Custe,
Chcel by som poradiť ako mám preinstalovať windows7 na windows xp na mojom notebooku.Problém je v tom že na konci
toho ako sa mi win xp cd načíta a už mi má hodiť možnosti rozdelenia hdd atd. tak mi hodí nasledovnú chybu : chyba
hmm jak si ho mam naformátovať ked nanom mam windows7???hmm a vírus tam asi tažko mám ked som ho doniesol z obchodu a ešte nebol ani na internet pripojený
Vloz CD daj restart potom ta vyzve aby si stlacil lubovolnu klavesu,nabehne instalacka,mas na vyber kde chces XP instalovat vyberies napr disk C das volby alebo moznosti a naformatovat disk,.. ponukne rychle formatovanie alebo pomale.... odkliknes naformatuje disk a instalacka sa spusti sama...
cítal si vobec čo som hore napísal? ja sa do toho nedostanem mne to hodi tu chybu ked mi to napíše SETUP IS STARTING WINDOWS.Takže sa nedostanem k formatovaniu a ani k rozdelovaniu hdd...
Mas legalne CD z XP alebo si ho niekde stiahol vypalil bootovacku a tu spustas,...
Pravdepodobne nemas,kedze ty vyhodilo chybu 00007B moze byt vir priamo v tom OS co spustas,... (sektor)
Ked ty v chybovej hlaske vypisalo Check for viruses on your computer tak to asi preto lebo su vianoce ne,??
Stiahni si nejaky antivir a prebehni cely pc.... tym by si mal zacat...
noo lenže mne ta instalačka nabehne ale nedobehne presne ako hovoríš...proste mi to načítava to cdcko uz sa mi má zapnúť tie možnosti formátovania atd a ono hodí tu chybu viz. vyššie.
prave preto som napisal ze je otazne ze ci dobehne
ja som si skusal davat na novy book XP ale tiez som nepochodil, ale nemal som zas taku chut zistovat ze preco to nejde, takze som sa s tym zmieril.
skus novsie systemy najlepsie w7
ten kto by si daval na modernom rychlom booku XP z 7 tak to som nepochopil vsak XPcko je uz dedo na Semprone 3000+ OC na 2,83GHz, 2GB RAM 7200RPM 160GB disk MB ECS nForce 3a k8n 250 tak tam mi fakci windows 7 jak hodinky, XP som skusal na Booku co ma teraz necele 3 tyzdne a jedine co ti vyjde je detto iste (BSOD )
Ak ti nejaky program nejde, tak to sem napis, ono sa to urcite vyriesit da. Ako pise sharky, tiez som sa s tym nestretol. Tusim niekto spomenul kompatibilitu.. Pravy klik, vlastnosti, kompatibilita s XP.
Alebo hladaj novsie/insie relasy na ten software, ktory mas.. "kupeny"