Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa Paťko »

dievča tak ti treba, mohla si si spokojne žiť, urobila si chybu ... nič viac na to nenapíšem lebo sa nechcem zbytočne znervózňovať
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No vela pravdivych reci tu padlo, ale taktiez neviem pochopit toho, ktoremu pises a podobne..
Vsak ked vidi, co dokazes spravit fungujucemu vztahu s jeho kamaratom, tak by sa mal zobudit a zamysliet tiez, ze po par rokoch mozes to iste vyviest jemu a ist s dakym dalsim a takto dookola..

Takychto zien je na kazdom rohu, ktore nieco podobne vo vztahoch robia, ale malo z nich o tom hovori takto nejako..Co uz..Proste po par rokoch je to to iste a clovek zatuzi po zmene..Spominas tu o diskotekovych dievcatach a ludoch, no tie maju viac rozumu ako ty, lebo taketo panicky so zazobanymi rodicmi nikdy nevedia co chcu a robia podobne kktiny ako ty..V niektorom state by ta zato dali ukamenovat..
Dufam, ze sa na teba priatel vyserie a najde si rozumnejsie dievca..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Priateľovi povedz, čo si mu spravila :arrow: kopne ťa do riti :arrow: môžeš ísť za tým novým hrdinom s parfúmom (inak, ten podľa toho, čo si napísala, vyzerá byť celkom rozumný, ale tak neodolal..) :arrow: posrala si to :arrow: za chyby sa platí.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Sa mi paci , ako sa snazis samu seba v tvojom prvom prispevku presvedcit , ze sa nedalo odolat , muz vychovany , sarmantny , pekne vonal :)

Popravde uz len koli tomuto by sa mal na teba vykaslat , co si spravila sa neda ospravedlnit ani alkoholom ani peknou vonavkou , spravila si to preto , ze si to chcela a bodka.

Tak sa popreberaj , nerev nad rozliatym mliekom , ako sa hovory spravaj sa ako "chlap" (tzn mysli racionalne hlavou a nie emocionalne srdcom ci vaginou ci cim) , daj si par faciek a nech ti to je ponaucenim do buducna.

btw : moc idealny vztah ste teda asi nemali ked si dokazala nieco podobne , resp. asi bol az prilis idealny a niekto sa tu nudi ....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To mas tak..Chlap cestuje po sluzobkach a ona musi doma sediet na riti..No koho by to bavilo? :P
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

2. seriu chyb si spravila Ty.
1.) Namiesto toho, aby si svojou pritomnostou "sperkovala" (krajsia polovicka) svojho oficielneho draheho (OD), sla si si veselo popijat s niekym, koho poriadne ani nepozna. S Tvojim neoficialnym drahym (ND), ktory bol, ako asi vsetci na akcii, v obleku, vyvonavkovany, tip top upraveny, inteligentny, sympaticky, zhovorcivy, zabavny... (Neviem, co mne este chyba.)
2.) Namiesto toho, aby si zo spociatku mozno nevinneho flirtu vykorculovala s dobrym pocitom, ze aj po 3 rokoch, kedy si na ineho muza (snad ani) nepomyslela, si pritazliva aj pre zvysok sveta a vecer ho kvalitne pomilovala... namiesto toho si ND zacala pisat ktovie co, volat mu a dotlacila si ho do stretnutia.
3.) Namiesto toho, aby si ho na stretnuti slusne odmietla, si ho asi zviedla.
4.) Namiesto toho, aby si pomyselny papier s menom istota dala zaramovat, skrcila si ho a smarila do kosa.
5.) Namiesto toho, aby si sa tejto slamastike vyhla, pises tu teraz, ziadas o radu MUZOV, ktori sucitia, ktori chapu a su empaticki, no rozumni.

3. seriu chyb spravil ND.
1.) Nemal Ti dat svoje cislo.
2.) Nemal sa s Tebou viac zamerne stretnut a pre dobro vztahu s Tvojim OD Ta mal slusne poziadat o to, aby si mu dala pokoj.
3.) Nemal sa nechat zviest, ale razne Ta poslat do riti (ja by som to spravil a je mi fuk, ze mam 18 rokov a javim sa ako prizemny nevzdelanec) a dat navrh Tvojmu OD, nech si s Tebou spravi poriadky. Bolo by to bolelo menej ako to este len bude boliet.
4.) Druhy raz sa s Tebou stretnut uz vobec nemal.

1. (a zaroven poslednu) seriu chyb spravil Tvoj OD.
1.)
...
entu.) Asi bol na Teba prilis dobry a zunoval sa Ti. Zaspala si na vavrinoch, zabudla si akeho mas dobreho chlapa a tu je vysledok.

