Minecraft
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Minecraft
uz zmizli aj tie bugy. aspon tych par co som ja videl. a niekto sa mi vlupal na stadion, kto mal kluce? 
-
Eru
Light Professional
Ludia vazne rozmyslam ze si hru zakupim a pridam sa k vam. Mohol by mi niekto priblizit mody? viem ze je tam survival mod a ak som spravne pochopil tak aj nejaky multiplayerovi stavebny mod kde si proste mozme stavat a bavit sa na tom. Jednoducho vas poprosim o trochu priblizenie hry nech viem ci sa mi to oplati kupit 
No je Creative - tam sa stavia z nekonecneho mnozstva blokov a neda sa zomriet. Je to zadarmo, ale nie je tam vela funkcii z bety.
Potom je Survival - tam mozes zomriet, suroviny si musis vytazit, voda tecie, slnko chodi po oblohe (strieda sa den a noc), daju sa zakladat lesne poziare a je tam vela dalsich vychytavok.
My hrame survival, ale nespawnuju sa nam prisery a bloky na stavanie si pridavame cez konzolu v desiatkach az stovkach
Cize je z toho creative mod so vsetkymi vyhodami survivalu.
Potom je Survival - tam mozes zomriet, suroviny si musis vytazit, voda tecie, slnko chodi po oblohe (strieda sa den a noc), daju sa zakladat lesne poziare a je tam vela dalsich vychytavok.
My hrame survival, ale nespawnuju sa nam prisery a bloky na stavanie si pridavame cez konzolu v desiatkach az stovkach
-
Space5800
Medium Professional
inak povedané je z toho creative mod bez atmosféry survivalu 
Eru keby si sa trocha poponáhľal a kúpil alfu (pred 20. dec) tak to máš za 10e s doživotnými updatemi
A aby bolo jasné survival sa dá hrať aj single aj multiplayer... Máš tam aj príšery ktoré vyliezajú hlavne v noci a sťažuju ti ťažbu...
//Môj tretí 512. post
prosim už nemazať 
//GothaR: nespamuj a nic sa mazat nebude
//to nie ja, to oni !
Eru keby si sa trocha poponáhľal a kúpil alfu (pred 20. dec) tak to máš za 10e s doživotnými updatemi
A aby bolo jasné survival sa dá hrať aj single aj multiplayer... Máš tam aj príšery ktoré vyliezajú hlavne v noci a sťažuju ti ťažbu...
//Môj tretí 512. post
//GothaR: nespamuj a nic sa mazat nebude
//to nie ja, to oni !
-
Eru
Light Professional
A je to z pociatku tazsie pre novacika? Myslim tym ci sa najprv netreba naucit plno veci nez pochopim co kde ako, vyuzivat konzolu a podobne. Teraz je hra za 15 eur s dozivotnymi udpatmi ak sa nemylim...?
ERU: veď zahraj najprv nelegal a uvidíš.
btw ja som hral survival - singleplayer a nejak ma to prestalo baviť, proste kopem, staviam, vyrábam dookola... ešte že som nekúpil legal verziu.
btw ja som hral survival - singleplayer a nejak ma to prestalo baviť, proste kopem, staviam, vyrábam dookola... ešte že som nekúpil legal verziu.
-
viper1993
Medium Professional
Eru: Ludia na serveri ti poradia ked nebudes nieco vediet, pripadne http://www.minecraftwiki.net to je kompletny navod 
Btw. ked uz su tie vianoce
Btw. ked uz su tie vianoce
-
Eru
Light Professional
spytal by som sa kde teda zohnat nelegal aby som vyskusal a uvidim ale kedze sa tu warez nevedie tak sa aj tak asi nedockam odpovede. tak idem googlit 
-
adox
Light Professional
Nelegal neni iba neplatena verzia ktorá sa hrá cez browser a najdeš ju na www.minecraft.net ...musíš sa regnúť a potom tam si najdeš Play Minecraft Classic - vybereš si single alebo multiplayer
-
Space5800
Medium Professional
adox, samozrejme že existuje aj cracknutá verzia
Kto hľadá ten nájde
-
16darkclone
Novice
Inak, nepozna niekto nahodou nejaky fajn stabilny nelagujuci fungujuci obstojny survival server ? Akoze nic proti tomuto, tiez je paradny, ale je to creative a chcel by som zahrat uz aj survival. Curuj spominal nieco ze by sa mozno spustil dalsi pure surv server, tak to by bolo idealne. Ale neviem ako na tom je zatial a ci to vobec bude... Tak nahodou ak vy hrate na nejakom paradnom tak odporucte 
-
Space5800
Medium Professional
no čistý survival by som chcel aj ja .)
No tak survival mozes hrat aj na sucasnom serveri, len bez priser. Tie som vypol iba kvoli creeperovi, ktory sa spawnoval aj v budovach a jeho vybuchy vytvarali kopu zbytocnej prace. Ak by sa dal Creeper vypnut, tak by to bolo idealne.
Nic to vsak nemeni na tom, ze ked chces hrat survival iba kvoli tazeniu a nie bojovaniu, tak mozes, len treba odbehnut dalej od oblasti kde sa stavia.
Nic to vsak nemeni na tom, ze ked chces hrat survival iba kvoli tazeniu a nie bojovaniu, tak mozes, len treba odbehnut dalej od oblasti kde sa stavia.
hostovať dva servery u mňa by možno aj šlo. trebalo by skúsiť, ako by vyzeral môj obmedzený upload. ale problém vidím v tom, že hra beží na nejakom porte, ktorý sa nedá definovať a ak hej, tak ja neviem ako. Gothar, nevieš o tom niečo? survival by som aj ja bral viac, je zujímavejší. survival v SP už je nuda
prípadne keby po novom roku išiel server naspak ku Gotharovi, tak u mňa by bol ten surv s nočným vypínaním...
-
adox
Light Professional
Myslíš taká verzia že na tej by sa dalo hrať napr. na hojko servery ?Space5800 napísal:adox, samozrejme že existuje aj cracknutá verziaKto hľadá ten nájde
-
Space5800
Medium Professional
S cracknutou verziou sa dá hrať len na "cracknutých" serveroch, takže na hojku zrejme nie
-
16darkclone
Novice
No, prave ze na tomto by to nebolo ono kedze si mozes davat co chces a uz tam maju ludia porobene veci. Chapem ze creeperi robia bordel, ale to ze sa spawnili v budovach, je akoze bug ? Myslim, ze ci sa spawnia aj vo svetle alebo tak.. Lebo ak hej tak to je celkom fail
No a k tomu survivalu, keby vsetci sli od zaciatku a bez /give tak by to bolo lepsie podla mna, kedze kazdy musi zacat najprv nejakym fast improvizovanym domom ja neviem nejaky mur okolo toho aby mu tam nechodili prisery etc a postupne ziskavat veci explorovat rozsirovat obydlie a tak.. Nieco take s kamosom hladame. Ale fakt ten creative je tiez fajn, da sa s tym vyhrat, len popri tom by som rad skusil aj nieco taketo.
Ja som nepovedal, ze to je bug, ale ze mi to vadilo 
-
DeJF
Addict
Neviete prečo mi nejde vycraftit plot ? Normálne tam dám tých šest paličiek a nič.
-
Space5800
Medium Professional
nerobiš niečo blbo?
pre istotu tu hoď screen