[Blog] Hrdina

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

[Blog] Hrdina

Príspevok od používateľa lekoklatik »

"Cililing cililing - - - cililing cililing - - - cililing cili"_ "Áno počúvam - čože? - som tam hneď"
Obliekol sa, vzal sekeru, nastúpil do auta, vzal telefón a začal telefonovať.
"Vstávaj máme tu pohotovosť - Nie mňa nezaujíma Že sa ti nedá, celý barák je v sračkách. Už som u teba nasadaj"
Zastal pred domom a keď nastúpil jeho kolega, spoločne sa ponáhľali na miesto pekelného žiaru kde už plno ľudí kričalo, plakalo a v bolestiach sa zvíjalo:
"Tam hore, tam, tam je moje dieťa" "Môj syn má len 5 rokov prosím pomôžte mu!!!" "Prečo práve nám?"...
Náš hrdina s kolegom vystúpili z auta a so sekerami ponáhľali sa ku svojím spolubojovníkom snažiac sa zničiť všetok pekelný žiar čo po ceste stretli:
"čo tu máme? ideme do toho?" "sú tam 3 deti. čoskoro to na nich padne. Navlečte si vesty a ideme nato. Pohyb!" Ale pane vy nejdete s nami?" "Nie. Hrdina vás povedie, ja vás budem korigovať pomocou /letca/. A teraz pohyb!"
4 členná posádka rozkopla dvere a vrhli sa do plameňmi zvierajúceho domu plného kriku a plaču 3detí:
"choď tam ty tam a ty poď so mnou"
Po nejakom čase z domu vybehol prvý z požiarnikov a v rukách zvieral takmer na smrť udusené dievča ktoré bolo tak vydesené, že slza či myšlienka na strach ju v tých chvíľach nedesila najviac. Bola tak premočená potom zo zúriacich plameňov a vydesená z prvého výbuchu, že na strach a plač jej už neostal čas ani sily.
Po dlhšej dobe ľudia uvideli záblesk. Z najvyššieho poschodia sa rútil horiaci požiarnik už s mŕtvym dieťaťom. Po páde do rieky vytiahli mŕtve dieťa spolu s jeho anti hrdinom, ktorý mal popáleniny najvyššieho stupňa. Nehybne pozeral na mŕtvolu obete jeho práce. Už bez sĺz avšak zničený neúspešný záchranca vytiahol zbraň a strelil sa priamo do ucha. Ľudia kričali ešte viac a dom sa po častiach začal rúcať.
"Kde je hrdina a Pain? Prečo im to tak trvá? Musím ísť za nimi"
Akonáhle to dopovedal, z domu vybeholi Pain a hrdina so sekerami v rukách, s krvou na kombinézach a prachom v očiach. Ľahli popolom a zvýjajúc sa na zemi kričali meno chlapca. Nebolo však zrozumiteľné no neznelo najpríjemnejšie. Pár chvíľ na to sa z dymu vyjavil chlapec s s cigaretou v ruke, s urkutným hnevom, vreskom a zápalom v očiach. Už takmer nemohol dýchať avšak aj napriek tomu si potiahol.
"Janko, čo to robíš", skríkla žena vyplakaná do krvi. Chlapec ťažkým hlasom povedal: "umieram ..." a padol na zem.

Týždne písal sa tento príbeh. Kde chlapec zločinec bol a hrdina hrdinom. Zbor požiarnikov poctu kolegovi vzdal tým, kde každý jeden zaprisahal sa, že cigaretu viac už nik z nich do úst nevloží. Kto sľub porušil, zo zboru vylúčený bol.
Hrdina ani po rokoch nezabudol. Nikdy nezabudne na ten ťažký vzdych chlapca. Len s ťažkým srdcom pritiahol sekeru k nohe a potiahol si z cigarety.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: [Blog] Hrdina

Príspevok od používateľa audiotrack »

pekný príbeh, pekná myšlienka, pekne napísané. 5/5 odomňa
lekoklatik
VIP
VIP

Ďakujem ďakujem. Písané v období zbavovania sa fajčiarkseho zlozvyku :D a :smt033
sosweet
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sosweet »

zaujímavý príbeh :) a fajčenia si sa zbavil teda?
lekoklatik
VIP
VIP

sosweet napísal:zaujímavý príbeh :) a fajčenia si sa zbavil teda?
rok som to zvládol. Potom ma dostala ženská nenormálnym spôsobom a nenormálnym spôsobom ma odkopla a tak som sa na to vysral a fajčil som znovu
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ako pointa toho ? Že si sa nudil, nechala ťa frajerka, ťažko si trpel tak si to napísal ? Trošku je to blbé, a nepremyslené...
Odkedy má pri sebe požiarnik zbraň ? A prečo by si strieľal d ucha ? Ďalej som nepochopil tomu, prečo vyšli so zakrvavenými šatami bez decka, ktoré potom vyšlo samo... BTW - trošku drist zapáliť cigaretou oheň keď ju fajčil... či ten malý fajčil jednú za druhou ? :D
Keď tí ľudia vedeli, že tam sú deti, prečo čakali dokiaľ neprídu tamti 4 ? Ja keby som tam mal syna by som tam išiel hneď a nie čakal...
BTW - prečo Janko ?
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