V Kamenaku zaznel taky vtip.
- Vies, preco zeny treba bit?
- ???
- No lebo sa to osvedcilo!

Nehovorim o fyzickom a psychickom nasili, ale o tom, ze kazdy chlap, ci zena musi svojmu parterovi z casu na cas pripomenut, ze "Ja mam svoju cenu, za ktoru mi stojis.".

Ja osobne som za to, aby si o tom svojmu OD povedala. Jeho reakcia da smer dalsiemu vyvoju Vasho vztahu.
Bud je na Teba taky namotany, miluje Ta, si mu vsetkym na svete a dobrak do spiku kosti (medzi hlupostou/slepou doverou a dobrom je tenka hranica), zaplati velkou bolestou za druhu sancu Vasmu vztahu alebo je natolko rozumny, ze si beztak hlboku ranu neprehlbi este viac a da Ti tym kosom, do ktoreho si hodila tu pokrcenu istotu, taku ranu, ze tuto (prepacte) ch*jovinu uz v zivote neurobis nielen jemu, ale ani nikomu inemu.

Lutujem Vas vsetkych troch.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Soviet napísal:To mas tak..Chlap cestuje po sluzobkach a ona musi doma sediet na riti..No koho by to bavilo? :P
Keďže majú spoločnú hypotéku, tak by to malo znamenať, že aj ona pracuje, nie? A z toho vyplýva, že by mala stráviť veľkú časť dňa v robote, resp. ak teda nepracuje, tak v škole. Musí sedieť doma na riti? Keby chcela, môže ísť von s kamoškami, môže sa ísť zabaviť a nie ísť po frajerovom kolegovi. Jednoducho to spravila, lebo chcela, možno ju ten vzťah už onudil a neviem čo všetko... ale to už sa s ním radšej mohla normálne rozísť a nie sa zachovať jak nejaká fuchtla...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Bodaj by ťa svedomie zožralo za živa... cez vianočné sviatky sa takto správať... ako zviera... lebo tie nevedia ovládať svoje pudy... si len primitívne zviera... Čo si myslíš že to tvoj voňaví hrdina tu bude stále ? Sám dobre vie, ako ťa má okolo prsta a tak isto ďaľších 10 báb... Prajem ti aby sa na teba všetci vykašlali a aby si bola na sviatky sama...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ďakujem za všetky rady pripomienky, urážky, ale aj všetko ostatné čo tu padlo. Viem, že som urobila chybu a nesnažím sa to ničím zakryť. Najlepšie asi bude, ak budem reagovať jednotlivo podľa pritomných ľudí, nech je v tom väčší prehľad pre zaintersovaných.

kafiatko - Tie tri body sú pekne napísané aj vystihnuté. Prvý bod o ktorom píšeš to určite nebol. Na druhý bod neviem odpovedať, určite by som nebola rada, ak by sa táto situácia odohrala v opačnom garde. Nad tretím podob silno rozmýšľam, či mu to mám povedať alebo mlčať. Nedokážem žiť s tajomstvami a najmä nie v tomto prípade, keď sa to dotýka nás oboch.

Fabo - Ďakujem, ale tvoj príspevok je akýsi rozhádzaný a z tých rešerší, ktoré si vytrhol z kontextu a reagoval na ne, príde mi to skôr ako potreba rýpnúť si do mňa.

Grim - Časť textu o USA som napísala len pre tie obvinenia v ktorých sa píše, že nepracujem, že mám od neho byt, peniaze a neviem čo všetko tu padlo. Bolo to len pre usmernenie situácie v tejto veci. Aj to o tom obleku som vysvetlila ešte v noci, nejde o to, či ma niekto oblek, ale ide o charizmu, výzor, o spôsob prejavu a komunikácie. Stretnúť veľa žien niekde na zastávke autobusu, na železničnej stanici alebo cez internet je rozdiel ako ich stretnúť v živote a mať možnosť s nimi komunikovať. Myslím si, že u teba tie stretnutia boli asi len na tej zastávke a keď píšeš, že máš na sebe oblek, tak to nemení nič na veci a myslím si, že si grobián, pretože len takýto človek dokáže žene napísať, že je kur*a.

bucuresti - Nepísala som, že som bola rodičmi dotlačená do vzťahu. Písala som to, že som bola dotlačená k večierkom a iným veciam na ktoré chodili, takže odtiaľ pramení môj vkus k mužom v oblekoch. Práca v USA je o tom, že kto má o čo záujem. Ak má domáci rodičov čo zarobia 80 000 dolárov ročne, tak nikto z nich nepôjde robiť do fastfoodu, kosiť trávnik alebo roznášať pizzu s platom 8 dolárov na hodinu, pretože v Amerike majú svoju hrdosť a patriotizmus.

