Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Salt : http://www.csfd.cz/film/236633-salt/ - film plny akcie, bitiek, strielania plus neohrozena Angelina Jolie (ako vzdy). V tomto filme mi pripadala ako Chuck Norris, ktoremu sa nemoze nic stat. Pribeh bol, podla mna, dost 'otrepany' : ZASE Rusko vs. Amerika. Jedine plus bolo, ze som takmer do konca filmu nevedela ako to skonci. Takze asi 5/10
buried
http://www.csfd.cz/film/264747-buried/
cely film som zhltol ako jahodu. nepredstavoval som si, ze pozeranie na jedneho herca v zapase o prezite v drevenej debni by ma tak nadchlo, ale opak je pravdou. nedostatky tam su, najma fyzikalne ale ozaj kvalitny snimok s nepredvidatelnym dejom
http://www.csfd.cz/film/264747-buried/
cely film som zhltol ako jahodu. nepredstavoval som si, ze pozeranie na jedneho herca v zapase o prezite v drevenej debni by ma tak nadchlo, ale opak je pravdou. nedostatky tam su, najma fyzikalne ale ozaj kvalitny snimok s nepredvidatelnym dejom
Heartbreak Ridge
8,5/10
Toľko brutálnych hlášok v jednom filme som ešte nevidel. Najviac ide Clintovi - drsné hlášky tým jeho prichríplým hlasom...úžasné.
8,5/10
Toľko brutálnych hlášok v jednom filme som ešte nevidel. Najviac ide Clintovi - drsné hlášky tým jeho prichríplým hlasom...úžasné.
Buried som objavil vďaka vám takže ďakujem. Strhlo ma to viac ako by som čakal, aj keď boli tam veru zvláštne momenty a asi v 34. minúte mal tuším pri telefonovaní, keď kontroloval batériu telefón opačne. 
****/*****
****/*****
-
manager666
Star
Tekken - nie som nejaky fanusik takychto bojovych filmov, ale bolo to vcelku dobre a vobec som sa ani sekundu nenudil a nemal nutkanie to vypnut. Urcite si to zasluzi viac ako 48% na csfd. Moje hodnotenie 7/10.
ps. su tam dost zhave bojovnicky
ps. su tam dost zhave bojovnicky
Tangled - Super animák, nemám mu čo vytknúť.
4.3.2.1. - Pekná skladačka s peknými babami.
The town - Tiez pekny film.
takers - tiez odporucam, nenudil som sa.
Všetkym davam tak 7-8/10
4.3.2.1. - Pekná skladačka s peknými babami.
The town - Tiez pekny film.
takers - tiez odporucam, nenudil som sa.
Všetkym davam tak 7-8/10
1408 : priznám sa, takéto filmy veľmi nemusím, ale tento ma celkom prekvapil, nebol to ten typický horor.. Aj koniec sa mi veľmi páčil. 7/10
Nick of Time : Veľmi dobrý film, dobrí herci (Johnny Depp, Christopher Walken), dobrý koniec. 7+/10
Nick of Time : Veľmi dobrý film, dobrí herci (Johnny Depp, Christopher Walken), dobrý koniec. 7+/10
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
1408 - tento film som pozeral jednym okom uz davnejsie ale nejak som ho moc nevnimal, tak som to pozrel vcera este raz a veru dobra snimka, dalo sa to pozriet hodn. 7/10
Easy A - tento film som si pozrel len kvoli Emme Stone ( z ktorej mi bucha srdce
), ale ako film velka slabota, dokonca som to ani nedopozeral do konca, lebo som sa nudil ako pes 2/10
Já padouch/ Despicable me - novodobym animovakom nikdy neodolam, rovnako to nebolo ani u tohto filmu a dokonca ani nelutujem ze som na to nesiel do kina, kde to bolo so slovenskym dabingom, pretoez by som vela prisiel, jednoducho perfektna rozpravka a ti mali zlti trpaslici nemali chybu
10/10
Easy A - tento film som si pozrel len kvoli Emme Stone ( z ktorej mi bucha srdce
Já padouch/ Despicable me - novodobym animovakom nikdy neodolam, rovnako to nebolo ani u tohto filmu a dokonca ani nelutujem ze som na to nesiel do kina, kde to bolo so slovenskym dabingom, pretoez by som vela prisiel, jednoducho perfektna rozpravka a ti mali zlti trpaslici nemali chybu
-
Kibo
Hardcore addict
12 podmienok dedičstva / The Ultimate Gift
Pred pozretím filmu som si myslel, že to bude len ďalšia pseudoromantická americká rozprávka, čo v podstate aj bola, ale príbeh mal zaujímavé pozadie a originálny námet, ako z rozmaznaného synáčika spraviť rozumného človeka pomocou rôznych úloh a skúšok... Herecké výkony boli presvedčivé a ťahákom bola Abigail Breslin (Malá Miss Sunshine), ktorá svoju úlohu leukémiou trpiaceho dievčatka zahrala na jednotku. Veľmi príjemne strávené 2 hodinky, 8/10
Pred pozretím filmu som si myslel, že to bude len ďalšia pseudoromantická americká rozprávka, čo v podstate aj bola, ale príbeh mal zaujímavé pozadie a originálny námet, ako z rozmaznaného synáčika spraviť rozumného človeka pomocou rôznych úloh a skúšok... Herecké výkony boli presvedčivé a ťahákom bola Abigail Breslin (Malá Miss Sunshine), ktorá svoju úlohu leukémiou trpiaceho dievčatka zahrala na jednotku. Veľmi príjemne strávené 2 hodinky, 8/10
Solomon Kane http://www.csfd.cz/film/233940-solomon-kane/ - Perfektný film, celý čas som bola v napätí ako to nakoniec skončí. Príbeh bol super, efekty tiež. Možno to bolo chvíľami dosť krvavé, ale vo filme takéhoto typu mi to vôbec nevadilo. Dávam 9/10 a odporúčam pozrieť
Trošku OT, ale nechápem prečo tento film vôbec nebol v kine
Trošku OT, ale nechápem prečo tento film vôbec nebol v kine
TRON 3D (skvely rimejk originalu, super hudba, efekty)
ventilare: aky remake? sak to nadvazovalo na jednotku....
