Treba prepastovat procesor?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Guccaaa
Amateur
Amateur

Treba prepastovat procesor?

Príspevok od používateľa Guccaaa »

Cafte pani...mam problem...vcera som menil dosku a neprepastoval som procesor ale hlavne som tam dal povodny chladic...po zapnuti sa vsetko krasne roztoci a v zapati nato hned vypne...ja ze fajn...vadna doska...lenze dam tam tu povodnu dosku a zrazu to iste?nechapem...please help lebo jedine co ma napada prepastovat alebo mi odisiel procak alebo fakt neviem...podotykam ze vsetko som pozapajal tak ako to ma byt...diky za rady
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Treba prepastovat procesor?

Príspevok od používateľa j@ro »

1. ocistit chladic od povodnej pasty
2. naniest (tenku) vrstvu novej
3. poriadne zaistit zakladnu chladica sponami (amd), skurtkami (intel)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

máš starý procesor amd ??, nejaký sempron alebo duron ???, jasné, že treba procesor prepastovať.... to sa bez toho ani nedá ale podľa mňa to bude neprofesionálna výmena a s tým spojené poškodenie procesora, neviem prečo si si nekúpil aj pastu stojí to nejaké 2€ a máš to na 3 použitia.... plus nezabudni starú pastu dať dole a očistiť procesor alkoholom, liehom atď
Guccaaa
Amateur
Amateur

Diky mam kupene...vecer skusim a dam vediet a inak ee i7 mam prave preto sa bojim lebo to nieje lacna zalezitost
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

za takú chvilku by sa ti nemal cpu zohriať na takú teplotu aby sa hneď vypol....pri zapnutí pc sa ti všetko rozvrtí takmet na 100% kvôli šťave. tak predpokladám, že skôr zdroj bude mať problem...
Guccaaa
Amateur
Amateur

takze zistilo sa ze je odpalena aj doska aj procak....dobre ne??takze dal som vyreklamovat a povedali ze mi to vymenia do mesiaca za new.....tak som zvedavy....kua mesiac...vsak sa zblaznim :)) ale aj tak diky chalani....
Napísať odpoveď