Stavkovanie
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
ja som dal dnes 2 tikety tak viac menej z nudy po dlhom case tak snad daco vyjde :
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Sj1ZzyQ%3D
a
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... p44CQ9Q%3D
a
Podla mna si peniaze vyhodil von oknom, ale drzim palce mozno sa na teba stastie usmejechipp12 napísal:ja som dal dnes 2 tikety tak viac menej z nudy po dlhom case tak snad daco vyjde :
a
čo hovoríte na niečo takéto?
Charlotte Bobcats - Miami Heat Tip - Tip: 2
Orlando Magic - Golden State Warriors Tip - Tip: 1
New Orleans Hornets - Philadelphia 76ers Tip - Tip: 1
Denver Nuggets - Houston Rockets Tip - Tip: 1
Miami hram aj ja, ale vidim tu philadelphiu ako 2, neviem
Vsade vidim, ze vacsina co tipuju davaju velmi vela zaspasov za 0.5 € a ocakavaju ze vyhraju 100 € na tiket, nie, ze by som vam neprial ale kolko ste takychto tiketov vyhrali ? a ste v
? Ja denne podam 2-3 tikety, vsetko live a na vecer nejaky ten basket za viacej, vsetko solo a denne mam zisk takych 5 € + Samozrejme, dost tiketov mi aj ujde, ale som v pluse a to je podstatne. Ako mnohym inym, aj mne dosla poukazka do bet-at-home, zalozil som si konto 25.12.2010 od vtedy tam mam podanych 45 tiketov a z toho je len 12 KO, zasa vsetko live stavky, keby som skor zacal takto podavat, tak by som usetril vela penazi 
Ja to vidím dnes na Miami, Orlando, Denver, ale namiesto New Orleans by som hodil Utah...
to si išiel namňa? 4 zápasy sú veľa? ani som ich nepodal, bolo to len čisto pre moju informáciu...Ares011 napísal:Miami hram aj ja, ale vidim tu philadelphiu ako 2, neviemVsade vidim, ze vacsina co tipuju davaju velmi vela zaspasov za 0.5 € a ocakavaju ze vyhraju 100 € na tiket, nie, ze by som vam neprial ale kolko ste takychto tiketov vyhrali ? a ste v
? Ja denne podam 2-3 tikety, vsetko live a na vecer nejaky ten basket za viacej, vsetko solo a denne mam zisk takych 5 € + Samozrejme, dost tiketov mi aj ujde, ale som v pluse a to je podstatne. Ako mnohym inym, aj mne dosla poukazka do bet-at-home, zalozil som si konto 25.12.2010 od vtedy tam mam podanych 45 tiketov a z toho je len 12 KO, zasa vsetko live stavky, keby som skor zacal takto podavat, tak by som usetril vela penazi
keď toľko vyhrávaš tak asi nevyhrávaš veľa keď sem chodíš či?
//na bah som v pluse stále, odkedy som dostal tú 5€ poukážku odvtedy som si nenabíjal účet s mojími peniazmi,
dnes mi ešte musi vyjsť Real Madrid a neaké peniaze sú doma + cez noc neaké tenisy
Baghdatis M. - Serra F. (Tip) 1
Verdasco F. - Becker B. (Tip) 1
Stepanek R. - Kamke T. (Tip) 1
-
Scorpion90
King
Filipito: podavat 2 zapasy na tiket je luxus, nieto styri 
nj podaj 2 zápasy s kurzom 1,3, nemám tisíce eúr do stávok aby sa mi to ako tak vyplatilo 
inak väčší luxus je keď ti vídu 4 zápasy ako 2
inak väčší luxus je keď ti vídu 4 zápasy ako 2
To je fakt, jeden-dva zápasy sa neoplatia za 0,5 eur ale jednoznačne za viac/povedal by som že od 10eur sa to pekne násobí. 