Janio: Keď zistíš čo je to prestať fajčiť po dlhých rokoch tak potom sa ozývaj, ja mám síce 14násť ale za posledný 3/4 rok som vyfajčil cca. 150 krabičiek či to boli Marlborky, Davidoffky, L&Mky tak som fajčil to čo prišlo pod ruku (len tabakové výrobky), potom na to fotrovci prišli tak som prestal týždeň to bolo nutkanie si stále zapáliť ale prežil som a nemám našťastie s tím problém... Na druhej strane mám otca ktorý fajčí cez 30 rokov a pokiaľ si nezapáli aspoň každú hodinu (výnimka sú noci vtedy je jak zabitý) tak je nervózny, mrský a nedá sa sním normálne rozprávať, hovorí sa tomu abstinenčné príznaky a vtedy človek robí veci ktoré by za "triezveho" stavu nikdy neurobil, niekto si povie leko napísal len príbeh ale ten príbeh napísal preto že danú vec v podst. prežil.. Ak je niekde v mojom poste OT tak sa ospravedlňujem ale napísal som to tak ako ma to napadlo...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Klokyno máš pravdu, neviem... No môžeš si zato sám, že si taký debil a nevedel si čo z nudy a frajeriny tak si začal fajčiť... Je to tvoja chyba a tak ti treba. Ako nápad to je dobrý, nemám proti tomu nič, len tie chyby (Hlavne) som tu vypísal, aby ak bolo možné ich zmenil.
Vôbec som nepísal nič o tom, ako ťažko je prestať a nato čo si tu ty narážal...
klokyno
Light Star
Light Star

Nebudem Ti písať konkrétne dôvody ktoré ma k tomu viedli ale nebolo to preto že som chcel machrovať, bolo to kvôli osobným problémom.. A vyprosím si aby si mi nadával do debilov, ja som si vyberal z dvoch možností (fajčenie, chľastanie) mal som kamaráta čo začal chľastať, keby si nezlomil nohu tak dneska možno leží pár metrov pod zemou aj s cirhózou pečene, takže som si vybral fajčenie, to že som si nevyberal aj medzi možnosťami konzultovať problém s niekym, čo už teraz by som to tak urobil... Nepriamo si narážal na abstinenčné príznaky a tak som Ti odpovedal, a to že Ty si to nepochopil tak ako to pochopí človek rozumný (väčšina svetovej populácie), čo s tím mi narobíme...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak miesto crhózy pečene si si vybral rakovinu pľúc čo :D A to si si len ty domyslel, pretože si to nepochopil, tak ako to pochopí každý rozumní človek... (väčšina svetovej populácie) ale už s tím nič nenarobíme...
klokyno
Light Star
Light Star

Za prvé si trápny s tím že to nevieš aspoň inak sformulovať to svečí o Tvojej zaostalej slovnej zásobe, a nechápem načo si dával to í s boldom keď tam bolo od začiatku dobre, ak mi neveríš tak si vypýtaj od moderatórov "výpis" upravovanie príspekov ktorý Ti aj tak nedajú.. ;) Za druhé fajčenie je lepšia voľba preto lebo nemáš z toho stavy že nevieš čo robíš, a Tebe netreba ani fľašku do ruky aby si nevedel čo ťukáš do klávesnice alebo na ničom fičíš.. A keď si taký hrdina že vieš aj čo je to ctrl+c ctrl+v tak sa aspoň podpíš pod K-, a nie nikto iný to nebol lebo iný mi dali K+ za to ako to bolo napísané.. ;) Ďalej sa vyjadrovať nejdem lebo názov bogu čo tu písal jeden užívateľ je presne taký istý ako môj názor na Teba.. ;)

//ten idiot čo ma tak nazval nech sa aspoň podpíše.. ;) Keby si to prečílta celé tak zistíš že z tých svoch možností je to lepšia voľba.. :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Preto som to tam dal s boldom, pretože nevieš kedy je v tom slove I, a kedy Y,
(i sa píše, napr. keď povieš "toto je náš tím"... ale keď som tým trápny tak to je ý... Keď píšeš diakritikou, píš aspoň správne)
Po ďalšie je mi jedno, prečo si si vybral fajčenie nič natom nemení to, že si si vybral rakovinu.
Ehm, a ak ti ani to nedošlo... tak som to opísal naschával, nie preto, že ma nič iné nenapadlo... ale to ti nedošlo pretože na niečom fičiš...

