Student Agency

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Nedavno som tiez siel s SA a ako som tak pozeral ceny cez el. rezervacny system, tak na ISIC je skutocne 15% zlava.
Otazka je, ci tuto zlavu clovek dostane, ked si kupuje listok inde, ako u SA. Z minulosti si pamatam, ze ceny listkov v takych tych "vseobecnych" okienkach boli vyssie, nez u prepravcu. Ako je to teraz ale neviem, no predpokladam, ze nezmyselne priplatky a zvysene ceny uz su minulostou...
Dalsia vec je, ze donedavna NEBOLA ziadna zlava na listky z BA do PRG a opacne. Teraz by uz mala fungovat.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nechapem co myslis "vseobecnymi" okienkami. Inak listok kupovany v kancelarii SA je drahsi preto, ze ide o iny druh listka - elektronicky listok je aj lacnejsi, aj sa da zmenit rezervacia. V kancelarii dostanes listok na pevny datum.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Mal som na mysli mesta ako napr. spominanu Nitru, kde je len 1 okienko na vydaj vsetkych listkov. Tam som si kedysi davno kupoval listok z Ba do Prg a vyslo ma to drahsie, ako ked som si ho kupoval v Blave (tusim to bol Eurolines). Mal som vtedy dojem, ze mi nedali taku percentnu zlavu, ako mi davali v stanku Eurolines.
Taketo zazitky ale snad patria uz len do kroniky konca 20.storocia...
ChaOslav
Novice
Novice

Re: Student Agency

Príspevok od používateľa ChaOslav »

Zdravim,
chcel by som sa spytat ze ako to je nakoniec s tymi zlavami ISIC. Planujeme ist z Popradu do Prahy. Cely listok stoji 17eur sa mi zda.
dik
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som siel nedavno zo snv do prahy, tak isic ti plati len po hranice, cize ti vyda zvlast listok na sk a potom zvlast jizdenku, v cechcach isic neplati, ale napriklad ak si kupis spiatocny listok, mas nejakych 20 % zlavu v cechach, ak idete dvaja tak este dalsich neviem kolko %...
ChaOslav
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ChaOslav »

diki za info :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ale houby. Brainwirm isiel vlakom, ty chces ist studentom. Tam si proste kupis listok na isic a hotovo.
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa puma19944 »

No ja som uplne spokojny s autobusovou ffirmou Turismo-Frantisek Hejnal
Cestujem z Michaloviec do Brna a som nesmierne spokojny. Viete oni maju 2 poschodove autobusy a ked sa vam zastasti tak ako mne,tak mate sancu sediet na sedadli cislo 1. To je na druhom poschodi hned nad vodicom. Ten pocit ako vidite cely cas na cestu ako vodic je velmi prijemny. Taktiez vybavenie je pohodlne,vodici mili a profesionalne zrucny. Batozina zdarma... Cize doporucujem. Maju krasne autobusy znacky neoplan. A nenavidim ist autobusom do ciech od Eurobusu... :smt098
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hejnal bol fajn. Vela miesta na nohy, ale presmerovanim mimo KE mam smolu.
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa puma19944 »

No ja chodim z michaloviec alebo secoviec,lebo byvam v trebisove. A raz ked sme isli som sa cudoval ze isiel smerom na vranov... No ale mne to neva,ja som snimi nad mierou spokojny
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

S autobusom SA som pár krát šiel. Čo sa týka dopravy z mesta A do mesta B, tak sú v pohode. Šli načas, ak prestupuješ, autobusy na seba čakajú, v tomto sú proste dobrý. Ale samotné autobusy zasa tak úžasné ako tu niektorí vypisujú nie sú. Sedadlá sú výsostne nepohodlné. Keď si na ne sadneš, pocit máš celkom v pohode. Ale po hodine a pol to príde. Začnú ti pripadať tvrdé a do cieľa dorazíš s mozoľom na riti. Nie je u nich výnimočné pokazené WC. Filmy sú o ničom. Stále dookola to isté. Príjemné je, že požičiavajú dennú tlač. Nápoje sú v pohode, ale čo z toho keď si ku kafe nemôžeš dať cigáro :) Ale áno chápem, je to autobus a sú tam nefajčiari.
Tiež je dôležité, či v lete nie je klíma nastavená na "kosu". Proste sa ti stane, že vonku je hic, ale v buse sedíš vo svetri. Na občasné cestovanie sú dobrí, na pravidelné určite nie. Čo dodať, vlak je vlak :)
NineLives
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NineLives »

ahojte..ma niekto skusenosti s SA aj na medzinarodnej linke? myslim napriklad slovensko-taliansko.....ja sa totiz teraz chystam, ale v brne je prestup a pise mi ze az s 6 hodinovym cakanim !! tak teda neviem no :/ stoji to vobec zato ? inak som vacsinou cestovala turancarom...sice to nebolo extra pohodlne..ale siel rovno a nemol maximalne preplneny. diky za odpoved :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jazdieval som do Prahy, na autobus to bolo OK. Rozumna cena, teple napoje zdarma potesia, dobre bolo ze na rozdiel od inych spolocnosti pustali filmy po celu dobu cesty. Miesta trocha menej, ale dalo sa. S Turancarom neviem porovnat, tym som nesiel.

Prestup - ono to funguje tak, ze mas listok na trasu SK-Praha, vystupis v Brne, a tam nastupis na autobus Praha-IT.

No a ci to stoji za to... IMHO ked lietaju do Talianska lowcosty z BTS aj BUD v relativne slusnom mnozstve, neoplati.
Napísať odpoveď