Re: Facebook
ak si niekoho zmazem z friend listu tak sa odstrania aj jeho like na fotkach a tak?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Like bohuzial nie ani komentare ak sa nemylim..Len keby sa on celkovo zmazal z FB..Cize komentare musis rucne a unlike jeho sa ani neda 
moj unlike na jeho teda nepojde... komenty to viem, ze nepojdu... no tak mi ostane rucne unlikovanie... ach...
pre istotu nedavajte like polovickam na fotky, alebo osobam o ktorych nadobudnente presvedcenie ze polovicky su. moze sa aj vam stat, ze pri zmene partnerov budete musiet vsetko odlikeovat...
pre istotu nedavajte like polovickam na fotky, alebo osobam o ktorych nadobudnente presvedcenie ze polovicky su. moze sa aj vam stat, ze pri zmene partnerov budete musiet vsetko odlikeovat...
-
Grim
Darca
...možno by pomohlo dať osobu do nepriateľov...neskúšal som...môžeš skúsiť...
o chvilu si ma aj tak zmaze, nemam za potrebu... mne staci ze uz o mne nic nevidi...
Nezavisli filmar Janulko a jeho JANULKOKE PRODUKTiONZ ma konecne svoju skupinu na Faszbooku! Najdete ju na http://www.facebook.com/pages/JanulkoKE ... 533?ref=ts alebo skratene na www.tinyurl.com/JANULKO . Pritte vsetci, kto nechce, zozre dzarate pele.
ale to ne kvoli nasej skupine,ci?
-
Fabo
Hardcore addict
Presne preto. Zatial sa to dalo ako tak zmenedzovat, ale ako Mark videl JanulkoKE ProduktionZ tak usudil, ze kvoli tomu teraz vznikne na FB taky pohyb ze sa to uz neda. Jedina zachrana je zrusit skupinu JanulkoKE ProduktionZjanulko napísal:ale to ne kvoli nasej skupine,ci?
dá sa v tom úžasnom novom profile nejak zabrániť aby nikto nevidel, koho mám v priateľoch? ak áno, tak ako?
ďakujem.
ďakujem.
rovnako ako predtym... v privacy settings si nastavis ake informacie moze kto vidiet 
Dobrý. potrebujem poradiť ohľadom FB:
V rubrike PRIATELIA mám označené aj : *hľadať e-mailové kontakty a hľadať spolužiakov. Ako tieto kontakty/nastavenie môžem zrušiť/vymazať?
Ď.
V rubrike PRIATELIA mám označené aj : *hľadať e-mailové kontakty a hľadať spolužiakov. Ako tieto kontakty/nastavenie môžem zrušiť/vymazať?
Ď.
Ahojte, neviem či len mne nefunguje písanie v "Centrum pomoci" čo pred tým fungovalo. A taktiež mi zmizla možnosť pri vytvorených stránkach o požiadanie administrátorských práv k danej stránke. Má ešte niekto takýto problém??? Alebo to mám len ja nejak zablokované....
p.s.: ak sa to už niekde písalo tak sa ospravedlňujem je tu toho veľa
p.s.: ak sa to už niekde písalo tak sa ospravedlňujem je tu toho veľa
tak práve bol moj účet úspešne deaktivovaný
... najvyšší čas sa vrátiť späť do reality 
-
Royalflush
Guru wannabe
V poslednej dobe to už urobilo veľa ľudí čo poznám... asi ich budem nasledovať. 
nevidím dôvod 
deaktivacia nestaci aspon podla mna nie.......... lebo tvoje data tam zostanu keby sa chces niekedy vratit ked sa chces z tadial nadobro vymazat tak http://www.wikihow.com/Permanently-Dele ... ok-Account
Aj ja nad tym dost uvazujem........... ale tak vies je to vyhoda v nevyhode
ono je dobre ze tam ma znamych lebo sa s nimi lahko kontaktujem ale nepozdava sa mi to ze tam zostavaju niektore data atď.
Aj ja nad tym dost uvazujem........... ale tak vies je to vyhoda v nevyhode
tak si ich prepis.
Zdravim Vas , co mam spravit prosim Vas , ked som dnes prisiel na stranku moju ( fan page ) co vlastnim a pise mi tam , ze mi zatrhli publikacie stranky a ze si mam precitat pravidla . Ako sa to da napravit , odblokovanie ? Dakujem ...
Za odpoved k
Za odpoved k