PMS
-
Peter_Retep
VIP
Re: PMS
ja ked sa nechcem hadat tak zozerem olomoucke syrecky 
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nič jej nehovor, počas menzesu ju bolí brucho, hlava, svaly, nohy no všetko. Pomasíruj jej brucho, zhruba tam kde sú vaječníky. Ale teplými rukami! Ak budú studené, zabije ťa. Nesmieš veľmi tlačiť, ak tlačiť budeš, vyškriabe ti oči. Ale ak to urobíš citlivo, uvidíš reakciu.n00b napísal:Ahojte, deje sa taka vec, ze...
Priatelka ma tesne pred menstruaciou a prave teraz mi vypisuje rozne veci, aka je zla, ze sa kumne sprava zle, vycita si vela veci a na druhej strasne vycita a vykrikuje mi nejake veci, co som spravil niekedy velmi davno v minulosti, ked sme spolu este nechodili!
Sme spolu skoro 8 mesiacov, badam taketo spravanie u nej prvy krat, tak sa teda chcem opytat, ze ci to moze byt sposobene prave tou menstruaciou, ze uz kazdu chvilu pride alebo niecim inym?
Co by som jej mal povedat, aby sa ako tak ukludnila?
DAkujem!
Možno to funguje na tvoju priateľku, ale každý človek je iný. Každá baba to prežíva inač, je rôzna dlžka menštruácie a rôzne príznaky či intenzita týchto príznakov. Ja napríklad podráždená vôbec nebývam, ale mám kamarátky s ktorými sa vtedy nedá ani rozprávať a nie to ešte sa ich dotknúť. A na mieste tak blízkom intýmnych orgánov určite nie.erytrocyt napísal:Nič jej nehovor, počas menzesu ju bolí brucho, hlava, svaly, nohy no všetko. Pomasíruj jej brucho, zhruba tam kde sú vaječníky. Ale teplými rukami! Ak budú studené, zabije ťa. Nesmieš veľmi tlačiť, ak tlačiť budeš, vyškriabe ti oči. Ale ak to urobíš citlivo, uvidíš reakciu.
ja tie zeny nechapem, vcera som sa rozisiel s priatelkou o pol tretej rano lebo ma pms a bolel ju zub a nutila ma nech jej napisem, ze ju lubim. napisal som jej ze nech na mna netlaci inak docieli opacny efekt. \sme spolu relativne kratko aby som vykonal takyto zavezujuci krok\ tak uz len odpisala ze je koniec. je*a. ona 26, ja 22. clovek by si myslel, ze cim starsie tym mudrejsie ale pms ich degraduje na uroven 17 rocnej pubertiacky. snad to nejako vyzehlim
-
lollo
Professional
kachna napísal:ja tie zeny nechapem, vcera som sa rozisiel s priatelkou o pol tretej rano lebo ma pms a bolel ju zub a nutila ma nech jej napisem, ze ju lubim. napisal som jej ze nech na mna netlaci inak docieli opacny efekt. \sme spolu relativne kratko aby som vykonal takyto zavezujuci krok\ tak uz len odpisala ze je koniec. je*a. ona 26, ja 22. clovek by si myslel, ze cim starsie tym mudrejsie ale pms ich degraduje na uroven 17 rocnej pubertiacky. snad to nejako vyzehlim
Čo chceš prosím ťa ty vyžehlovať? Ona by sa mala v prvom rade uvedomiť, že si nebude takto vynucovať prehnanú pozornosť, nato, že má 26, by už mohla byť zvyknutá nejako tých pár dní prežiť. Jop, ako chlapovi sa mi to hovorí možno lahšie, neviem, čím si ženy prechádzajú, ale aby ti po tomto ukončila vzťah, to je mockachna napísal:ja tie zeny nechapem, vcera som sa rozisiel s priatelkou o pol tretej rano lebo ma pms a bolel ju zub a nutila ma nech jej napisem, ze ju lubim. napisal som jej ze nech na mna netlaci inak docieli opacny efekt. \sme spolu relativne kratko aby som vykonal takyto zavezujuci krok\ tak uz len odpisala ze je koniec. je*a. ona 26, ja 22. clovek by si myslel, ze cim starsie tym mudrejsie ale pms ich degraduje na uroven 17 rocnej pubertiacky. snad to nejako vyzehlim
Neboj, to nič neznamenákachna napísal:ja tie zeny nechapem, vcera som sa rozisiel s priatelkou o pol tretej rano lebo ma pms a bolel ju zub a nutila ma nech jej napisem, ze ju lubim. napisal som jej ze nech na mna netlaci inak docieli opacny efekt. \sme spolu relativne kratko aby som vykonal takyto zavezujuci krok\ tak uz len odpisala ze je koniec. je*a. ona 26, ja 22. clovek by si myslel, ze cim starsie tym mudrejsie ale pms ich degraduje na uroven 17 rocnej pubertiacky. snad to nejako vyzehlim
Vieš, niekedy človek potrebuje objatie, podporu, pohľadenie či počuť vyznanie. Nepoznáme ich, a ak chlapec je človek ktorý jej tú lásku nevyznáva, možno je práve teraz (v období PMS) na to citlivejšia
-
RomanB
Medium Professional
Z toho čo napísal Kachna som pochopil , že s ňou nie je ešte moc dlho a city ešte neprišli , resp. nie také aby jej mohol vyznať lásku , ona očividne niečo cíti a tu sa začína začarovaný kruh , lásku si jednoducho nevydupeš , práveže naopak ...
