Hesla v Opere

Informácie o software, ankety...
RBG
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Hesla v Opere

Príspevok od používateľa RBG »

Edit: Toto je definitivna editacia (samozrejme rano bude kontrola), mal som totiz niake pivne a ovocne zalezitosti (rozumej piva a ceresne, len som to zabalil nech nahodou nepropagujem :mrgreen: ),
a tak ako u kazdeho ma alkohol negativne ucinky, napr. agresivita, u mna to je dakedy az prisilna kecanost (a to v normale nie som tichy abo hanblivy, skor sa ocakava ze budem agresivny lebo som velky a mam silu ale pritom hrozny pacifista..) ale to zas kecam...
Neboli tu niak blbosti, vsetko viac menej k teme, len strasne omacky okolo toho a aj ked je forum vdacne za dlhe prispevky, v tichto PC sekciach sa to casto nehodi...
Takze podme k veci

Intro 1: Jedno velke pardon moderatorom, viem nechcem vam pridavat robotu, atd., pardon ak som to mal dat do inej kategorie, alebo napisat do tej vseobecnej temy o Opere alebo dokonca do niakej starej...
Este ako vyhovorku uvediem ze sem nechodim niak casto, takze na niektorych miestach este neviem ako veci povazujete za prehladne... :)

Intro 2: Na kalendari z roku 2007 som mal napisane tie najdolezitejsie hesla, ktore sa nedaju zapametat,
uz ani neviem od coho vsetkeho, no v sucasnosti najdolezitejsie veci tam su Internet Banking a Gmail.
A aj ked som dostal predtuchu ze na taketo veci, a rozne ine, si mam zaviest niaky notes, inak o to pridem, necakal som ze to pride tak skoro, a hlavne som necakal ze mamka bude po niakom case po celom byte utierat prach.. Samozrejme vdaka zvlastnemu vnimaniu poriadku mojej matky to zahodila, a som si isty ze uz aj moja babicka ktora sa dlho ucila pouzivat mikrovlnku by si dala v hlave dokopy, ze mlady clovek v modernej pretechnizovanej dobre, podla zakonov a ako tak aj rozumovo dospely, a okrem byvania aj samostatne zijuci nebude mat na stole polozeny niekolko rokov stary kalendar, kde su napisane hrubou cervenou rozne cudne pismena a znaky...
Ale dost bolo omackoviteho a nepodstatneho uvodu, podme konecne k veci.

Ak sa to da, potrebujem dostat vsetky hesla co su ulozene v Opere - samozrejme bolo by fajn ak by boli pripisane aj k akym uctom :mrgreen:
Myslim ze kedysi naozaj davno som na to pouzil program Password Recovery, ci tak niak, ale ak si dobre spominam tak aj ked som mal niaku myslim trial verziu, to ukazalo bud polovicu slova, alebo nic...

Takze ak by ziskavanie tohto zoznamu hesiel nebolo uspesne,
chcel by som vediet ako zalohovat, a pod., bez sance na poskodenie, a ako najlepsim sposobom pouzit moju Operu spolu s heslami na cestach, cize aj na inych PC... (mozno by fungovalo a stacilo si brat so sebou subor/y co to ma/ju na starost, a uz len na inom PC skontrolovat verziu a jednoducho hodit do zlozky... nvm)

A kedze do 9. januara, kedze mam dovolenku, by som rad stihol formatovat PC ktore potrebuje uz ako sol,
sa mozno aj mozem spytat ako mozem najlepsie zalohovat Operu tak aby som mal potom znova ten isty skin, nastavenia, samozrejme hesla, a mozno aj cache a tieto veci by sa hodili... No to skor mozno uz zas kecam...
Ked uz budem venovat hodiny na formatovanie, nastavenie patricii, a instalovanim windowsu, programu, ovladacov a pod., tak 10 min ma nezabije :P

Ak existuje niaky iny sposob, budem rad, nech to je cokolvek.

Iste by som mohol kaslat na to, alebo dokonca ako by uz niekto urcite napisal, zavolat do banky, u gmailu pouzit sluzbu zabudnutie hesla, a na ostatne "dolezite" hesla (paypal a pod...) kaslat kedze sa uz niaky cas nepouzivaju a mozno ani nebudu,
ale bohuzial, nerad obtazujem cez telefon, nerad platim poplatky ak sa to da riesit i inak, a hlavne nemam ani nastaveny niaky overovaci kod cez telefon ci co to, kedze som u novej banky a okrem prihlasovacich veci a PINov som dalsie veci nestihol...

U Gmailu mam tiez niake prekazky, a to take ze ucet som si tam zriadoval strasne davno, viem len ze po niakom obdobi som si tam nastavil sekundarny (kam maju chodit hesla a pod..) email ktory uz bohuzial kvoli zmene produktu u providera neexistuje, a kontrolnu otazku nechcem riskovat aby tam nahodou nebola niaka blbost na ktoru si nespominam, ak tu otazku ovsem vobec mam nastavenu...

