Pokazena graficka ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Pokazena graficka ?

Príspevok od používateľa TomAss »

Caute takze mam takyto problem. Vcera islo vsetko v poriadku ale dnes uz nie. Zapol som pc. Win 7 sa mi normalne nabootoval ukazal welcome screen a ked preplo na desktop okamzite zmrzol a na monitore zacali blikat divne farby (obrysy wallpapera boli vidiet ale vypadalo to jak na diskoteke). Win XP mi ide normalne spustit ale akonahle spustim video alebo nejaku hru tak spravi to iste. Jednoducho ako keby to GK pri trocha vacsej zatazi vzdala. Skusal som vymenit so susedovou grafickou a vsetko bolo v pohode. Skusal som prestriekat spoje grafickej kontaktnym sprejom. Skusal som aj podtaktovat graficku o tretinu. Teploty su v poriadku (cca 60 stupnov). Cize je 100% problem v grafickej, len sa chcem spytat ci sa ju este neda nejako zachranit, teda ci to uz je podla vas nenapravitelna fyzicka chyba. Ozaj, ide o Asus 8800GT 512MB. Diki.
ps: do pecenia v trube sa zrejme nechystam pustit.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokazena graficka ?

Príspevok od používateľa caesar1987 »

skus este tu tvoju graficku u suseda.

ak tam pojde bez problemov moze byt este problem ze mas slaby zdroj.
TomAss
King
King

Re: Pokazena graficka ?

Príspevok od používateľa TomAss »

No doteraz mi to islo uplne v poriadku, a u seba som skusal presne taku istu graficku takze v tom zrejme problem nebude, ale pre istotu to skusim este. Diki.

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 14:45)
:D tak som si povedal ze nemam co stratit. 200C 10min. Necham vychladit. Dam chladic, zapnem. Aaaa ??? Ide jak nova ! :D
Napísať odpoveď