F.A. Premier league
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
Kurnik ten tottenham hra bohuprisam lepsie v 10 ako v 11
cakal som od newcastlu aspon golik
skoda
-
guess.whoo
Redeemer
no nejako sa im cervena v poslednom case
(
aston villa ak nieco nezmeni tak vypadne
aston villa ak nieco nezmeni tak vypadne
Za hodinku Birmingham - Man Utd, čistá dvojka podla vás? Môžem sa bez obáv buchnúť po vačku? 
Ja som skúsil Filipitovu radu za 5 eur. Teda ten Manchester City, United a Tottenham. Zatiaľ všetko bez problémov. Myslím, že ten ManU kapne tiež v poho.
pokiaľ nastúpia v plnej paráde (nevidím dôvod prečo by mal niekto dôležitý chýbať) tak Birmingham dajú s prehľadom, pre odvážnejších by som skúsil možno handicap 1:0
chlapci, birmingham je už roky nedobytná pevnosť. dneska sa to zase ukázalo
ale v sobotu to gunners musia zlomiť! Come on Arsenal !!
ale v sobotu to gunners musia zlomiť! Come on Arsenal !!
-
guess.whoo
Redeemer
to uz od zaciatku bolo na remizu..rooney zas mizerny vykon. keby predali v lete berbatova tak neviem neviem co by robili.
-
nestik
Medium Professional
Tak dneska to ako vidite ?
Chelsea - Bolton
Wigan - Arsenal
Liverpool - Wolves
povedal by som 1,2,1 no ale neviem... az moc lahke by to bolo
Chelsea - Bolton
Wigan - Arsenal
Liverpool - Wolves
povedal by som 1,2,1 no ale neviem... az moc lahke by to bolo
Na Bolton pozor
Inak Arsenal aj Liverpool by mali vyhrať, aj keď Wolves sú neni lahký oriešok, Liverpool sa o tie body pobije viac 
-
guess.whoo
Redeemer
x,2,1 dnes tipujem
-
nestik
Medium Professional
Ja tej chelsea uz dneska verim, dal som ju na tiket, skor ten arsenal ci dneska nezakopne
-
guess.whoo
Redeemer
arsenal tazko..jasne prekonali chelsea..sebavedomie maju dost vysoke. mohli by si dovolit postavit aj oboch kanonierov dopredu. van persieho aj chamakha
Liverpool bude dnes poriadne tlačiť na pílu, tipujem tak 3:0. Liverpool-Wolves 1
Bolton vie tiež dobre zahrať, minulý rok to skončilo 1:0 a bol to vyrovnaný zápas, mala sa dokonca pískať penalta aj proti Chelsea za ruku v pokutovom území, ale to je už teraz jedno. Chelsea sa už konečne musí nakopnúť po zlých výkonoch a kde inde ako na Stamford Bridge Chelsea-Bolton 1
Wigan doma už neprehral 7 zápasov za sebou a bojuje o to aby nezostúpili, takže motivácia tam bude vysoká, ale proti Arsenalu myslím nemajú veľké šance. Wigan-Arsenal 2
Bolton vie tiež dobre zahrať, minulý rok to skončilo 1:0 a bol to vyrovnaný zápas, mala sa dokonca pískať penalta aj proti Chelsea za ruku v pokutovom území, ale to je už teraz jedno. Chelsea sa už konečne musí nakopnúť po zlých výkonoch a kde inde ako na Stamford Bridge Chelsea-Bolton 1
Wigan doma už neprehral 7 zápasov za sebou a bojuje o to aby nezostúpili, takže motivácia tam bude vysoká, ale proti Arsenalu myslím nemajú veľké šance. Wigan-Arsenal 2
..len aby toto nebol ten problémguess.whoo napísal:arsenal tazko..jasne prekonali chelsea..sebavedomie maju dost vysoke. mohli by si dovolit postavit aj oboch kanonierov dopredu. van persieho aj chamakha
ok daj wigan 
Nedávam radšej nič, Arsenal je určite favoritom, ale už sa aj väčšie prekvapenie stali 
-
t0m4s3
Admin
Tak Wigan pansky gol na 2-2
A dve neodpiskane penalty po nom - jasna ruka pri Nasriho gole a predtym takisto jasne stiahnuty Walcott. Dufam, ze pana rozhodcu prejde auto.
A ani som moc ďaleko od pravdy nebolFilipito napísal:ok daj wigan
Tak Chelsea ukončila neslávnu sériu. Snáď to tam na prvých priečkach ešte zamotá. Inak všimnite si, zatiaľ boj o titul čisto Londýnsko - Manchesterská záležitosť. 
omg arzenal ma nepotesil a liverpool tiez..a vlastne chelsea tiez