Soviet napísal:Vsak na svojej ploche nie? tam si ho najdes a ak chces zmazes
No, ale ak som ho pridala pred niekoľkými dňami, tak by som ho musela hľadať medzi staršími príspevkami, čo by dosť dlho trvalo. Takže som buď slepá, a to veľmi, alebo to fakt musím hľadať. Voľakedy to bolo tak, že sa úplne hore na tej modrej ploche pri mene zobrazoval profil.
Ale ďakujem.
Hravate niekto hry tipu akvarko,cityville atd.? Ja som to vzdy neznasal, kazdy to hraval a neznasal som to ked to hravala/hrava moja priatelka, ale raz mi poslala link, ze jej daco mam potvrdit v hre cityville a odvtedy (cca 5 dni) to hram v kuse, asi som na tom zavisly
Vypnut FB? Nechapem, ako niekto moze tie vymielaky s nulovou hodnotou hrat..No co..vedia ako zarobit..Ja som si vsetky aplikacie ktore mi pridu poblokoval a nic mi podobne nechodi a nic teda neotvaram/neotvaral som..
Nainstaluj si riadnu hru do PC a neboj ako ta to prejde..
Meken napísal:Hravate niekto hry tipu akvarko,cityville atd.? Ja som to vzdy neznasal, kazdy to hraval a neznasal som to ked to hravala/hrava moja priatelka, ale raz mi poslala link, ze jej daco mam potvrdit v hre cityville a odvtedy (cca 5 dni) to hram v kuse, asi som na tom zavisly
neviem co mam robit .. takto si nasrat do ust!
na FB som nejake 3 roky a hral som tam zatial len Yovwille a teraz Cityville
tu sa píse ze ked chcem poslat spravu vseckym uzívatelom tak ich mam dat do skupiny a poslat spravu ae mne to nejde
spravím podskupinu napr VIP a dam poslat spravu napíse mi ze musím zadat dakeho clena
luculiiik napísal:
No, ale ak som ho pridala pred niekoľkými dňami, tak by som ho musela hľadať medzi staršími príspevkami, čo by dosť dlho trvalo. Takže som buď slepá, a to veľmi, alebo to fakt musím hľadať. Voľakedy to bolo tak, že sa úplne hore na tej modrej ploche pri mene zobrazoval profil.
Ale ďakujem.
kliknem na svoje meno a mám pred sebou svju nástenku, svoje príspevky / kamarátov ktorý mi ju komentovali atď, či ty niečo iné myslíš?
Ked si prisiel do svojho, alebo cudzieho profilu, tak este uplne hore si mal meno napriklad Fero Duro a vedla neho hned bol tvoj poslendy znamy status ..Iba tvoj posledny..Potom bola hned za tym taky maly krizik, ktorym si ho mohol odstranit (ale na nastenke dany status stale ostal).
Presne toto uplne hore http://static1.michaeladams.eu/wp-conte ... -small.jpg