Ale "sme spolu krátko" znamená že sú spolu. A keď sa dali dokopy, tak tam tá láska už mala byť na začiatku. Nepočítam že by vo veku 22 a 26 spolu chodili len preto, že chcú mať frajera / frajerku a byť vyššie v sociálnom rebríčku
-
RomanB
Medium Professional
U mňa sú to na začiatku iba sympatie a chuť byť danému človeku na blízku , reps. , že sa cítim v jeho spoločnoti dobre , priťahuje ma atď.. no láskou by som to nenazval , motýľiky v bruchu mi vždy začali lietať (ak začali) neskôr...
Aby som nebol úplne OT , mám také nepísane pravidlo , nič vážne neriešit počas tohto obdobia , ak nie je vyhnutia , diplomaticky všetko utriasť a pri najbližšom záblesku racionality z jej strany
(nebúria sa jej hormóny) sa snažím danú vec v kľude vydiskutovať..
Aby som nebol úplne OT , mám také nepísane pravidlo , nič vážne neriešit počas tohto obdobia , ak nie je vyhnutia , diplomaticky všetko utriasť a pri najbližšom záblesku racionality z jej strany
(nebúria sa jej hormóny) sa snažím danú vec v kľude vydiskutovať..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jesus fu*k ... neviem co niektori tu pritomni povazuju za lasku, ked s nou vraj do vztahu uz vstupuju, ale to ja povazujem za sympatie
... laska je nieco co treba budovat, nie nieco co najdes mile a pekne na osobe opacneho pohlavia po siedmich pivach 
Vieš, každý pod tým slovom pozná niečo iné. Sú ľudia čo rozlišujú medzi ľúbiť a milovať, sú ľudia čo sa údajne zaľúbia za týždeň a aj takí, čo po rokoch nedokážu povedať svojej polovičke že ju/ho ľúbia. Veď "ľúbiť" snáď ani nie je presne definované, je to len cit a je to čisto subjektívne. Ale súhlasím, že lásku treba budovať. A práve preto je hlúpe sa dávať do vzťahu (v ktorom láska proste má byť) po chvíľke poznania a sympatií. Možno so mnou nesúhlasíš, ale ja som sa najprv zaľúbila (tri roky sme sa poznali ako kamaráti) a až potom sme to posunuli do úrovne vzťahu. A myslím že tak je to správne. Nie poznať sa pár týždňov, potom sa dať do vzťahu a že uvidíme či tam tá láska príde. Možno práve toto zmýšlanie má za následok väčšinu rozchodovnordkapp_pb napísal:jesus fu*k ... neviem co niektori tu pritomni povazuju za lasku, ked s nou vraj do vztahu uz vstupuju, ale to ja povazujem za sympatie... laska je nieco co treba budovat, nie nieco co najdes mile a pekne na osobe opacneho pohlavia po siedmich pivach
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
za tri roky bez vztahu sa clovek zaradi do kategorie "dobry kamarat", pripadne si dotycny objekt spoznavania tak 8 krat najde niekoho ineho a to moze cloveka potom aj utrhnut aky je blbec, ze nic nevyskusal
... zelezo treba kut, kym je horuce
... vztah je iba premenovanie faktu ze sa pozname na nejakej vyssej urovni ako "ahoj, ako sa mas" ... a z neho sa potom moze stat trebars ta rozpravkova laska