a povedal by som, ze aj najpouzivanejsia sudiac podla toho, ze zatial sniper ktory ma dal obsluhoval stale tuto zbran
Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
tak vo vietname je to jedina pouzitelna sniperka 
a povedal by som, ze aj najpouzivanejsia sudiac podla toho, ze zatial sniper ktory ma dal obsluhoval stale tuto zbran
Zdravím, neviete čo sa stalo s touto stránkou? http://bfbc2.statsverse.com/stats-pins/pc/
boli tam celkom prehladné štatistiky, no nedávno prestala fungovať.
Prípadne nepoznáte neakú inú podobnú?
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
take kratke video zo vcerajsej nudy na nasom CW serveri 
ona funguje, len mas nejaky zly linklubmar napísal:Zdravím, neviete čo sa stalo s touto stránkou? http://bfbc2.statsverse.com/stats-pins/pc/
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Amhro/
len prepis nick na svoj a malo by ti to ist
norick-super rana
lubmar: nieco take?
* bfbcs.com
* bfbc2.eu
* bfbc2v.eu
zdroj: http://bad-company2.cz/page/4/
norick: nejako som si zvykol u vas hravat, takze vas mam vo favorite, lenze poslednu dobu je vas server pre mna sivy
aj ked si ho dam vyhladat tak je sivy. Je to cielene? kvoli nejakej vasej akcii alebo tak?
* bfbcs.com
* bfbc2.eu
* bfbc2v.eu
zdroj: http://bad-company2.cz/page/4/
norick: nejako som si zvykol u vas hravat, takze vas mam vo favorite, lenze poslednu dobu je vas server pre mna sivy
-
Norick98
Medium Star
stuka, cez vikendy tam ide HC -> ak mas vo filtroch vyskrtnute HC tak sa ti ukaze sivy...
taktiez je tam MixMode -> ak mas vo filtroch zadane ze chces CQ a na nasom ide zrovna RUSH tak je tiez sivy.
Inak Server ide nonstop.. na CW a trening mame druhy.
taktiez je tam MixMode -> ak mas vo filtroch zadane ze chces CQ a na nasom ide zrovna RUSH tak je tiez sivy.
Inak Server ide nonstop.. na CW a trening mame druhy.
kua ja som fakt puk
ja hravam iba HC preto to mam stale "odfajknute". Pohram sa stymi filtrami dnes.
dakujem ->
ja hravam iba HC preto to mam stale "odfajknute". Pohram sa stymi filtrami dnes.
dakujem ->
Tu je take long range sniping video
A ěste som sa chcel opýtať je to dobrá hra lebo už nad ňou nejaký ten týždeň rozmýšľam aj som našiel dobrú cenu 24€ a či sa to vôbec oplatí na nootebook intel i3 2.27ghz 4gb ram ati 5650 1024mb
A ěste som sa chcel opýtať je to dobrá hra lebo už nad ňou nejaký ten týždeň rozmýšľam aj som našiel dobrú cenu 24€ a či sa to vôbec oplatí na nootebook intel i3 2.27ghz 4gb ram ati 5650 1024mb
cakam jak divy na M95 a nedam s nou nikoho.... neviete mi niekto poslat dake typy na recona???
pozri sa na stranu 75 tam je jedno video ako to funguje na dialku u snipera 
Takže som dohral aj kampaň a v tomto prípade sa mi páčila viac u COD.Tá myšlienka bola taká nedotiahnutá.