-
Soviet
Darca
Maki: Taktiez som postrehol par ludi v kine, co si mysleli, ze je to len film, ktory nieje nicim pokracovanie a je to remake..A potom sa cuduju, ze nevedia o co tam kraca..
Tron: Legacy 9/10 IMDB | CSFD
Ako som spomenul v samostatnej teme, film, na ktory sa oplati ist do kina..Perfektne striedanie 2D a 3D. Pokracovanie pribehu taktiez na 1ku a hudba, ta tomu dodala neskutocny efekt..Pre tych co videli klasiku, odporucam..Doma pri PC to vsak taky efekt tazko bude mat..Cize kym to bezi, bezte aj vy do kina
btw: Az teraz som zistil, ze Quorra mi bola naozaj znama, ale nenapadlo by ma, ze je to z House-a..
Life 10/10 IMDB | CSFD
Neviem ci sa k tomuto treba vyjadrovat..Kto videl Planet Earth vie o com hovorim...Dalsie perfektne nakrutene casti o zvieratach, sposobe lovu, preziti a podobne v krasnom HD..Je uzas pozerat sa na veci, ktore clovek nema moznost vidiet..Spravanie sa zvierat v inych krajinach..Taktiez ma potesilo poukazanie na nafilmovanie prvych zaberov jednotliveho lovu zvierat..Ti kameramani maju miestami odvahu
Tron: Legacy 9/10 IMDB | CSFD
Ako som spomenul v samostatnej teme, film, na ktory sa oplati ist do kina..Perfektne striedanie 2D a 3D. Pokracovanie pribehu taktiez na 1ku a hudba, ta tomu dodala neskutocny efekt..Pre tych co videli klasiku, odporucam..Doma pri PC to vsak taky efekt tazko bude mat..Cize kym to bezi, bezte aj vy do kina
btw: Az teraz som zistil, ze Quorra mi bola naozaj znama, ale nenapadlo by ma, ze je to z House-a..
Life 10/10 IMDB | CSFD
Neviem ci sa k tomuto treba vyjadrovat..Kto videl Planet Earth vie o com hovorim...Dalsie perfektne nakrutene casti o zvieratach, sposobe lovu, preziti a podobne v krasnom HD..Je uzas pozerat sa na veci, ktore clovek nema moznost vidiet..Spravanie sa zvierat v inych krajinach..Taktiez ma potesilo poukazanie na nafilmovanie prvych zaberov jednotliveho lovu zvierat..Ti kameramani maju miestami odvahu
Buried: Fuu pekny, film, na zaciatku trocha nuda, ale oto napínavejšie to bolo na konci. Nwm čo by som robil, asi by som sa tam zbláznil. A to neustále prepájanie atď. No viem, že to bola dráma, ale ten koniec
co uz no, pekný film. Ked tam mal to video s tou zenou, som si hovoril, ta to ma jake dobre je vonku a zrazu bum. A este ked mu ten parchant povedal, že ho ráno prepustili, no jaké nervi som mal.
Sedem rokov v Tibete : Zo začiatku som si myslela, že ma to baviť nebude a rozmýšľala som, že to vypnem, ale niečo ma prinútilo pri tom ostať - vďakabohu. Veľmi zaujímavý film so skvelým príbehom. 8+/10
-
twardykamen
Medium Professional
Black Swan- po dlhom case nieco zaujimave.Pre mnohych mozno nudne a dost psycho ale film je spracovany dobre.Co vsak musim uplne vyzdvihnut je vykon Natalie Portman -oskarovy vykon.U mna 8/10
snad sa to s lepsimi filmami trosku rozbehne.
snad sa to s lepsimi filmami trosku rozbehne.
-
Grim
Darca
Blbec na večeru (1998) - príjemná a originálna komédia...rovnako ako pri filme U-Turn som neveril, ako môže mať jeden človek toľko smoly...v tomto prípade stelesnenej v jednom človeku...3/5
http://www.csfd.cz/film/272015-127-hodin/ - 127 Hours Nieco podobne ako buried ale lepsie vo vsektych smeroch 9/10
http://www.csfd.cz/film/233151-valkyra/ - film o zradcovskom sprisahaní nemeckých dôstojníkov, ktorí si mysleli, že budú vedieť viesť štát lepšie ako vláda.... Ale pre tentokrát ešte súhrou viacerých okolností (kto pozná históriu, vie že to fakt boli podivné náhody) osud podržal Adolfa.... V každom prípade mi film prišiel dobre natočený, páčil sa mi, Cruise ako von Stauffenberg bola dobrá voľba.....
-
guess.whoo
Redeemer
127 hours
zaujimavy film, tiez one man show ako buried. ale mne sa zase buried pacilo o cosi viac 7/10
zaujimavy film, tiez one man show ako buried. ale mne sa zase buried pacilo o cosi viac 7/10