ps:prave som sa napraskal extra mastnymi loksami.zomrem o tyzden skor ako vy.
[Blog] MC Donald
Re: [Blog] MC Donald
ceny su vsade inake.v cechah som s otcom jedol v nejakom malom pajzliku za 20 ceskych gulasovu polievku a dost vela chleba sme aj mali.ale zajdi si do auparku a skus sa tam v pizzerii najest.no kym ti to pripravia.niekedy nieje nato cas.
Možno áno, možno nie. Ale príde mi úchylné, ako dokáže niekto toto heroizovať. To ako keby som bral drogy, ľudia by mi hovorili, že to nie je zdravé a ja im na to: viete hovno, akurát som si šlahol háčko do žily, pozrite, aký som borec, lebo seriem na svoje zdravie.prave som sa napraskal extra mastnymi loksami.zomrem o tyzden skor ako vy.
Taký Grim tu tiež jasne napísal svoj postoj, ale nevidím tu od neho také prízemné heroizujúce príspevky ako od teba.
to len tak lebo sa debatovalo o mastnom jedle.
Akože ty si tu robíš srandu, si hrdina, ale ephramko to vystihol - choroby a zdravotné problémy, ktoré vyplývajú z nezdravého stravovania a nepohyblivého životného štýlu, sú najväčšími zabijakmi slovenskej populácie, resp. patria ku špičke. Ale toto si asi neuvedomuješ.
zaspievam ti tvoju pesnicku: no lenze mi daj zdroje ci len tliachas?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Grim: Neviem ako je to v Trnave, ale tu v Kosiciach ani v blizkom okoli nie je problem najst pizzerku kde ti upecu schopnu pizzu za 4 eura. Takisto v Prahe to ide okolo 100 ceskych, v Taliansku (Rimini, Bergamo, Bologna) som takisto viac nez 5 za pizzu neplatil (tam sice drbli stolovne a za polku morettiho som dal dalsich 5, ale...)
Frco: Ked sa chcem najest rychlo mam aj ine moznosti ako mekac, prinajmensom ine fastfoody, v obchodnych centrach okolo toho byvaju kadejaki cinania a podobne, pripadne som si oblubil v Prahe na ipaku kebabaren (nonstop), na Florenci alebo Chodove si dam radsej BKcko (ci je alebo nie je zdravsie nechcem diskutovat, kazdopadne chuti prirodzenejsie) no a v Kosiciach oblubujem na stanici stanky pod prvou kolajou medzi AS a zeleznicnou. Tam dostanem za 3 eura miesto troch drobnych cheesov 2 poriadne velke zemle napchate masom a kadejakou hovadinou co si vyberiem - zvycajne u mna len syr, feferonky a majoneza a este sa mi zvysi.
Frco: Ked sa chcem najest rychlo mam aj ine moznosti ako mekac, prinajmensom ine fastfoody, v obchodnych centrach okolo toho byvaju kadejaki cinania a podobne, pripadne som si oblubil v Prahe na ipaku kebabaren (nonstop), na Florenci alebo Chodove si dam radsej BKcko (ci je alebo nie je zdravsie nechcem diskutovat, kazdopadne chuti prirodzenejsie) no a v Kosiciach oblubujem na stanici stanky pod prvou kolajou medzi AS a zeleznicnou. Tam dostanem za 3 eura miesto troch drobnych cheesov 2 poriadne velke zemle napchate masom a kadejakou hovadinou co si vyberiem - zvycajne u mna len syr, feferonky a majoneza a este sa mi zvysi.
do azijskeho bistra som zvykol aj ja chodievat. Velke porice, nizke ceny...
ale prestal som po tom, co hygienici objavili v jednej prevadzke v BB v jedle zvysky moču
ale prestal som po tom, co hygienici objavili v jednej prevadzke v BB v jedle zvysky moču
ja napr. ludi co sa tam stravuju pravidelne nechapem.... kamarat ma stryka v USA a povedal mi ze jeho stryko tam chodi 2x denne lebo to ma blizko roboty a ze su dni ked okrem McD nezje nic.... 
-
KaptMichal
King
sak potom aj tak bdue vyzerat.... 200kíl ako by sa nechumelilo...
//
eframko takze podla teba ked sa niekto permanentne napchava fastfoodom neprajavi sa to? Dalsi kusok skladacky, ktory vypoveda o tvojej "inteligencii".
Odporucam si trochu poprecitat o probleme nadvahy v USA popripade VB a potom nieco trepat o tom co komu prajem.
//
eframko takze podla teba ked sa niekto permanentne napchava fastfoodom neprajavi sa to? Dalsi kusok skladacky, ktory vypoveda o tvojej "inteligencii".
Odporucam si trochu poprecitat o probleme nadvahy v USA popripade VB a potom nieco trepat o tom co komu prajem.