L.O.L. - Aj ja som len človek a priznávam, že som spravila chybu. Ale tu chybu môže spraviť hocikto. Ak sa rozídeme, nájdem si v budúcnosti iného a presne toto isté môže spraviť aj on mne.

javatar - Je tam veľmi silné puto, ale z racionálneho pohľadu to bude najlepšie ukončiť, bez ohľadu na ďalšie následky. Ked si zlyhal ty rovnako ako aj ja, ako si sa cítil a ako si to prežíval? Dusilo ťa to, mohol si spávať, ranajkovať a pozrieť sa na seba do zrkadla?

mr_margera - Aké pomenovanie sa ku mne hodí nie je v momentálne situácii dôležité. Je pravdou, že mnohé to vystihujú, ale nadávky, tak to prosím nie! Ak posudzuješ niekoho inteligenciu podľa toho, že tu napíše dva alebo tri dlhé texty a že zlyhal vo vzťahu, tak ďakujem pekne.

Všetkým ďakujem za rady, ale aj komentáre, niektoré mi pomohli, niektoré ma pobúrili, ale som rada, že som sa mohla vyrozprávať neznámym ľudom pod rúškom internetového tajomstva. Kamarátky a blízke priateľky, ktoré mám, tak tie mám veľmi rada, ale neviem, či by som sa im dokázala vyrozprávať, pretože by sa to mohlo prekrútiť a nerada by som počúvala o sebe reči jedna babka povedala. Ešte raz ďakujem!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nechce sa mi k tomu vsetkemu vyjadrovat, len sa prizastavim pri prvom odseku Tvojho prveho prispevku.

Zober si poziciu Tvojho priatela. Ak je aspon kusok toho co v tom uvode pise pravda, tak mu povedz pravdu, lebo byt takto klamany si skutocne nezasluzi. Alebo myslis, ze ano? A nechaj rozhodnutie na nom. Mozno bude pre Teba zle, pravdepodobne bude, ale spravila si chybu a za tie sa plati. Tak to chodi.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Určite nie je správne, že som spravila čo som spravila a aj to, že som mu za ten mesiac o tom nepovedala. Pravdepodobne bude najlepšie mu o tom povedať.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

maciatko99 napísal:Kamarátky a blízke priateľky, ktoré mám, tak tie mám veľmi rada, ale neviem, či by som sa im dokázala vyrozprávať, pretože by sa to mohlo prekrútiť a nerada by som počúvala o sebe reči jedna babka povedala.
Tak veru. Nikomu never. Tento druh spiny sa skryva v kazdom cloveku, vsetci su klebetni. Radsej o tom povedz LEN svojmu OD a NIKOMU inemu. Ked sa Ta budu pytat, slusne odmietni tuto temu.

A sprav nam (alebo aspon mne, Vy bezcitni... :wink: ) laskavost - povedz mu to az (spon) pozajtra. :(
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to že si kur*a, to je fakt...a ak som grobián len preto, že nazývam veci pravými menami, tak nech som, ale za svojim názorom si stojím...a navyše, kur*a nieje nadávka, ale pomenovanie ženy, ktorá skočí po každom pekne voňajúcom kravaťákovi...chcel by som ťa vidieť, ako a či vôbec budeš schopná sa pri štedrovečernej večeri pozrieť priateľovi do očí...úprimne ho ľutujem...

//...podľa karmy vidím, že niektorým pravda moc nevonia a asi som pichol do živého...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

No kedže ako píšeš si nemala ľahký život tak by ma zaujímalo skade si nabrala prachy na cestu do USA a všetko s tým spojené. Fotrovci prispeli, alebo si siahla po vkladnej knižke ? Tvojí rodičia sú na dosť vysokých miestach, takže určite si až taký ťažký život nemala... a keď ti povedali, že si už máš zarábať sama tak asi nato mali dôvod.
BTW - Z toho textu mi to vyplíva aj tak, že ťa živý priateľ pretože ty momentálne študuješ a on maká.

A kedže Grim je grobián tak to som potom aj ja, že :) No ja sa ťa pekne pýtam ako som ti to mal inak napísať ?Na takéto ženské ako si ty iné pomenovanie nie je ! Proste si kur*a zmier sa s tým... Úprimne ťa ľutujem, teda neviem či mám teba, alebo tvojho priateľa... A som prekvapený ako môže človek klesnúť.

A nie, že ak ho máš rada, pretože ako vidím rada svojho priateľa nemáš... Takže tak: Ak nemáš ešte v tej tvojej hlave úplne nasrate tak mu to povedz, jasne ? Takých ľudí ako je on je málo, no zato takých ako ty je tu plná riť.

