[Blog] MC Donald

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: [Blog] MC Donald

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ceny su vsade inake.v cechah som s otcom jedol v nejakom malom pajzliku za 20 ceskych gulasovu polievku a dost vela chleba sme aj mali.ale zajdi si do auparku a skus sa tam v pizzerii najest.no kym ti to pripravia.niekedy nieje nato cas.
ps:prave som sa napraskal extra mastnymi loksami.zomrem o tyzden skor ako vy.:)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

prave som sa napraskal extra mastnymi loksami.zomrem o tyzden skor ako vy.
Možno áno, možno nie. Ale príde mi úchylné, ako dokáže niekto toto heroizovať. To ako keby som bral drogy, ľudia by mi hovorili, že to nie je zdravé a ja im na to: viete hovno, akurát som si šlahol háčko do žily, pozrite, aký som borec, lebo seriem na svoje zdravie. :roll:

Taký Grim tu tiež jasne napísal svoj postoj, ale nevidím tu od neho také prízemné heroizujúce príspevky ako od teba.
Son-Goku
Darca
Darca

to len tak lebo sa debatovalo o mastnom jedle.
hughito
Redeemer
Redeemer

Akože ty si tu robíš srandu, si hrdina, ale ephramko to vystihol - choroby a zdravotné problémy, ktoré vyplývajú z nezdravého stravovania a nepohyblivého životného štýlu, sú najväčšími zabijakmi slovenskej populácie, resp. patria ku špičke. Ale toto si asi neuvedomuješ.
Son-Goku
Darca
Darca

zaspievam ti tvoju pesnicku: no lenze mi daj zdroje ci len tliachas?
hughito
Redeemer
Redeemer

Kde som doteraz tliachal a ty si mi to preukázal ? :roll:

http://www.zzz.sk/?clanok=9110
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Grim: Neviem ako je to v Trnave, ale tu v Kosiciach ani v blizkom okoli nie je problem najst pizzerku kde ti upecu schopnu pizzu za 4 eura. Takisto v Prahe to ide okolo 100 ceskych, v Taliansku (Rimini, Bergamo, Bologna) som takisto viac nez 5 za pizzu neplatil (tam sice drbli stolovne a za polku morettiho som dal dalsich 5, ale...)

Frco: Ked sa chcem najest rychlo mam aj ine moznosti ako mekac, prinajmensom ine fastfoody, v obchodnych centrach okolo toho byvaju kadejaki cinania a podobne, pripadne som si oblubil v Prahe na ipaku kebabaren (nonstop), na Florenci alebo Chodove si dam radsej BKcko (ci je alebo nie je zdravsie nechcem diskutovat, kazdopadne chuti prirodzenejsie) no a v Kosiciach oblubujem na stanici stanky pod prvou kolajou medzi AS a zeleznicnou. Tam dostanem za 3 eura miesto troch drobnych cheesov 2 poriadne velke zemle napchate masom a kadejakou hovadinou co si vyberiem - zvycajne u mna len syr, feferonky a majoneza a este sa mi zvysi.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

do azijskeho bistra som zvykol aj ja chodievat. Velke porice, nizke ceny...

ale prestal som po tom, co hygienici objavili v jednej prevadzke v BB v jedle zvysky moču :?
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

ja napr. ludi co sa tam stravuju pravidelne nechapem.... kamarat ma stryka v USA a povedal mi ze jeho stryko tam chodi 2x denne lebo to ma blizko roboty a ze su dni ked okrem McD nezje nic.... :/
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

sak potom aj tak bdue vyzerat.... 200kíl ako by sa nechumelilo...

//

eframko takze podla teba ked sa niekto permanentne napchava fastfoodom neprajavi sa to? Dalsi kusok skladacky, ktory vypoveda o tvojej "inteligencii".
Odporucam si trochu poprecitat o probleme nadvahy v USA popripade VB a potom nieco trepat o tom co komu prajem.
Napísať odpoveď