Minecraft
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Minecraft
Nemyslím si že robím dačo blbo.
A môžte mi povedat kde zoženiem okno ? už mi lezú na nervy tie sliepky čo mi furt skáču cez okno [cez dieru v stene ;D] do domu
//JA viem br0 . Podla toho to aj robím .
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Fences
A môžte mi povedat kde zoženiem okno ? už mi lezú na nervy tie sliepky čo mi furt skáču cez okno [cez dieru v stene ;D] do domu
//JA viem br0 . Podla toho to aj robím .
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Fences
- Prílohy
-
- hm.JPG (26.03 KiB) 1683 zobrazení
-
Royalflush
Guru wannabe
Dejf, google - Minecraft Wikipedia - tam nájdeš všetko ako treba spraviť, br0 
Okno sa robí z piesku vo Forge - viď tuDeJF napísal: A môžte mi povedat kde zoženiem okno ? už mi lezú na nervy tie sliepky čo mi furt skáču cez okno [cez dieru v stene ;D] do domu
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Glass
-
Eru
Light Professional
Tak som vyskusal classic a je to fakt sranda len neviem co vas vie pri tom udrzat tak dlho. nezacne to byt po case monotonne?
Eru: trochu áno, ale závisláčina to je. a budeš sa k tomu stále vracať 
a skúsil som nahodiť survival server - príšery v noci, žiadne OP pre každého, pekne na tvrdo
IP 147.229.213.51:25566
pôvodný server od Gothara beží na totožnej IP, port je 25565. keby ma začal škrtiť upload, stopnem survival. podľa meraní žerie tak 250 MB/deň...
HF4all
a skúsil som nahodiť survival server - príšery v noci, žiadne OP pre každého, pekne na tvrdo
IP 147.229.213.51:25566
pôvodný server od Gothara beží na totožnej IP, port je 25565. keby ma začal škrtiť upload, stopnem survival. podľa meraní žerie tak 250 MB/deň...
HF4all
A čo tak skombinovať creative a dačo so survivalu?
Vytvoril by sa server, NPC by boli vypnuté, zvieratá zapnuté.
Ale stavebné bloky (kocky) by sa museli poctivo zbierať.
Vytvoril by sa centrálny sklad kde by boli rozdelené bedne na príjem (hráči by dávali sem veci(buď všetky alebo len nejaké percentá čo nájdu/vyťažia/inak získajú)), bolo by tam pár workbench-on a furnace, nejaký oerátor by vyrábal nástroje, veci a všetko potrebné a dával by to do druhej časti skladu (výdaj) kde by si každý mohol zobrať stavebný materiál na čokoľvek by potreboval.
Ale to by asi bolo treba aby to pravidelne hrávalo aspoň 4-5 (alebo viac hráčov).
Názory?
Vytvoril by sa server, NPC by boli vypnuté, zvieratá zapnuté.
Ale stavebné bloky (kocky) by sa museli poctivo zbierať.
Vytvoril by sa centrálny sklad kde by boli rozdelené bedne na príjem (hráči by dávali sem veci(buď všetky alebo len nejaké percentá čo nájdu/vyťažia/inak získajú)), bolo by tam pár workbench-on a furnace, nejaký oerátor by vyrábal nástroje, veci a všetko potrebné a dával by to do druhej časti skladu (výdaj) kde by si každý mohol zobrať stavebný materiál na čokoľvek by potreboval.
Ale to by asi bolo treba aby to pravidelne hrávalo aspoň 4-5 (alebo viac hráčov).
Názory?
teoreticky by stačilo odobrať OP každému
ale to by si musel nájsť človeka, čo robí tie nástroj a prinútiť ľudí, aby nesyslili materiál po tajných skladoch. a nie každému sa chce zdlhavo hladať pár diamatov alebo železa. imho nereálne
-
DeJF
Addict
No prezradí mi dakto čo robím zle s tým plotom ?
- Prílohy
-
- hm.JPG (26.03 KiB) 1579 zobrazení
Tak sa vytvorí Minecraft FBI a tá bude vyberať tajné sklady a dávať všetko do centrálneho skladu (alebo zakázať vytvárať chesty)Curuj napísal:teoreticky by stačilo odobrať OP každémuale to by si musel nájsť človeka, čo robí tie nástroj a prinútiť ľudí, aby nesyslili materiál po tajných skladoch. a nie každému sa chce zdlhavo hladať pár diamatov alebo železa. imho nereálne
Ja viem, zrealizovateľné to nieje, bola to len myšlienka Ale bola by to sranda. Btw ako mám poźiadať o povolenie stavať? Rád by som si dačo postavil.
Robíš to dobre. Skús tie paličky dať do 1 a 2 riadku (nie do 3 a 4) alebo preinštaluj minecraft.DeJF napísal:No prezradí mi dakto čo robím zle s tým plotom ?
už vidím, ako "FBI" hľadá na nekonečnej mape sklady 
povolenie na stavanie sa nežiada. šak stavaj
Však urobíme náborCuruj napísal:už vidím, ako "FBI" hľadá na nekonečnej mape sklady
Teraz vážne: ja by som staval ale nemám kocky. Skúšal som napísať do chatu /op nexus1903 ale nič. Čo robím zle?
// - že ďakujem za OP
Musi to napisat niekto, kto uz je op, pod na server a dam ti.
//Tak curuj ma predbehol
//Tak curuj ma predbehol
Zrejme si stiahol staru verziu Minecrafu kde plot este nebol pridany.DeJF napísal:No prezradí mi dakto čo robím zle s tým plotom ?
-
DeJF
Addict
Máš asi pravdu . Updatol som na betu a už to funguje ..
Ahoj
Mam taku drzu otazku.....mozem dostat OP?
nechcem sa do toho miesat, ale... pochybujem : D
Aha, no myslel som, ze treba poziadat aby som si mohol pridavat sam bloky ale to je asi len pre vyvolenich
Som v tomto novy tak neviem co ako a kde.
No ak by sa dalo zakazat tnt, tak by to nebol problem, ale v sucasnej situacii musime byt nedovercivi voci novacikom 
TNT sa da zakazat celkom jednoducho, staci najst spravny plugin 
Napriklad tento : http://forum.hey0.net/showthread.php?ti ... hlight=tnt
Napriklad tento : http://forum.hey0.net/showthread.php?ti ... hlight=tnt
A to staci vlozit do adresara servera?