Takže SP 7/10
MP 10/10
Takže SP 7/10
MP 10/10
-
Runes
Addict
tak v mojom pohlade SP bol totalne pako chyba tam totalne pomoc tvojich spolubojovnikov abo dake taktizovanie s nimi 
A k tomu sniprovaniu ja netusim bracho ale ja ked zoberem po mrtvole tu 95 tak to ide uplne lahko s nou ani netreba dako mierit nad. Skor sa kukni na akej mape to skusas
bo nie vsade sa to da ja obcas tiez pri skore 0/6 pochopim ze asi by to celo zmenit clasu hehe dalsia vec ze treba si najst fasa flek na camp a treba byt kludny bo zozaciatku som skorej strielal ako dobrenamieril a to bolo potom o .... ted uz trosku s kludnou hlavou a hlavne ked nesundas rychlo oznacit Q ked sa ti pohne nech ho hned najdes. Teda pokial to neni HC som sa dneska pripojil na ten slovensky server a ma islo obcas roztrhnut na mape ktoru uz poznam som mal 7 smrti a to som sa ani nezapojil do hry. Najprv ma to zabilo bo uz boli 3 sniperi v hre (stale netusim ako mam zistit kolko ich v hre je) potom som 2x sadol do vrtulniku raz to expert napalil hned do utesu oproti 2 x letel mimo herneho uzemia tam vyskocil a zasa sucide. Potom som sa spawnol vedla vrtulniku a daky expert oproti z ostrova chcel znicit vrtulnik hned tak ma zabilo zasa a potom som vyliezol asi 15 od miesta de ma spawnlo a bum hlava zasa spawn a tam zakempeny medic zasa mrtvy
uz ma slo roztrhnut. Dalsia mapa tam dake ruiny narodim sa zomrem a asi 5x posebe a este mi aj server zablokoval chat a to som len napisal ze co je to za system ze zomrem hned po narodeni. Ako vo vseobecnosti sa mi ten svk server nepaci uplne pristupom ako hram to len tyzden nevravim a serverov som vymenil do 15 ale tuna proste asi 5 kilov na spawne hoci je to proti pravidlam a admin ma v p... dezto chat mi zablokuje po prvom prispevku. Proste hrat sa mi tam hra dobre v zmysle ze sa tam da dohodnut ale ked som uz dade admin tak som tam 50% nato aby som sa hral a 50% aby som sa staral a ne ze som king a mam v .... ze mam bordel na serveri. Inak preco ma ta hra take desive pingy jak tak kukam o serveroch hadam 2, 3 ludi som stretol co mali ping pod 100 ja furt okolo 200 tocim a je jedno ci hram na ruskom nemeckom abo slovenskom. A taktiez este nechapem jednu vec bol som v baraku pod oknom baraku stal enemy medic celu gebulu som mu videl supoval som mu tma komplet zasobnik a asi po 2 sekundach on kukol hore a sundal ma na 3 supi ja som mal atack classu a tu 2000 zbran to bolo dneska na tom svk serveri ale cheater to nebol . A inak dalsi bug v hre jak som vcera hovoril otom ako som sundal tou mini helikopterou velky vrtulnik tak dneska nabehol enemy vtrulnik a kruzil nadomnou a zrazu tam naleteli tie kulisove stihacky a normalne ho zrazili k zemi
konkretne to pilotoval daky shagy tusim bo jak s toho vyskocil potom tak som ho dorazil. Som sadako rozpisal jak tak kukam
A k tomu sniprovaniu ja netusim bracho ale ja ked zoberem po mrtvole tu 95 tak to ide uplne lahko s nou ani netreba dako mierit nad. Skor sa kukni na akej mape to skusas
Runes relax 
Server je v pohode, neviem preco ale zda sa mi, ze obtiaznost na tomto servery je vyssia ako bezne byva zvykom;) aspon mne tam chalani davaju fajne zabrat;)
Server je v pohode, neviem preco ale zda sa mi, ze obtiaznost na tomto servery je vyssia ako bezne byva zvykom;) aspon mne tam chalani davaju fajne zabrat;)
-
Runes
Addict
sak ja to berem inak by som asi utekal odtial prec premna je to vyzva ale ono sa vyzve neda moc postavit ked sa ani nestihnes spawnut a je po tebe
ako jasne treba si spravit poriadok na zakladni ale to hovor mojim spoluhracom nie mne
. A zasa raz to slo a potom to neslo to je normalne najlepsie bolo ze som sa pripojil do normal gamesky odohrali sa 2 kola a zrazu bumho a bol s toho HC
