Treba prepastovat procesor?
Treba prepastovat procesor?
Cafte pani...mam problem...vcera som menil dosku a neprepastoval som procesor ale hlavne som tam dal povodny chladic...po zapnuti sa vsetko krasne roztoci a v zapati nato hned vypne...ja ze fajn...vadna doska...lenze dam tam tu povodnu dosku a zrazu to iste?nechapem...please help lebo jedine co ma napada prepastovat alebo mi odisiel procak alebo fakt neviem...podotykam ze vsetko som pozapajal tak ako to ma byt...diky za rady
Re: Treba prepastovat procesor?
1. ocistit chladic od povodnej pasty
2. naniest (tenku) vrstvu novej
3. poriadne zaistit zakladnu chladica sponami (amd), skurtkami (intel)
2. naniest (tenku) vrstvu novej
3. poriadne zaistit zakladnu chladica sponami (amd), skurtkami (intel)
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
máš starý procesor amd ??, nejaký sempron alebo duron ???, jasné, že treba procesor prepastovať.... to sa bez toho ani nedá ale podľa mňa to bude neprofesionálna výmena a s tým spojené poškodenie procesora, neviem prečo si si nekúpil aj pastu stojí to nejaké 2€ a máš to na 3 použitia.... plus nezabudni starú pastu dať dole a očistiť procesor alkoholom, liehom atď
Diky mam kupene...vecer skusim a dam vediet a inak ee i7 mam prave preto sa bojim lebo to nieje lacna zalezitost
-
vikko78
Medium Professional
za takú chvilku by sa ti nemal cpu zohriať na takú teplotu aby sa hneď vypol....pri zapnutí pc sa ti všetko rozvrtí takmet na 100% kvôli šťave. tak predpokladám, že skôr zdroj bude mať problem...
takze zistilo sa ze je odpalena aj doska aj procak....dobre ne??takze dal som vyreklamovat a povedali ze mi to vymenia do mesiaca za new.....tak som zvedavy....kua mesiac...vsak sa zblaznim
) ale aj tak diky chalani....