BTW - S tou karmou si ma dosť dobre pobavil :D Ak si si nevšímol mám červené pod avatarom, a to značí, že ja karmu pridávať ľudom nemôžem - takže som ju ani tebe pridať nemohol :D To, že ti niekto dal K-, neznamená, že som to bol ja.
Ooo, veľký pán. Jemu nikto nemôže dať K- pretože ostatní mu dali K+ Yea... No čo "si zabil" :smt046
Máš pravdu nevyjadruj sa tu, a choď sa radšej vyplakať... A som hrdina v tom máš tiež pravdu
Ty brainer :roll:
:smt006

Pre K :minus: neviem kto si kedže si sa nepodpísal, ale typujem, že klokyno ? :D Na 14 to aj tak vyzerá :D
chod do pi*e ty ko*ot smradlavy lebo ta tak vymastim ze uz sa nepreberies!
No poď "vymasti" ma, kto maže, ten jede :P
klokyno
Light Star
Light Star

Janio napísal:Preto som to tam dal s boldom, pretože nevieš kedy je v tom slove I, a kedy Y,
(i sa píše, napr. keď povieš "toto je náš tím"... ale keď som tým trápny tak to je ý... Keď píšeš diakritikou, píš aspoň správne)
Po ďalšie je mi jedno, prečo si si vybral fajčenie nič natom nemení to, že si si vybral rakovinu.
Ehm, a ak ti ani to nedošlo... tak som to opísal naschával, nie preto, že ma nič iné nenapadlo... ale to ti nedošlo pretože na niečom fičiš...

BTW - S tou karmou si ma dosť dobre pobavil :D Ak si si nevšímol mám červené pod avatarom, a to značí, že ja karmu pridávať ľudom nemôžem - takže som ju ani tebe pridať nemohol :D To, že ti niekto dal K-, neznamená, že som to bol ja.
Ooo, veľký pán. Jemu nikto nemôže dať K- pretože ostatní mu dali K+ Yea... No čo "si zabil" :smt046
Máš pravdu nevyjadruj sa tu, a choď sa radšej vyplakať... A som hrdina v tom máš tiež pravdu
Ty brainer :roll:
:smt006

Pre K :minus: neviem kto si kedže si sa nepodpísal, ale typujem, že klokyno ? :D Na 14 to aj tak vyzerá :D

No poď "vymasti" ma, kto maže, ten jede :P
Toto som ja nepísal ja sa pod každú karmu podpíšem lebo nemám problém s mojim názorom, a aby som sa niekomu vyhrážal že ho zbijem sorry ale takto sa s ľudmi po internete nebavím lebo neviem kto sedí na druhej strane... ;)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ehm tak potom to bol Gangy :D... ale to je viac menej jedno... Nechajme to tak, ja som povedal svoj názor aj ty...
klokyno
Light Star
Light Star

Janio napísal:Ehm tak potom to bol Gangy :D... ale to je viac menej jedno... Nechajme to tak, ja som povedal svoj názor aj ty...
Ok, lebo hádať sa t ďalšie tri dni bez významne nemá zmysel ani pre mňa ani pre Teba.. ;)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

čítal som vašu hádku asi do polky ale najviac ma zarazilo toto : mohol som si vybrať chlastanie alebo fajčenie ? čo to kur*a je za pi***** ? čo si si musel vybrať ? by som fakt chcel vedet ake boli te tvoje problemy ? to ako teraz ked sa stebou rozide dievča tak si povieš ? no baba mi dala kopačky musim bud fajčiť alebo piť lebo inač by som asi nebol zaujímavý
klokyno
Light Star
Light Star

Zaxman napísal:čítal som vašu hádku asi do polky ale najviac ma zarazilo toto : mohol som si vybrať chlastanie alebo fajčenie ? čo to kur*a je za pi***** ? čo si si musel vybrať ? by som fakt chcel vedet ake boli te tvoje problemy ? to ako teraz ked sa stebou rozide dievča tak si povieš ? no baba mi dala kopačky musim bud fajčiť alebo piť lebo inač by som asi nebol zaujímavý
Osobnými problémami nemyslím to, že sa na mňa akási baba vykašle to mi potom nestojí ani za tie 2-3€ na krabičku... Problémy ktoré ma k tomu viedli Ti tu písať nebudem, vtedy som nevidel iné riešenie bol som sprostý uznávam ale vtedy som fakt iné riešenie nevidel, teraz by som to riešil konzultáciou s rodinným príslušníkom ale čo sa stalo to sa stalo, život ide ďalej... Vôbec tam nešlo o to prečo som začal ale ako som skončil, a to že by som fajčil len preto aby som bol zaujímavý? To že to tak robí 95% retardou ktorý si potom myslia že sú "in" tak sorry ale ja osobne toto za potreby nemám..
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Pekne napísané , len trochu nechápem , prečo by mal hasič pri sebe pištoľ , ale tak 4,75 / 5
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

jeho osobná, nikto z kolegov o tom nevedel ;) niečo si musíš aj domyslieť :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to Pain mi evokuje meno Max Payne :P bol to zamer, ci?
Napísať odpoveď