Peace

//hugito - no žeby kurevník - kurvoš ? (Google našiel "Kurváč") :D Alebo: kur*a správny chlap (just kidding) Ale to je jedno. Síce sa to slovo používa už ako bežná nadávka a nie na ženy, ale je to tak ako písal grim

/// Jop Jop LG trafil :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Na takéto ženské ako si ty iné pomenovanie nie je ! Proste si kur*a zmier sa s tým.
A keby toto isté spravil chlap, tak ako sa nazve ?

Inak, ja si predstavujem pod pojmom kur*a niečo iné, ale nič to nemení na fakte, že toto bolo totálne zlyhanie danej osoby a že to úplne posrala na plnej čiare - svojou vlastnou sprostotou a nejakým chtíčom.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

hughito napísal:A keby toto isté spravil chlap, tak ako sa nazve ?

Inak, ja si predstavujem pod pojmom kur*a niečo iné, ale nič to nemení na fakte, že toto bolo totálne zlyhanie danej osoby a že to úplne posrala na plnej čiare - svojou vlastnou sprostotou a nejakým chtíčom.
V jednom slovníku na hodine slovenčiny som ale pred rokom zistil, že to slovo je ku*váč :lol:
L.O.L.
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L.O.L. »

Nesuhlasim s tebou. Ak by si jednu noc neodolala podlahla by si mu - bolo by to hrozne a vtedy by si spravila chybu. Ale ty si mu este potom vypisovala ... ACH JAJ... To uz nie je chyba, to je prazdno v hlave...
P.S. To aby ste sa rozisli som navrhol IBA pre dobro tvojho priatela...
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

teda, som šokovaný výrazmi typu "si kur*a" a všetkými tými ponižujúcimi rečami ktoré sú hodné starých kostolových babiek. píšete o nej akoby fajčila zaradom vtáky okoloidúcich - pritom holka je len trochu zmätená z toho, že stretla iného chlapa ktorý ju priťahuje aj keď pritom svojho "správneho" už má...

je jasné že z objektívneho hľadiska spravila chybu, ale takéto pranierovanie si tu aj tak nezaslúži. asi si myslíte že život (a vzťah) je len čiernobiely, tj že existujú veci len správne a nesprávne. to akože keď niekto už niekoho má tak dostane klapky na oči a iný človek ho už nedokáže zaujať? ak to beriete takto tak máte v tom asi tak jasno ako 12ročná puberťáčka.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

maciatko99 napísal: javatar - Je tam veľmi silné puto, ale z racionálneho pohľadu to bude najlepšie ukončiť, bez ohľadu na ďalšie následky. Ked si zlyhal ty rovnako ako aj ja, ako si sa cítil a ako si to prežíval? Dusilo ťa to, mohol si spávať, ranajkovať a pozrieť sa na seba do zrkadla?
no bolo to krute, proste som bol zo seba sklamany, ale chcel som proste to s tou babou tahat dalej... lenze tam boli aj ine veci a ona ma nechala... co sa vsetko dialo som jej povedal neskor (to sme uz neboli spolu)... keby sme vtedy nemali taku krizu ktoru sme nezvladli (resp. v mnohom som nezvladol ja a potom som este takto zlyhal) tak by som to asi chcel tahat dalej a neako sa s tym vnutorne vyrovnal
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Silmarill v tomto s tebou nesúhlasím. Nikto nevraví, že má mať klapky na očiach, aj ja sa bežne obzriem po každej peknej a hneď ma napadne ako by som ju vyprášil... No keď som zadaný tak to ostane pri pohľade a nič viac. A tak isto aj keď je to nejaká známa ktorá je dosť pekná tak to ostane pri rozhovore, pretože mám priateľkú ktorú ľúbim... No ona zanevrela na city po 3 rokoch len kvôli tomu, že ju priťahuje ? V tomto prípade sa nejedná len o chybu z objektívného hľadiska ! Tu ide o to, že podviedla priateľa s druhým, a ešte k tomu s bohatým. To už je na zamyslenie, či nie ?
BTW - Nikto nevraví, že fajči zaradom vtáky, no správanie vraví, že fajči zaradom vtaky vyfešakovaným boháčom s dobrou vonavkou

A ešte debil si tu akurát tak ty. Ja tvoj názor rešpektujem tak by si mohol aj ty. U mňa je takáto ženská kur*a (A ako pozerám tak nie len u mňa) Tak sa skludni ok ? Myslíš, že keď ju tu poľutuješ dá aj tebe, alebo čo ? :smt098

Ja viem aké to je, takže viem aj prečo som to takto napísal... No ako vidím tak tebe sa to ešte nestalo prajem ti, aby tvoja žena ťa po 3 rokoch podvielda. Ako jej budeš vravieť... zlatíčko ? Alebo budeš taký istý debil a ako ja, a povieš jej to čo naozaj je ?
Napísať odpoveď