Skúšali ste už niekto túto veľmi skvelo vyzerajúcu hru?
Ich web je úplne výborný (až na to že až moc náročný) a samotná hra ešte lepšia.
Nápady, pohyby a kreslená grafika vo vysokom rozlíšení vyzerá skvelo.
Hrateľnosť ešte moc posúdiť neviem, nakoľko som prešiel len Tutorialom.
Avšak zatiaľ hovorím že konečne spider-man, na ktorého som vždy tak dlho čakal.
Zatiaľ sa mi nápady veľmi páčia. Uvidím ako to dopadne o niečo ďalej.
Som však trošku sklamaný z hw požiadaviek
Minimum System Requirements for
Processor : Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or better
Main memory : 1 GB of RAM
HDD : 14 GB of uncompressed hard disk space
trailer
Jedná sa vlastne o 4ry dimenzie - 4 rôzny spider-mani, všetci majú nejaké zvláštne schopnosti (nepočítam pavučinu a lezenie po stenách)
Kombá sú zatiaľ veľmi dobré a ako som už písal, celkovo sa mi to hral jednoducho a zábavne.
PC | PS3 | Wii | XBOX
Spider-Man Shattered Dimensions
-
lekoklatik
VIP
-
goldenshit
Medium Expert
Re: Spider-Man Shattered Dimensions
uz davno som to presiel na xboxe.....................ocakaval som od tej hry viac....navyse ma zarazilo ze po dohrani hry nieje ziadny freeroam 
ja som to stiahol v pondelok ráno, ale keďže som šiel hneď do školy, tak som stihol prejsť len nejaký tut .. už som tam bol klasickým spidermanom, black spidermanom a aj nejakým spidermanom z budúcnosti (tuším z roku 2030)
.. grafika pekná, animovaná .. len ovládanie na klávesnici nič moc veru 
/aha vidím, že leko to dal dole, že sa tam hrá za 4 spíďov dokonca .. tak môj post považujte za fail
/aha vidím, že leko to dal dole, že sa tam hrá za 4 spíďov dokonca .. tak môj post považujte za fail
-
lekoklatik
VIP
jj. spider-man ultimate (klasicky) - pritomnost
ten black spider-man (tiez znamy ako Venom) - pritomnost
spider-man z roku 2099 - budúcnost
a toho štvrtého ani nepoznám, ale je to - minulosť
Tak mam teda za sebou kusok hodin, odohrany 1 level za kazdeho spider-mana.
Je to velmi fajn, ako som uz spominal, velmi sa mi paci ako sietuje (ci sa uz presuvam, alebo sietujem nepriatelov). Komba su vyborne (i ked casom zacnu nudit, ale vzdy sa objavy nieco nove, kupim nieco nove) a ta spominana grafika moze byt tiez fajn, avsak musim to hrat na min, pretoze moj ntb to moc potiahnut nechce.
Pacia sa mi ziskavane artworky, odomykanie novych oblekov a tiez figurky jednotlivych charakterov ala Batman AA.
Je to arkadove, avsak beztak zabavne. Aspon pre mna. Hral som to asi 2hodiny v kuse a stale som sa bavil (keby som nesiel rano do prace/skoly, asi by som pri tom presedel celu noc). Zatial ma to nenudi a tak davam 8,5/10
Je to velmi fajn, ako som uz spominal, velmi sa mi paci ako sietuje (ci sa uz presuvam, alebo sietujem nepriatelov). Komba su vyborne (i ked casom zacnu nudit, ale vzdy sa objavy nieco nove, kupim nieco nove) a ta spominana grafika moze byt tiez fajn, avsak musim to hrat na min, pretoze moj ntb to moc potiahnut nechce.
Pacia sa mi ziskavane artworky, odomykanie novych oblekov a tiez figurky jednotlivych charakterov ala Batman AA.
Je to arkadove, avsak beztak zabavne. Aspon pre mna. Hral som to asi 2hodiny v kuse a stale som sa bavil (keby som nesiel rano do prace/skoly, asi by som pri tom presedel celu noc). Zatial ma to nenudi a tak davam 8,5/10
Tiež sa mi to páči ako Lekovilekoklatik napísal:jj. spider-man ultimate (klasicky) - pritomnost
-
lekoklatik
VIP
Tak som to dnes dorazil. Hracia doba bola asi tak 9-10 hodín.
Som spokojný, avšak nie maximálne. Ku koncu ma to začalo trošku nudiť, ale nie natoľko, aby som to nedorazil.
Dosť mi však prekáža, že nie je vidieť život protivníkov, občasnú neprehľadnosť spidermana v 2099 ale ináčej spoko.
Najlepšie sa mi hralo za Noir-a, nakoľko milujem plíženie, etc...
Celkovo moju známku zvyšujem na 8,7/10
Keby hra mala achievementy a bola na steame zľava, myslím že by som neodolal, nakoľko artworky, špeciálne obleky, figuríny a proste všetko, je pre mňa dosti lákavé a takúto zábavnú arkádu som už nehral od čias myslím PSX hier.
Hru môžem doporučiť fanúšikom Spider-mana : )
Som spokojný, avšak nie maximálne. Ku koncu ma to začalo trošku nudiť, ale nie natoľko, aby som to nedorazil.
Dosť mi však prekáža, že nie je vidieť život protivníkov, občasnú neprehľadnosť spidermana v 2099 ale ináčej spoko.
Najlepšie sa mi hralo za Noir-a, nakoľko milujem plíženie, etc...
Celkovo moju známku zvyšujem na 8,7/10
Keby hra mala achievementy a bola na steame zľava, myslím že by som neodolal, nakoľko artworky, špeciálne obleky, figuríny a proste všetko, je pre mňa dosti lákavé a takúto zábavnú arkádu som už nehral od čias myslím PSX hier.
Hru môžem doporučiť fanúšikom Spider-mana : )
Nazdar prosím vás povedzte mi čo mám robiť tu ...
čas 1:00
Absolútne nechápem či tam mám niečo počuť alebo vidieť a tipovať sa mi to nechce.
čas 1:00
Absolútne nechápem či tam mám niečo počuť alebo vidieť a tipovať sa mi to nechce.
-
lekoklatik
VIP
Jedna hlava hýbe očami o niečo nepravidelnejšie a rýchlejšie než ostatné.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 22:25)
Takže dobrá správa pre Spider-man fans (nezdá sa že je nás mnoho : ) ).
Shattered Dimensions zožal prakticky celkom slušný (na spider-man hru) úspech čo sa
ľubi aj Activision a tak budú tvorcovia tohto skutoćne podareného dielu
môcť tvoriť spider-man games aj naďalej.
Snáď budeme Neila Patricka (thx Drago) počuť aj v ďalšom diely
zdroj:http://www.gamasutra.com/view/news/3242 ... nchise.php
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 22:25)
Takže dobrá správa pre Spider-man fans (nezdá sa že je nás mnoho : ) ).
Shattered Dimensions zožal prakticky celkom slušný (na spider-man hru) úspech čo sa
ľubi aj Activision a tak budú tvorcovia tohto skutoćne podareného dielu
môcť tvoriť spider-man games aj naďalej.
Snáď budeme Neila Patricka (thx Drago) počuť aj v ďalšom diely
zdroj:http://www.gamasutra.com/view/news/3242 ... nchise.php