som kukal jak puk ze som nemal nic ani croshair hehe. ale celkom prdel bo som tym granade luncherom trafil na 50m v pohybe enemy a to cisto odhadom
. Inak aky vyznam ma motion mine ked neni minimapa ??? a je mi jasne ze HC sa ce priblizit realite ale aspon zobrazenie zivotnosti vozidla by nebolo az tak mimo reality bo v reale ked v dacom sedim tak to vidim ale tuna ani nie :-/ tuna mam len fakt tie ciselka
Ked si mrtvy tak vidis mapu takze ja znacim stale aj na HC a tanky tak to ja robim odhadom, uz priblizne viem co to zvladne;)
-
Shamway
Professional
Motion Mine v HC - Minimalne pipa...Mne to aj na vela krat zachranilo zivot, ked som zacul pipanie
Hej a jam so to raz skúšal, lebo kamoš mi stále vraví, že ako sa mu to super hraje na Xboxe, tak som hcel vedieť o čom točí, lebo pre mňa je myš + klávesnica na FPS hry neprekonatelná. No a mal som rovnaký problém ako ty. Tá hra akosi ignoruje analógový charakter páčok a vníma ich ako tlačítka, s max a 0 hodnotou. Pokúšal som sa to neako obísť cez software ovládača, kde som mu priradil na pravú páčku myš, no nefunguje to ani tak.placka2 napísal:Ahojte... mam problem.... ked si nainstalujem Battlefield Bad company 2 (Original) tak musim dat update aby som mal servery..... a potom v options nastavim vsetko na gamepad a ked spustim hru tak mi vsetko ide okrem pravej packy..... tam mam do prava a do lava straaasnu sensitivitu... a hore dole ked dam tak mi to len kukne hore a nic... neda sa to ovladat... a sensitivitu som dal aj na 0.1 .... co s tym????
Ale aj tak si myslím, že pokúšať sa hrať PC verziu BC2 na gamepade by bolo utrpenie. S myškou si (teda aspoň ja) minimálne dva krát rychlejší.
/The a Stuka/ vdaka za tie linky
lubmar napísal:
Hej a jam so to raz skúšal, lebo kamoš mi stále vraví, že ako sa mu to super hraje na Xboxe, tak som hcel vedieť o čom točí, lebo pre mňa je myš + klávesnica na FPS hry neprekonatelná. No a mal som rovnaký problém ako ty. Tá hra akosi ignoruje analógový charakter páčok a vníma ich ako tlačítka, s max a 0 hodnotou. Pokúšal som sa to neako obísť cez software ovládača, kde som mu priradil na pravú páčku myš, no nefunguje to ani tak.
Ale aj tak si myslím, že pokúšať sa hrať PC verziu BC2 na gamepade by bolo utrpenie. S myškou si (teda aspoň ja) minimálne dva krát rychlejší.
/The a Stuka/ vdaka za tie linky
No ako uz to ide lepsie no nemam gamepad... ale uz som si zvykol
//autoeditácia príspevku (11 Jan 2011, 15:55)
Toto je velmi suuurne.... pomoze mi niekto ziskat M1 Garrand ?????????? pllsss
Čeče fakt - M1 garand, to by sa aj mne páčilo. Viem že na to treba veterán status, ktorý sa dá získať, keď máš aspoň dve BF hry. Teraz by ma zauímalo či sa ráta Vietman ako 1hra. Teda či mi stačí BC2 + Vietnam na to aby som mohol byť veteran a získať M1 Garand?
ja mam bf2 aj bc2 plus som hraval battlefield heroes, ale na stranke kde by sa to malo dat odomknut (http://www.battlefieldbadcompany2.com/login -> my soldier -> veteran) mi nesiel veteran status odomknut. Preto som zamieril na EA support, tam som vysvetlil svoju situaciu jednemu milemu cloveku a ten mi to odomkol
Jedine co si pytal bol e-mail, in game nick a ci hram na pc/konzole. Na EA supporte sa treba preklikat na live chat (support.ea.com/chat), predtym nez vas to tam dostane sa budete musiet zaregistrovat a prihlasit - odporucam pouzit Internet Explorer pretoze ani s Operou ani s FF ma nechcelo prihlasit. Tiez treba ist na ten live chat v spravny cas, neviem presne kde maju sidlo ale je to v inom casovom pasme. Tusim, ze to na tom chate aj pise odkedy do kedy vam pomozu.