Ci uz mi to pojde alebo nie, rad by som sa sustredil na ten zoznam uctov a hesiel, docela rad by som zastavil spam/zmazal ucty na roznych strankach na ktorych som sa zaregistroval snad este pri mojom prvom vstupe na net... takze tak.. :)

Dufam teraz ze to je prehladnejsie a lepsie... :mrgreen:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Hesla v Opere

Príspevok od používateľa mr_margera »

Nechlastaj, nerobí to dobre! :)
Ak som dobre pochopil, potrebuješ vycucnúť z Opery heslá čo tam máš uložené? Použi program UnWand. Funguje to.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

Ahoj :)
Viem je to hrozne, uz som to niekolko-krat skratil, ale stale sa mi to zda dost dlhe.
Urcite sa budem rano za toto buchat o hlavu, este ze ma tu nik nepozna a nemam tu ani fotku :) ,
rano to urcite uplne editujem a uvediem len niake fakty, vety a otazky,
dovtedy sa to bude snad dat citat.

A hej, v kratkosti potrebujem dostat hesla z Opery, najlepsie vsetky,
ak to nepojde tak radu ako tuto vec najlepsie a bez poskodenia zalohovat a potom bez problemov pouzivat,
najviac mi ide o tie hesla co som mal napisane na tom hlupom kalendari (a ja hlupak som si to chcel prepisat do niakeho notiska alebo co, lebo som mal predtuchu ze o to dojdem, len som si myslel ze to pocas rekonstrukcii bytu ktore nas cakaju, a nie ze ked budem v robote tak mamku chyti adrenalin a zacne utierat prach, pri ktorom odoberie zabudnuty, no stale "ulozeno" umiestneny, vedla monitora sice stary kalendar, ale len slepy by si nevsimol tie hesla, a verim ze aj moja babka ktora sa najviac dopracovala k mikrovlnke, by si dala do suvislosti moj vek, a dobu technologii a urcite by jej napadlo ze to na nieco je, a neni to len niekolko rokov zabudnuta pocmarana vec s haki-baki :mrgreen: Ale o tom asi zalozim temu...),
teda najviac banka a gmail, ale istota a istota a budem rad aj za tie hesla co som tam mal uvedene, uz ani neviem k akym veciam, ved istota je istota - mozno to raz budem potrebovat, a ak by som si uz vsetky hesla vedel ulozit do .txt, a pod., tak to by bolo najviac super (znova pozriet 6 a viac stare konta hoc-kde na nete :mrgreen: ),
ale som realista, takze ak ten program co si uviedol nebude vediet ukazat tie moje hesla co sa len niekolko minut tukaju :mrgreen: , tak budem rad za ine rady, minimalne aspon tu ako najspravnejsie, najlepsie a pod. zalohovat a pouzivat na cestach (nedat nijaku sancu na niake poskodenie)

Zas to je niake dlhe... zas tu su niake kecy, ako fakt sorry... dufam ze nedostanem ban....
Bohuzial no.. napijem sa a jazyk zacina pracovat, je to divne pretoze v reale nie som niak tichy a hanblivy...
Ale aj tak lepsie ako spomaleny a ospaly a odpadavat niekde, alebo byt agresivny a nevediet sa byt a dostat ranu na ukludnenie a vysmech, alebo este horsie vediet sa bit a mat agresivitu ziskanu alkoholom, a bat sa vzdy ked pride postarka... :mrgreen: ale to uz zas odbocujem,,,

Edit: Ten program co si uviedol, tak neviem ci som debil, alebo uz kvoli chlastu nevidim, ale niak neviem na stranke Opery najst odkial mozem ten UnWand stiahnut.
Inak spomina sa tam niaky komercny Opera password recovery, a uz si spominam, myslim ze som kedysi davno pouzil trial verziu alebo nieco warezove (skor to prve) a niektore ukazalo, ine zasa len polovicu a niektore zas vobec,,,

Aj ked mam teraz IQ 69... a kecam blbosti... nevies mi povedat aku to ma najnovsiu verziu?
Pretoze som vygooglil download na niakej "RussianPasswordCrackers", na stranke uvedene ze verzia 1.0.0,
no stiahlo to len nieco s koncovkou .cpp ktore mi otvara v poznamkovom bloku a tam su niake haky-baky...

Chcel som to spravit co najskor... aby som to v pripade neuspechu mal byrokratickou cestou zriesene co najskor ako sa len da... No ako tak pozeram sa radsej vyspim, a rano po zmeneni tichto hanbu robiacich kecov na strucne vety (a pod.) budem pri tom sedet... a to som mal tolko v plane na zajtra... :(
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

sorry, ten druhý som ani nečítal, iba som si domyslel, že to nemáš, nevieš kde stiahnuť, alebo čo..
dalo mi to 1 minútu roboty na google. nech sa páči tu je link je to sice po rusky, ale hadam to zvládneš (za predpokladu že už nevyzeráš tak ako v noci). Stiahni, daj do zložky Wand v opere, spusti a v textovom sa ti zjavia všetky heslá. A skús písať menej kilometrové správy.
Napísať odpoveď