-
Stankoo
Light Expert
Ja uz tipujem vyhradne 2 zapasy,maximalne 3 za vacsie peniaze..skusenostami som nadobudol taky nazor,ze inak sa to ani neoplati... skusat 5 zapasov a viac za euro,takto nevyhrate nikdy,vzdy nejaky favorit pohori a vy mozete iba roztrhnut tiket
Filipito : Nebolo to myslene na teba, ani na nikoho ineho, berte to len ako moj postreh ku stavkovaniu, apreco myslis, ze ked sem chodim tak nezarabam vela ? To, ze sem napisem svoje tipy, alebo, ze sa pytam jak pred par dnami na ten boston ? To bolo len aby sla konverzacia, aj tak mi nitko nenapisal ziadnu informaciu, vdaka ktorej by som sa rozhodol, zahral som to nakoniec sam podla seba 
Na dnes som dal na Miami, Atlantu a Chicago.
Včera všetko vyšlo, ale neviem prečo niektoré zápasy prihadzujú na bet-at-home až tak neskoro, čakal som na Utah, ale hodili ho tam až okolo jednej v noci...
Včera všetko vyšlo, ale neviem prečo niektoré zápasy prihadzujú na bet-at-home až tak neskoro, čakal som na Utah, ale hodili ho tam až okolo jednej v noci...
-
Scorpion90
King
Divil by si sa, ale aj s malym rozpoctom sa da zahrat velke divadlo
Len to chce pouzit hlavu - mat volu a rozum. Ked mas 10 000 euro a nevies ako na to, tak prides aj o tie. Nie je to len o peniazoch - tie mozu jedine usetrit cas kym pride nejaky serioznejsi prijem
Len to chce pouzit hlavu - mat volu a rozum. Ked mas 10 000 euro a nevies ako na to, tak prides aj o tie. Nie je to len o peniazoch - tie mozu jedine usetrit cas kym pride nejaky serioznejsi prijem
-
guess.whoo
Redeemer
nba v poslednom case ide ako ma
dnes idem hodit tiez podobne zapasy ako vy+este premier league
dnes idem hodit tiez podobne zapasy ako vy+este premier league
čo hovoríte na zápas Roddick A. - Dolgopolov A. Čistý Roddick bez pochybovania?
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze hej
-
nestik
Medium Professional
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... BRdGIuI%3D
skoda, uz som si zvykol na ten svoj "luck" ked mi ujde len po jednom zapase a len z tolkych skupin aby som nic nevyhral, zase raz mi usli len 3 lebo keby mi usli len 2 tak vyhram aspon vklad + nieco k tomu...
skoda, uz som si zvykol na ten svoj "luck" ked mi ujde len po jednom zapase a len z tolkych skupin aby som nic nevyhral, zase raz mi usli len 3 lebo keby mi usli len 2 tak vyhram aspon vklad + nieco k tomu...
-
guess.whoo
Redeemer
takze dnes som podal:
ManU - Stoke 1
Dolgopolov - Roddick 2
Nemecko (20) - Norsko 1
Finsko - Svajciarsko 1
Miami - Milwaukee 1
Chicago - Toronto 1
Lakers - Detroit 1
co myslite?
ManU - Stoke 1
Dolgopolov - Roddick 2
Nemecko (20) - Norsko 1
Finsko - Svajciarsko 1
Miami - Milwaukee 1
Chicago - Toronto 1
Lakers - Detroit 1
co myslite?
-
nestik
Medium Professional
jedine, coho by som sa asi trocha bal je ManU a Finskoguess.whoo napísal:takze dnes som podal:
ManU - Stoke 1
Dolgopolov - Roddick 2
Nemecko (20) - Norsko 1
Finsko - Svajciarsko 1
Miami - Milwaukee 1
Chicago - Toronto 1
Lakers - Detroit 1
co myslite?
-
chipp12
Light Star
Vancouver-Calgary 1
Chicago-Dallas x
Edmonton-Detroit 2
rozmyslam ze dam tak za 5 .. co vy na to?
Chicago-Dallas x
Edmonton-Detroit 2
rozmyslam ze dam tak za 5 .. co vy na to?