, ktore najdes v tvojom ucte. Resp. zadas tie, ktorymi sa prihlasujes, iba budes mat ftp.hotfile.com, meno, heslo.
ak máš total comandera tak ti stačí aj on, nemusíš sťahovať ftp klienta. Dáš si Sieť - pripojiť na FTP, vytvoríš nový zadáš čo potrebuješ a ideš
-
zachariasko
Star
vďaka, skúsil som to cez Total commander, pripojilo ma, no rýchlosť uploadu /resp. kopírovania/ je cca polovičná v porovnaní s uploadom cez browser .. nejaké nápady?
-
krankenwagen
Professional
S tym som mal aj ja problem, niekedy to cez Total islo 50 kb/s, zatial co cez browser cca 500. Skus tu Filezillu, alebo potom napr. FlashFXP, ktore by mali dosahovat rovnaku rychlost ako cez prehliadac.
Mne cez FlashFXP to ide permanentne 400kB/s... skús si v TC zapnúť pasívny mód alebo niečo také...
Mne to ide cez flashFXP max 1MB/s ale cez filezillu aj 7MB/s !!!
pe3x.. nie preto, že cez FlashFXP vieš uploadovať iba jeden súbor a cez Filezillu aj viac súčasne? Aspoň u mňa Filezilla ide rovnako 400kB/s ako FlashFXP, akurát si tam viem nastaviť viac súborov na uplaod, čiže sa to celé nahráva rýchlejšie..
Skor mam pocit, ale niesom si isty, ze flashfxp pouziva len 1thread