Moje webdesigny
Re: Moje webdesigny
je to dost neprakticke na webdesign. Po par upravach ("par") by to mohlo byt ako-tak pouzitelne na plagat, ale na WD urcite nie.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
je to zaujímavé, ale jedine tak pre "obsahovo chudobný" web. Na texty tam máš málo priestoru v tej čiernej časti, a si by som bol dosť stratený čo je vlastne button a čo nie keď je to všetko v rovnakých štvorcoch. Ale nápad je dobrý
Par tipov:
Na takyto geometricky dizajn je v nadpise a menu nevhodny font, pouzil by som nejaky sans-serif mozno.
Nadpis by som upravil tak, aby sedel do tych stvorcov.
Ikonky twitter, facebook, skype su cele zle - pouzil by som ich originaly, pretoze v ich pripade je farba dolezitym spoznavacim znakom.
Tiene v nadpise, ikonkach aj v oznacenych tlacidlach su podla mna moc vyrazne.
A rozhodne by som sa pohral s texturou tych stvorcov, pride mi to strasne low-res a ten cierny ramik by sa dal tiez elegantnejsie spracovat.
Na takyto geometricky dizajn je v nadpise a menu nevhodny font, pouzil by som nejaky sans-serif mozno.
Nadpis by som upravil tak, aby sedel do tych stvorcov.
Ikonky twitter, facebook, skype su cele zle - pouzil by som ich originaly, pretoze v ich pripade je farba dolezitym spoznavacim znakom.
Tiene v nadpise, ikonkach aj v oznacenych tlacidlach su podla mna moc vyrazne.
A rozhodne by som sa pohral s texturou tych stvorcov, pride mi to strasne low-res a ten cierny ramik by sa dal tiez elegantnejsie spracovat.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Alele
Toto je strašne pekná prácička (až na tých pár detailov, ale nápad je super), ktorá si priam pýta spracovanie vo flashi 
je to celkom zaujimave, dalo by sa to dobre vyuzit na osobny blog.
Dakujem za hodnotenie. Skusim to trosku este prepracovat. Dalsi design: Thajska masaz. Prikladam screenshoty uz webu z testovacej stranky. Ked to dam do ostrej prilozim linka