najlepsia gaming myska a klavesnica
najlepsia gaming myska a klavesnica
ktore to su podla vas?

-
janciny
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: najlepsia gaming myska a klavesnica
Mam Logitech MX518 a som spokojny
Fakt kvalitka.
aj ja ju mam
tiez si nemozem stazovat... az na jednu ,,malickost'' po 2 rokoch pouzivania mi odchazda kabel...
tak teraz skusim asi nieco od razeru
vyzera to na 3500 dpi deathadderku 
tak teraz skusim asi nieco od razeru
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nie je mozne odpovedat k tvojej spokojnosti. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Tvarom, vahou atd.
Ja osobne som bol dlho Logitech fan. Resp. stale som. Ale po case mi odisli, tak som chcel skusit nieco ine. Tak som kupil mysku Razer DeathAdder + Razer eXactMat podlozku. Nedokazem si vynachvalit.
Tiez som mal klavesnicu Logitech G15, ale jedna debilka mi na jednej party u mna rozliala na nu vino a klavesnica totalne vyskratovala a zdochla. Tak som si zaobstaral IBM Lenovo. Taktiez maximalna spokojnost.
Sice ja uz sa tolko na PC nehram ..
Ja osobne som bol dlho Logitech fan. Resp. stale som. Ale po case mi odisli, tak som chcel skusit nieco ine. Tak som kupil mysku Razer DeathAdder + Razer eXactMat podlozku. Nedokazem si vynachvalit.
Tiez som mal klavesnicu Logitech G15, ale jedna debilka mi na jednej party u mna rozliala na nu vino a klavesnica totalne vyskratovala a zdochla. Tak som si zaobstaral IBM Lenovo. Taktiez maximalna spokojnost.
Sice ja uz sa tolko na PC nehram ..
Razer-ky su tiez kazive. Vacsinou tiez odidu po dvoch rokoch pouzivania alebo sa na nich opotrebuju tlacitka.
Ja to robim tak ze raz mam Logitech, ked sa to pokazi tak menim na Razer-ku atd
Aby som sa vyjadril k teme: tak pre mna najlepsia myska tiez MX518. Momentalne mam Diamondback 3G a tiez s nou zatial nemam problem ale mx518 mi lepsie sadla do ruky.
Aby som sa vyjadril k teme: tak pre mna najlepsia myska tiez MX518. Momentalne mam Diamondback 3G a tiez s nou zatial nemam problem ale mx518 mi lepsie sadla do ruky.
Ja som velky fan Logitechu.
uz takmer rok mam MX518 je to len 1800dpi ale cenovo je strasne lacna klavesnica neviem mam jednu a tu istu uz takmer 3 roky
uz takmer rok mam MX518 je to len 1800dpi ale cenovo je strasne lacna klavesnica neviem mam jednu a tu istu uz takmer 3 roky
-
qwerty-xyz
Ja ficim na A4 tech ....
a na Logitechu, nestazujem sa, .....
-
Maxpayne
Light Professional
ja ficim na roccat kone v2 a klavesnica saitek cyborg,max spokojnost. predtym som mal logitech g9,ta bola v pohode ale nie kazdemu vyhovuje dizajn a logitech g19,pre mna obrovske sklamanie,podvietenie je slabe a aj klavesy male.
Kazivé myši značky Razer? Musím oponovať ..všetci dlhodobí používateľia značky Razer, ktorých poznám, nemajú doteraz problém. Max. čo mi jeden kamarát vravel, že sa mi kabel polamál (kvôli tvrdosti), ale to vyreklamoval. Ja mám Diamondback 3,5 roka zatiaľ bez problému.rochedo napísal:Razer-ky su tiez kazive. Vacsinou tiez odidu po dvoch rokoch pouzivania alebo sa na nich opotrebuju tlacitka.
a co hovorite na Logitech g500? aku k tomu podlozku?
a http://www.progamingshop.sk/herna-klave ... -4662.html? alebo sa oplati zainvestovat do http://www.progamingshop.sk/logitech-g1 ... 39774.html??

a http://www.progamingshop.sk/herna-klave ... -4662.html? alebo sa oplati zainvestovat do http://www.progamingshop.sk/logitech-g1 ... 39774.html??